BLANTMEN Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Z serii - tato za głośno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Spontaniczny wypad do Łazienek + test r72 na lustrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Yamaha V-max po ostrych modyfikacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 cat power ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Hoek van Holland Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Taka bzdura for fun... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 @RaKLeZ - ciekawe, szkoda tylko ze szyba brudna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jedno jak pocztówka... a kolejne jak nie pocztówka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Grzechu - jak zawsze portrety na poziomie i te twoje modelki ;) skinny500 - jw chociaz to drugie zalatujace jakas fioletowa flara mi sie nie podoba iNs - ekstra koty! deserted - pierwsze fajne, reszta taka nijaka ;p RaKLeZ - zajebioza fotka! alez kusisz tym 10-22 :) qqrydza - ta pocztowka jeszcze ujdzie, ale z tym drugim to przesadziles :P Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 RaKLeZ - miało być tak? ;) http://finvara.deviantart.com/art/Electric-Feel-134548926 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) @kucyk - dzięki za opinię, błysk się nikomu nie podoba, tylko mi tak przypadł do gustu, że wolałem foto z nim niż bez :) Ostatnie foty: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) RaKLeZ - zajebioza fotka! alez kusisz tym 10-22 :) Thx man. :) No to jeszcze parę takich szerszych. ;) 3355122[/snapback] RaKLeZ - miało być tak? ;) http://finvara.deviantart.com/art/Electric-Feel-134548926 Daj mi fisheye'a to nawet szybę umyję. :razz: Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 skinny500 czym swiecone te kolorowe? czb w ogole leżą - konwersja do bw nie udana :( mydło tak zwane - zero kontrastu - sterylnie i mdło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 RakleZ -> świetne fotki. skinny500 -> Rzadkość, ale zgadzam się z Gengim - BW nieciekawe ze względu na konwersję (motyw i kadry mi się podobają), pozostałe dwie - super. ;) Mógłbyś wrzucić kolorową wersję pierwszej albo drugiej foty ? Albo na PW/mail ? :) Może być w takiej rozdzielczości jak te , ale chciałbym sam pokombinować z BW. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) skinny500 czym swiecone te kolorowe? Lampa (Metz 48) odbita od złotej parasolki, podoba mi się klimat jaki tworzy takie światło. skinny500 -> Rzadkość, ale zgadzam się z Gengim - BW nieciekawe ze względu na konwersję (motyw i kadry mi się podobają), pozostałe dwie - super. ;) Mógłbyś wrzucić kolorową wersję pierwszej albo drugiej foty ? Albo na PW/mail ? :) Może być w takiej rozdzielczości jak te , ale chciałbym sam pokombinować z BW. ;)Z B&W doświadczenia nie mam żadnego, sam chętnie zobaczę co Ci wyjdzie (może być na PW). Niestety te zdjęcia z bronią to techniczne dno, co w kolorze jeszcze bardziej widać. Fota kolorowa tutaj. Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nikon D80 + helios 44 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Oooooooostro przepalone :D BTW: jedno zdjęcie z piętnastu, masz super oko czy alternatywną matówkę? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Oooooooostro przepalone :Dimo nie jest az tak ostro ;) a i helios robi swoje :) BTW: jedno zdjęcie z piętnastu, masz super oko czy alternatywną matówkę? :Pale o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Bielańska panorama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ale o co chodzi?O to, że z manualnymi szkłami ciężko wyostrzyć na standardowej matówce. Albo trzeba zrobić 15 zdjęć (któreś się trafi), albo trzeba mieć rewelacyjne oko, albo zmienioną matówkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 fart i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) skinny500 pobawiłem się tą twoją fotką b&w w gimpie. Niestety doświadczenia też nie mam żadnego, ale chętnie posłucham rad innych doświadczonych kolegów :). Nie jest to jeszcze tak jak bym chciał, mogłem dodatkowo zamaskować jeszcze kilka miejsc gdzie wyszły przepały, ale w sumie chyba nie najgorzej ;). Tu w tym samym rozmiarze co Twoje wyżej: Ucierpiało tylko na kompresji jpg niestety ;) Edytowane 2 Września 2009 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) To może coś ode mnie... Edytowane 2 Września 2009 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Pierwszy dzień z piątką. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) No to ja pochwalę się pierwszym zdjęcie z serii Orange Project: Edytowane 2 Września 2009 przez Qx's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Jeszcze jeden kicz. :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Qqrydza- nareszcie widzę prawidłowo naświetlony zachód!:) Edytowane 4 Września 2009 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Qqrydza- nareszcie widzę prawidłowo naświetlony zachód!:) Cieszę się. Zrobiłem sobie zdjęcie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 takie tam, balony http://www.imagebam.com/image/b5781b47990601/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...