IGI Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Informatyk ;] Chodzi o budynek a nie o dach... Czepiasz się ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 heheh z tej foty równie dobrze można wywnioskować, że jesteś astronautą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 @IGI: za duzo elementow konkuruje z głownym motywem czyli autem(o ile nim jest), za duzo glebia ostrosci pokazuje nam dalsze niepotrzebne w tej foto elementy... perspektywa tez ciutke kuleje - fajne sa takie ujecia ale tu nei bardzo to pasuje - ciut wyzej - zobaczymy wtedy kabine i wiecej kształtoc samochodu a tak jest tylko czarna plama opon i czern podwozia, ktora o samochodzie nam nic nie mowi.... to chyba tyle uwag;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) wybitne nie są bo się tym nie zajmuje i niezbyt znam ale wygląda syto (żadnego przerabiania jedynie kompresja z aparatu i na server) Sanok- po burzy wieczór 4.08.08 http://s243.photobucket.com/albums/ff231/V...%204%2008%2008/ Edit: coś z linkiem nie tak http://tnij.com/PR5B Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez Verter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Kilka fotek ze żniw mojego sasiada. Fotki po malym liftingu. Jesli ktos chcialby jednak zobaczyc orginal prosze pisac, noi standardowo kazda opinia mile widziana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Moje początki z fotografią B/W Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez deonet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Nazbierało mi się troszku na wakacjach, to pokażę... Może niech jakiś pro się wypowie, bo mi daleko, a chętnie się dowiem co mogę poprawić w moich pracach nad wydajnością A530 ^^ Proszę ;) Jak za ciemne albo za jasne to monitor ;) U mnie w porządku ;p Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Moja mucha :) zrobiona samsungiem S850: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 foto nie jest jakies super, ale widok kilkunastu jaszczurek biegającymi za chipsami jest powalający, oto jedna z nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dobre foto Kucyk. ;) ( i nie przez tego chipsa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) upolowalem :) Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 maziboss - ou gratuluje. sam wiem jak ciezko "takie cus" upolowac ;). No, no, respect ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Pierwsze, nieśmiałe próby z IR w kolorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Pierwsze, nieśmiałe próby z IR w kolorzeEeee nie w kij, nie w oko ;) Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Podczas wakacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Troszkę zdjęć. Takie niby nic, ale złożone z 6ciu klatek, po 2sekundy naświetlane z ręki ;] Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 To jest z reki? Gratuluje lapy z granitu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Z ręki cała robiona :) Tylko dwie klatki musiałem poprawić i drugi raz naświetlać, ale tak to statyw jest nie-najpotrzebniejszy. Ani tymbardziej stabilizator ;) Robione było C350D +kit 18-55( taki wakacyjny zestaw na wyjazd [40D z 17-50 się bałem brać]) Trening czyni mistrza :wink: Gdzieś miałem takie nieartystyczne foto z 800mm ogniskowej przy czasie 1/80 z kolana ;] Ale tak na serio- 2sekundy da się utrzymać bez podparcia (postawa srzelecka + oparcie łokci o siebie) Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 To jest z reki? Gratuluje lapy z granitu ;) Z ręki cała robiona :) Tylko dwie klatki musiałem poprawić i drugi raz naświetlać, ale tak to statyw jest nie-najpotrzebniejszy. Ani tymbardziej stabilizator ;) Robione było C350D +kit 18-55( taki wakacyjny zestaw na wyjazd [40D z 17-50 się bałem brać]) Trening czyni mistrza :wink: Gdzieś miałem takie nieartystyczne foto z 800mm ogniskowej przy czasie 1/80 z kolana ;] Ale tak na serio- 2sekundy da się utrzymać bez podparcia (postawa srzelecka + oparcie łokci o siebie) Ja tam nie widze reki z granitu ;). 2-3 klatki widac laczenie i ruch ;). oparcie lokci o siebie - to Ty nie oddychasz 8)? <joke> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja tam nie widze reki z granitu ;) . 2-3 klatki widac laczenie i ruch ;) . True. ;) Chciałbym to jeszcze zobaczyć w full wersji, tam to dopiero byłoby widać ruch . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jedno łączenie widzę, na morzu. Duża wersja (12.4mb) :) klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) MaciekCi - dzieki :rolleyes: AKa - panorama ciekawa mimo tego, ze dosc dobrze widac krzywizne Ziemi ;), no i ta banka mydlana tez niczego sobie radeksz - jak dla mnie fatalnie, od balansu bieli zaczynająć, po kadr kończąc, telefonem komorkowym to robiles? <_< miłość od pierwszego wejrzenia ;) Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jeszcze jedna bańka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tak wrzucilem bo mi sie te fotki podobaly. Ale wiem szalu nie ma nie znam sie na sprawach zwiazanych z fotografia ,a aparat to finepix 5600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) MaciekCi - dzieki :rolleyes: AKa - panorama ciekawa mimo tego, ze dosc dobrze widac krzywizne Ziemi ;), no i ta banka mydlana tez niczego sobie radeksz - jak dla mnie fatalnie, od balansu bieli zaczynająć, po kadr kończąc, telefonem komorkowym to robiles? <_< miłość od pierwszego wejrzenia ;) Bez przesady, moze nie tak surowo <_<? Kaczka - kadr, a budynek czarno-bialy i troche sciemnic i byloy fajnie ;). i jak widac radeksz nie robil tych fotek phon'em kucyk'u... Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Bez przesady, moze nie tak surowo <_<?ale dlaczego nie? ale widze, ze rady masz dobre, jak zdjecie kupa (nic ciekawego, pol kadru "biale" paskudne niebo i zwalony balans bieli) to wrzucic w B&W, troche przyciemnic i bedzie cool, dobre :) Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) ale dlaczego nie? ale widze, ze rady masz dobre, jak zdjecie kupa (nic ciekawego, pol kadru "biale" paskudne niebo i zwalony balans bieli) to wrzucic w B&W, troche przyciemnic i bedzie cool, dobre :) A Ty masz w tym problem jesli kadr jest zrabany i balans bieli? Co za problem przekadrowac w ph'se i troche sciemnic, no prosze Cie, nie mow ze Ty nic nie poprawiasz... Bo akurat w to nie uwierze, ze nie dotknales nawet: "Pixelmator 1.2"... Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Bo akurat w to nie uwierze, ze nie dotknales nawet: "Pixelmator 1.2"... Tak się zastanawiam, nauczyłeś się odczytywać dane EXIF i świecisz tym co krok ? ;) Przed chwilą udowadniałeś, że foto nie z komórki [a to była ironia] pokazując zrzut z exifa, teraz wyciągasz nazwę programu kucyka. :) Odpuść. ;) Każdy potrafi odczytać dane EXIF i nie musisz nam i sobie tego pokazywać. Pozatym może użył tego tylko do pomniejszenia fotki ? Zresztą o czym my tu gadamy, jeśli foto jest spaprane to nawet kadrowanie i ściemnianie nic nie da. IMHO EOT i skończmy tą bezsensowną gadkę bo do niczego to nie prowadzi oprócz kłótni i w efekcie %. :) Chill out, weźcie aparaty i róbcie fotki. ;) Każdy ma prawo do krytyki tak jak i zachwalania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...