MaciekCi Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Czy ja kogoś wyśmiewam? Wybacz, ale akronim "lol" jest jednoznaczny. obrobka w corelu? <lol> LOL - Laughing out loud - Bardzo glośny śmiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrr Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Dzięki Daron, w pewnym sensie wyszło ono przypadkiem, ale tak nie do końca. Pomysł przyszedł z nie-wiadomo-kąd ale zdjęcie zrobione już z premedytacją. W ogóle tego roku coś ponadprzeciętnie dużo uganiałem się ( błagam bez podtekstów ;] ) za owadami. Może wynikać to z tego że po prostu wszystko w koło domu mam już ob pstrykane 1000x a nie zawsze mam okazję i czas pojechać gdzieś dalej. Za tym skubańcem się nabiegałem, ale się udało ( mi i aparatowi wyostrzyć na czas... ) Tu już tak pięknie nie wyszło, ostrość padła na skrzydła nie zaś na łeb owada, ale z oczywistych względów o powtórce nie było mowy Oto zaś przykład mojej ślepoty, tego pająka po prawej zobaczyłem dopiero w domu przebierając materiał. A można było wystrugać całkiem ciekawe ujęcie. Morał ? Nie uganiaj się tylko za jedną spódnic...eee motylem ;) Wystarczy owadów, to jest ciekawe niestety niska rozdzielczość (a więc brak szczegółów) + szumy zabiły to zdjęcie. Edytowane 2 Listopada 2008 przez Hrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Coś odemnie po długim czasie: 1) 2) 3) 4) Pozdr. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Cód miód z orzechami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 mis ie najbardziej widzi numer 3 4ka na długim czasie by była fajna - w kwadracie - klasyk tematu jak dla mnie pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Wybieralem zdjecie do oprawienia w ramke do salonu i padlo na ta. Nie wiem czy jest sie czym zachwycac, ale mi sie podoba ^_^ pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 bardzo fajne (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 No to też zapodam moje zdjątka z cyklu uczymy się fotografować. Jesień i gdańsk z wieczorka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Coś na przypomnienie, że żyję. :wink: 40minut ekspozycji :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cthulhu Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Witam to moje pierwsze zdjęcia tu na forum i pierwszy post :) I od razu mała prośba :) Jeśli podobają wam się te zdjęcia to czy moglibyście zagłosować na nie na stronie http://www.tonino-lamborghini.net/? Klikacie Konkurs->Ostatnio dodane zdjęcia->Przewijacie do strony 25->Powiększacie moje zdjęcia i klikacie "Podoba mi się". Proszę tylko po jednym głosie na każde zdjęcie. Aktualnie zdjęcia są na stronie 26, mogą niedługo spaść dalej na 27 lub 28. Do wygrania jest PS3, to byłby fajny prezent na gwiazdkę dla mojego brata, który jest na tych zdjęciach :) Edytowane 20 Listopada 2008 przez Cthulhu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 @Cthulhu - mniejszych fotek nie dalo sie dac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cthulhu Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 @Cthulhu - mniejszych fotek nie dalo sie dac??Ale to tylko miniaturki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) no to ode mnie coś - jako że jestem noobem w sumie, to i nie są pozbawione błędów, ale mnie się podobają ;) Edytowane 22 Listopada 2008 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 No to ja też zaprezentuję trochę mojej amatorszczyzny ;) http://armo-fotki.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Mały tutaj ruch - i bardzo mało portretów więc wstawie coś mojego :wink: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Mały tutaj ruch - i bardzo mało portretów więc wstawie coś mojego :wink: http://img374.imageshack.us/img374/1930/klara9aaaop2.jpg Pozdr. Świetne Zdjęcie. Bardzo podobają mi się Tego typu Zdjęcia. Takie Delikatne. I nie powiem Kobieta jest Przepiękna. :) A tu moje zdjęcia z Tegorocznych Wakacji w Norwegii : (Nie są To Tak Super Zdjęcia Co Wasze. Ale co mi tam :) ) 1. 2. 3. 4. 5. 6. Z Okna Samolotu. Pozdro. Nie cytujemy obrazkow. costi Edytowane 8 Grudnia 2008 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Grzechu - teach me! :-P jak czym i dlaczemu :> Edytowane 12 Grudnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Grzechu - zdanie kucyka++ :D WY&*()ne foto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zdjęcie zrobione Canonem 30D + 85mm f/1.8 (akurat tutaj na f/2.8) + Canon 430EX + parasolka biała + blenda - temat: piękna dziewczyna :wink: Póki co mój mały dorobek możecie zobaczyć TUTAJ - konto mam od paru dni i dlatego tak mało zdjęć - będzie więcej. PS portrety robie od miesiąca :lol2: :blink: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) No po prostu F A N T A S T Y C Z N A dziewczyna grzechu, modelka jest po prostu przesliczna ;), nie wiem gdzie ja dorwales, ale ma przepiekna buzie, no i wyciagnales z niej co najelpsze, to co wstawiles jest niesamowite, z checia ustawil bym sobie to zjecie na tapete, piekne fotki grzechu, tak trzymac. ps. nie nakladales zadnych filtrow w PS? Edytowane 13 Grudnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mogę się mylić, ale chyba coś robił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Cześć. Dzięki za uznanie ;) Co o filtrów - zabawa krzywymi, tak żeby wyszedł taki efekt cross jaki najlepiej pasowałby do tego zdjęcia + odrobina szumu Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 coś od mnie nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Taki mały bokeh... Ciągle się uczę, ale ten mi już troszkę wyszedł :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wyszedł? :unsure: Ja mam takie. Drugie z przymrużeniem oka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Wyszedł? :unsure: To oznaczało, że w miarę może być, czy do bani (jeśli tak, to śmiało pisz) :) ? Mam nadzieję, że wkrótce wreszcie nabiorę jakieś wprawy i będę mógł tu pokazać kilka fajnych fotek, ale na to potrzeba czasu :). Tak na rozluźnienie: and (tu zmieniłem zdjęcia na 2 inne, które lepiej mi wyszły ;]) Edytowane 4 Stycznia 2009 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sam efekt może wyszedł, ale MOIM zdaniem kadrowanie i dobór obiektów słaby. No offence ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sam efekt może wyszedł, ale MOIM zdaniem kadrowanie i dobór obiektów słaby. No offence ;) Chodziło o efekt :). Na dworze nie ma gdzie robić fotek póki co, bo pogoda brzydka i z -6 stopni na termometrze, a w domu słabe światło i tylko fotki można takim rzeczom robić ;]. Takie ostatnie foto. Kiedyś może jeszcze dam fotki, ale pewnie za jakiś czas :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 To moze i cos ode mnie - kilka fotek z ostatniego Sylwka: Eksperyment z konwersja do skali szarosci (symulacja filtra zoltego): Klasyka w akcji, czyli manualny Nikkor AI 50/1.4: Kotek byl przy f/2 robiony, przy 1.4 nie szlo sensownie zlapac ostrosci (jednak brak AF czasami boli). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) to ja cos wrzuce na szybko, tematyka sakralna ;) konstruktywna krytyka mile widziana Edytowane 7 Stycznia 2009 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...