MaciekCi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 W sumie to chętnie bym się kiedyś wkręcił na taką sesję jako widz/asystent, bo ciekawi mnie jak powstają takie profesjonalne zdjęcia produktowe dużych rzeczy. Co prawda to nie to samo co na żywo ale warto obadać. ;) Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Proszę bardzo miniaturki. Edytowane 29 Listopada 2011 przez KoVol 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Ostatnie mega fajne :) Ale nie daloby sie ich wklejac jako miniaturek? Na notebooku mi sie nie mieszcza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Rozmawiałem kiedyś z gościem, który robił foty BMW do reklamy. Podobnież fotografowanie auta to masakra i musieli robić kilka podejść z różnymi ustawieniami świateł, po czym składać w PS, bo zawsze coś się gdzieś odbijało. W sumie to chętnie bym się kiedyś wkręcił na taką sesję jako widz/asystent, bo ciekawi mnie jak powstają takie profesjonalne zdjęcia produktowe dużych rzeczy. Ja z kolei namówiłbym jakąś miłą koleżankę tudzież znajomą do sesji. Doświadczenie w fotografowaniu ludzi mam słabe, głównie zajmuję się krajobrazami. Zarówno grupy, jak i pojedyncze osoby to nie lada wyzwanie. Poza tym wydaje mi się, że z wielu osób można wyciągnąć to, co najlepsze, ukazać jakieś (subiektywne) piękno. costi, masz doświadczenie w fotografowaniu ludzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie mam, rzekłbym, że stoję dokładnie w tym samym miejscu co Ty ;) KoVoL - po diabła wrzucasz na forum fotę w rozmiarze 2500 pikseli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Ja z kolei namówiłbym jakąś miłą koleżankę tudzież znajomą do sesji. Doświadczenie w fotografowaniu ludzi mam słabe, głównie zajmuję się krajobrazami. Zarówno grupy, jak i pojedyncze osoby to nie lada wyzwanie. Poza tym wydaje mi się, że z wielu osób można wyciągnąć to, co najlepsze, ukazać jakieś (subiektywne) piękno. costi, masz doświadczenie w fotografowaniu ludzi? :) Ja lubię robić takie fotki. Na maxmodels najłatwiej znajdziesz osoby do zdjęć (od wizażu i fryzury też). Edytowane 28 Listopada 2011 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 28 Listopada 2011 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja lubię robić takie fotki. Na maxmodels najłatwiej znajdziesz osoby do zdjęć (od wizażu i fryzury też). Moge Ci pomoc jesli jestes z Warszawy... PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzięki, ale jestem ze śląska. Zresztą nie mam problemu z załatwieniem ludzi na sesje. Ale AragornPL z tego co widzę jest z wawy właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Na okładkę dema kapeli znajomych. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Cztery urywki koncertowe z koncertu zespołu Transsexdisco, Fade Out i debiutu Romantyków Lekkich Obyczajów. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) @kwscore - Świetny klimat - aż od samego patrzenia boję się tego co może się tam czaić w tym korytarzu :) @KWS89 super foty - czuć klimat koncertu A od siebie kropla w morzu sobotniej sesji dla kumpeli (tattoo prawdziwy) Edytowane 20 Grudnia 2011 przez apo5 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Najlepszego w 2012 :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wzajemnie! :) Kilka fotek zwierzaków... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 ostatnia fota twój/ja ? :rolleyes: Mam 4letnią M Viridis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Fota moja, ale wąż nie należy do mnie- ale z tego co wiem, to jest Boa dusiciel, w albinotycznej kolorystyce. :) I dorzucam coś do czego przyłożyłem rękę- w sumie, składałem i nagrywałem. Jak na pierwszy raz- oceniam siebie kiepsko, ale to było robione w sumie w ramach hobbystyczno-rekreacyjnych, a nie na serio-serio. ;) http://www.youtube.com/watch?v=vfi_24k1jYA Edytowane 2 Stycznia 2012 przez KWS89 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Edytowane 24 Stycznia 2012 przez kwscore 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Kilka sztuk z ostatniego spacerowania 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Na zdjęciu dzik wyglada identycznie jak te "dziko-psy" z "Willow", nie pamiętam ich nazwy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) niesmialo wrzuce cos od siebie... I takie tam panoramowanie: Edytowane 20 Marca 2012 przez logimen 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Fajne, choć Bristol się troszkę wali na prawo na moje oko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Odkurzyłem aparat. :wink: Te bliki i drobinki to bańki mydlane lub ich pozostałości. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 kumpel kiedyś czyścił swojego 5d pod sprężonym powietrzem,i nie włączył osuszacza,nawaliło mu pełno wody :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Słońce Dziadek canon 210mm na f8 + Hoya IR 72. Crop powiększony dwukrotnie. Słońce około 2 godzin przed zachodem. Edytowane 21 Marca 2012 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...