Gość razer Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Fotka jest bardzo przeciętna.. Nie mam ani sprzętu ani zdolności. Tak czasami patrze na wasze fotografie to mówie sobie jak to możliwe :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 to raczej grafika komputerowa ;) ale ciekawe.podony efekt mozna uzyskać w ciemni fotograficznej - tylko trwalo by to o wiele dluzej i wymagaloby wiekszej ilosci pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Robiłem dzisiaj fotki w jednym z naszych kościółków. Chciałbym zaprezentować jedno po zabawie w Paint.net. Tak wiem, co napiszecie. Nie umiem robić zdjęć. To w oryginale było okropne, ale w tej wersji mi się bardzo podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 mysle, ze oryginal bylby lepszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 mysle, ze oryginal bylby lepszy :Pmi to na zwykla solaryzacje wygląda efekt mierny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja to chyba dawno nic nie wstawiałem. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ho ho ho, brawo. Swietne zdjecie. Masakryczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 @Maciek niezłe :) Beata Przybytek z festiwalu Jezz w Lesie 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Analog. Drugie i trzecie robione fisheyem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 no to ja swoje trzy grosze dorzucić chcę....... http://picasaweb.google.com/hasto2ster/Mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Lampa Elektronowa 6N1P w moim odbiorniku lampowym. Canon A560 ISO100 Edytowane 21 Grudnia 2007 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Hm i co to ma byc? Ze niby fajne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Lampa Elektronowa 6N1P w moim odbiorniku lampowym. http://img89.imageshack.us/img89/8149/obrazyyy067st4.th.jpg http://img89.imageshack.us/img89/9812/obrazyyy061de9.th.jpg Canon A560 ISO100 Nie rozumiem... :-| :unsure: Edytowane 22 Grudnia 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 podony efekt mozna uzyskać w ciemni fotograficznej - tylko trwalo by to o wiele dluzej i wymagaloby wiekszej ilosci pracyNajpierw trzebaby jednak znalezc pacjenta z nadmiarem palcow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Culloden Hotel @ Northern Ireland & Bangor Coast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Gdzies na stacji w Irlandii Polnocnej czekajac na pociag... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Najpierw trzebaby jednak znalezc pacjenta z nadmiarem palcow ;)no wlasnie niet:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 W sumie moja pierwsza próba zrobienia czegoś ciekawego. Generalnie to co dodałem w photoshopie to tylko lekka modyfikacja kolorów + filterek, ale jednak jest pewna różnica między tym, a oryginałem. Oto czajnik: Jako, że to moje początki to proszę o wyrozumiałość, jednak nie mam nic przeciwko krytyce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 W sumie moja pierwsza próba zrobienia czegoś ciekawego. Generalnie to co dodałem w photoshopie to tylko lekka modyfikacja kolorów + filterek, ale jednak jest pewna różnica między tym, a oryginałem. Oto czajnik: Jako, że to moje początki to proszę o wyrozumiałość, jednak nie mam nic przeciwko krytyce :) to nie jest topik o malarstwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) W sumie moja pierwsza próba zrobienia czegoś ciekawego. Generalnie to co dodałem w photoshopie to tylko lekka modyfikacja kolorów + filterek, ale jednak jest pewna różnica między tym, a oryginałem. Oto czajnik: Jako, że to moje początki to proszę o wyrozumiałość, jednak nie mam nic przeciwko krytyce :) o'wiele lepiej by wyglądało to bez tych upiekszen <_< w photoshopie Edytowane 24 Grudnia 2007 przez sQunsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 o'wiele lepiej by wyglądało to bez tych upiekszen <_< w photoshopie Tak jest lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Już jest lepiej -moja rada jak chcesz robić zdjecia dobre i się w tym kierunku rozwijać to musisz dobry kadr łapać i miec wizje juz tego zdjećia jeszcze jak go zrobisz.Fotografia, która ma w czytelny sposób przenosić emocje i przykuć uwagę oglądających dlatego dobre zdjęcie należy wcześniej przemyśleć i zaprojektować. ... Edytowane 24 Grudnia 2007 przez sQunsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Wesolych Swiat dla Wszystkich Amatorow/Profesjonalistow :) Zajebiaszcze zdjecie czajnika ;> Edytowane 25 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zdjęcie zrobione podczas przechadzki po lesie (w końcu w święta nie można tylko jeść, prawda ? :> ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jedne z ciekawszych zdjęć zrobionych w 2007 Hoya IR 72 Raynox 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Pare nowosci: Industrial: a teraz troche natury: Niestety w tak niskiej rozdziałce foty tracą DUZO szczegołów - zapraszam niedlugo na własną strone - być moze zaprezentuje fotki w wyzszych rozdzielczosciach. Edytowane 28 Grudnia 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 @genghiskhan - wodospadzik bardzo mi sie podoba.... gdzie takie ślyczne miejsce znalazłes ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 @genghiskhan - wodospadzik bardzo mi sie podoba.... gdzie takie ślyczne miejsce znalazłes ??gdzies na szlaku na śnieżnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...