piet Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Spotkany pewnego razu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 a tak se kolorami pojechałem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) @cyganos: o matko co ty zes zrobil tej fotce - zamysl niezly ale duzo pixelozy wyszlo - wyglada to tragicznie.... Edytowane 18 Października 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) @cyganoc: o matko co ty zes zrobil tej fotce - zamysl niezly ale duzo pixelozy wyszlo - wyglada to tragicznie.... A mi się podoba fotka cyganosa. 8) Przekolorowana - owszem , ale i tak bardzo fajna. :D Edytowane 18 Października 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Fotki Piet'a, jaki i cyganosa sliczniutkie, prosilbym o wiecej. Tutaj musze zgodzic sie z MaciekCi, ale reszta jego postu jest nie akcteptowalna. To ze genghiskhan krytycznie ocenil jakas fotke nie znaczy ze trzeba odrazu wyjezdzac z takim tekstem. Zreszta nie pierwszy raz widze takie zachowanie. W kazdym badz razie na moderatora to nie przystaje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 mój pierwszy dzień z aparatem cyfrowym. Kupiłem w końcu Fuji S5600 z filtrami (polar, UV, szary), konwerterem szerokokątnym, makro, torbą i kartą ;) Na zdjęcia twierdzy będzieci musieli poczekać, bo pogoda była beznadziejna ;/ Z trybu auto (idioten-kamera) nie korzystam, wszystko na manualu, ale duużo praktyki przede mną, w sumie to nie mam co pokazać oO Krytyka wskazana:) Ten przesadzony filtr wyostrzający, powodujący aż widoczne zniekształcenia, paskudzi dobre wrażenie tych na prawdę nie brzydkich fotek z których najbardziej interesująca jest pierwsza (kwiatuszek) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 W oczekiwaniu na herbatę.... Przesadziłem ze światłem od spodu :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 http://plfoto.com/1374885/zdjecie.html http://plfoto.com/1374882/zdjecie.html http://plfoto.com/1375167/zdjecie.html http://plfoto.com/1375549/zdjecie.html takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 1, 2 i 4 fajne, choc imho troche za ciemne (zwlaszcza 4). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) na temat czy za ciemne nie bede zbytnio dyskutował - duzą role odgrywa tu monitor - zreszta niedawno pisalem o tym;] Zamysłem tych fot mialo być wyłanianie się z ciemnosci;) Zaraz zasiadam do kompa bo mam następną partie do serii;) pozdr edit: Reszta fot (juz bez kolorku - tylko sepia) - tu: http://photo.net/photodb/folder?folder_id=775497 Edytowane 20 Października 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Szkoda... Fajnie by bylo gdybys wstawil tutaj tylko nozyczki, bo ta pila przygotowala nas juz do klimatu, i patrzymy na nia, ale tak naprawde nozyczki sa duzo lepsze, chodz w klimat wprowadzila nas juz pila, i go zepsula, bo nie wystepuje tam tak dobrze jak w nozyczkach... Takze same nozyczki by wystarczyly ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Mnie sie akurat pila bardzie podoba...dzisiaj moze dorzuce kolejne. Edytowane 21 Października 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Standardowa pocztówka z Opola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Dijkstra - jakiego koloru tak naprawde jest Twoj pies ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Takiego, jak każdy seter irlandzki, czyli mniej więcej takiego, jak na zdjęciu, czyli rudo-brązowo-ch... wie jaki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Coś się zaczyna dziać w temacie:) Za pol godzinki zarzuce fraktala:) w koncu to galeria - czy moze tylko foty zarzucamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) na temat czy za ciemne nie bede zbytnio dyskutował - duzą role odgrywa tu monitor - zreszta niedawno pisalem o tym;] Zamysłem tych fot mialo być wyłanianie się z ciemnosci;) domyslam sie, ze ciemnosc miala tu dodac klimatu... czyli na normalnie ustawionym monitorze ma byc ciemne.. dla mnie po prostu - troche za ciemne i tyle. pila jest dobra :] lepsza od nozyczek. Piet: b.ladna pocztoweczka :) Dijkstra: zdjecie ok, ale brzydko wyglada dolna czesc nieba (2 niebieskie skrawki), odcina sie kolorystycznie od reszty. Edytowane 21 Października 2007 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Coś się zaczyna dziać w temacie:) Za pol godzinki zarzuce fraktala:) w koncu to galeria - czy moze tylko foty zarzucamy? To jest galeria tylko fotek. Masz osobną galerię na grafikę tu. Edytowane 21 Października 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Kto zepsuł świat? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 AKa - zdumiewajacy efekt! Mi osobiscie pomysl sie swietnie podoba! Gratuluje, kurde zazdroszcze :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 To jest galeria tylko fotek. Masz osobną galerię na grafikę tu.tyle ze tamten topik jest praktycznie martwi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 tyle ze tamten topik jest praktycznie martwi :/ No to go rozruszaj, EOT. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Sprzedajesz? Chcesz kupić? Imho zdjęcia nie w ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 @cyrkiel aha, tematyka Ci nie odpowiada, to przepraszam Pana bardzo. Zachod slonca, trawka... bedzie ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 @cyrkiel aha, tematyka Ci nie odpowiada, to przepraszam Pana bardzo. Zachod slonca, trawka... bedzie ok? temat jak najbardziej oki... Tylko foty samochodów to trudna dziedzina.. trzeba jakos wyłowić interesujący sie model i odciąć go od reszty - czy kadrem, czy kolorystyką, czy innymi trikami. Fotka jest dobra - ale zwykła. Inne tematy to nie tylko trawki czy zachody.. Architektura jest bardzo wdziecznym tematem....portrety(ogólnie ludzie) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dawno nic nie fociłem... Zamość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Jak Wam się podoba lubelska poczta główna? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...