KWS89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiem, ze siarsko wrzucać zdjęcia z insta. Ale telefonem tez mozna zrobić coś dobrego. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez KWS89 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cyknięte komórką. Myślę, że bez tragedii. Po obfotografowaniu innego robala widzę, że możliwości są jeszcze większe niż na powyższym zdjęciu z konikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Lot dla przyjemności i lot dla życia.... Zawwody o Puchar Przezydenta Olsztyna, na foto jest 17 z 18 sztuk a "sterowiec zawierajacy lokowanie produktu" wypadl z kadru ;) Zachodem słońca zakończyłem impreze* *a później wystarczyło poczekać prawie 2h, żeby 500m odcinek drogi się odkorkował :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 cisza 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowski Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 cisza kwscore, gdzie to zdjęcie było wykonane? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 50.5667n 16.6500e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Jaki czas, przysłona, ogniskowa? ISO 100? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Moim zdaniem dużo większe (stawiam na 800 lub 1600), przy 100 nie idzie chyba ustawić czasu tak krótkiego, by gwiazdy zostały punktami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Na moje to iso2500, f2.8 i 10-12 sekund naświetlania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Exif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 przy 100 nie idzie chyba ustawić czasu tak krótkiego, by gwiazdy zostały punktami. Tutaj też to trochę widać. :) http://farm8.staticflickr.com/7447/10364745025_02916f797c_b.jpg kwscore nie próbowałeś troszkę "oszukać" i użyć Smart Sharpen w PS ? Powinno pięknie się nadać. Anyway... foto rewelacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 w sumie używam innych narzędzi ale próbowałem z Smart Sharpen tylko że po wyostrzeniu na nowo trzeba się bawić w odszumianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 to samo ale podrasowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Pierwsze podrygi w studiu. PS mieliście też problemy z kompresją zdjęć na FB i jakoś się z tym uporaliście? Nie mogę sobie poradzić z wrzuceniem #2 i #3 - za każdym razem wysypuje artefakty na krawędzi ciała/twarzy :/ Edytowane 27 Listopada 2013 przez g00dMan 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 mieliście też problemy z kompresją zdjęć na FB i jakoś się z tym uporaliście? Nie mogę sobie poradzić z wrzuceniem #2 i #3 - za każdym razem wysypuje artefakty na krawędzi ciała/twarzy :/ Klik Ale cudów nie oczekuj,ja bynajmniej dałem sobie D siana i wrzucam jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Pierwsze podrygi w studiu. PS mieliście też problemy z kompresją zdjęć na FB i jakoś się z tym uporaliście? Nie mogę sobie poradzić z wrzuceniem #2 i #3 - za każdym razem wysypuje artefakty na krawędzi ciała/twarzy :/ Czekaj, niech pomyślę... JPG, połączenie czerwonego i niebieskiego, duże obszary z płynnym przejściem między kolorami i w tle magiczne słowo "facebook". Zdarzało się robić parę fanpejczy, obrazków w topkę, foci profilowych... to się nie uda - przejdź do Google. Srsly, można w galerię g+/Picasę wrzucać nawet rawy, jeżeli ktoś chce i mu nie zależy na przestrzeni dyskowej. No i potem możesz trollować na ryjoksiążce miniaturami z linkiem do G+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Taki tam zachód słońca :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zrobiłem sobie kilka odbitek 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Świetne są te zdjęcia gwiazd Xperia S Edytowane 1 Lutego 2014 przez QuaiL2048 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Zrobiłem sobie kilka odbitek [OBRAZEK] Szacun, rewelacyjnie wyszło, sam bym na ścianę walnął kilka takich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 [Obrazek] Naprawdę jesteś autorem tego zdjęcia? Jest w pytkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Naprawdę jest autorem, nie publikujemy tu cudzych prac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...