GenghisKhan Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 www.hcr.wz.cz/1.jpg www.hcr.wz.cz/2.jpg www.hcr.wz.cz/3.jpg fajny portrecik to 2 zdjecie :))) tylko moznaby ciut skadrowac:)) a chmurki jakie sa kazdy widzi @yasin nie bede komentowal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 www.hcr.wz.cz/1.jpg www.hcr.wz.cz/2.jpg www.hcr.wz.cz/3.jpg fajny portrecik to 2 zdjecie :))) tylko moznaby ciut skadrowac:)) a chmurki jakie sa kazdy widzi @yasin nie bede komentowal.... poprawione czyt. skadrowane, sa to raczej moje pierwsze zjdecia zabawka oly 740 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 @yasin nie bede komentowal.... a dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 www.hcr.wz.cz/1.jpg www.hcr.wz.cz/2.jpg www.hcr.wz.cz/3.jpg numer dwa to zdjecie ? i twoje ? bo w porownaniu do 1/3 to jest to zupelnie inna sprawa. Te drugie to jest w ogole - no nie wiadomo co, co to za kadr i kompozycja. A zdjecie numer dwa wydaje sie byc z zupelnie inne ligi. Ach przy okazji, zapraszam wszystkich do swojego najnowszego zdjecia i szczegolnie do komentowania: http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=274890 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 @yasin nie bede komentowal.... a dlaczego ? troche samokrytycyzmu i sam sobie odpowiedz dlaczego no offence 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 prosze oswiec mnie mistrzu :) i ucz mnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a chmurki jakie sa kazdy widzi tzn jakie? zle czy dobre? numer dwa to zdjecie ? i twoje ? ....tak jest to zdjecie, zobacz exif, no i moje bo przecierz tu sie mielismy swoimi pracami chwalic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 prosze oswiec mnie mistrzu :) i ucz mnie ...sam sie ucz :lol: 8) @hCr chmurki sa nudnawe troche - no ladne ale nic w nich ciekawego, proponuje zajac sie innymi fotami bo na chmurkach duzo sie nie nauczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 prosze oswiec mnie mistrzu :) i ucz mnie ...sam sie ucz :lol: 8) @hCr chmurki sa nudnawe troche - no ladne ale nic w nich ciekawego, proponuje zajac sie innymi fotami bo na chmurkach duzo sie nie nauczysz imho ty nigdy w reku aparatu nie miales, a najwiecej sie udzielasz, pokaz swoje foty albo siedz cicho i nie zabieraj glosu ... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 prosze oswiec mnie mistrzu :) i ucz mnie ...sam sie ucz :lol: 8) @hCr chmurki sa nudnawe troche - no ladne ale nic w nich ciekawego, proponuje zajac sie innymi fotami bo na chmurkach duzo sie nie nauczysz imho ty nigdy w reku aparatu nie miales, a najwiecej sie udzielasz, pokaz swoje foty albo siedz cicho i nie zabieraj glosu ... EOT no jasne w ogole nie wiem co to aparat :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 prosze oswiec mnie mistrzu :) i ucz mnie ...sam sie ucz :lol: 8) @hCr chmurki sa nudnawe troche - no ladne ale nic w nich ciekawego, proponuje zajac sie innymi fotami bo na chmurkach duzo sie nie nauczysz imho ty nigdy w reku aparatu nie miales, a najwiecej sie udzielasz, pokaz swoje foty albo siedz cicho i nie zabieraj glosu ... EOT chyba sie pod tym podpisze bo tez takie wrazenie odnosze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Mialy byc komentarze do zdjec i linki do zdjec, a nie glupie przepychanki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Mialy byc komentarze do zdjec i linki do zdjec, a nie glupie przepychanki.no komentuje i linczuja mnie 8O :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 nie chce zeby topic zanikl na 2 stronie :-] dlatego... nocka z filtrem siakiś wazon gałązki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 nie chce zeby topic zanikl na 2 stronie :-] dlatego... nocka z filtrem siakiś wazon gałązki dlaczego w dzbanku uciąles dno? wedlug mnie psuje to kadr, odwazylem sie wrzucic zdjecie oka na plfoto zapraszam do oceny i komentowania :) http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=277866 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 nie chce zeby topic zanikl na 2 stronie :-] dlatego... nocka z filtrem siakiś wazon gałązki nocka taka srednia wazon obciety - nie komentuje wiec galazki no ladnie wyszly ale czegos brakuje... niedlugo pokaze moje foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 niedlugo pokaze moje foty Czekamy z niecierpliwością :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 mam nadzeje ze sie spodoba: http://onephoto.net/info.php3?id=58389 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 mam nadzeje ze sie spodoba: http://onephoto.net/info.php3?id=58389 No mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 mam nadzeje ze sie spodoba: http://onephoto.net/info.php3?id=58389 no i??? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 mam nadzeje ze sie spodoba: http://onephoto.net/info.php3?id=58389 no i??? 8) przegladajac ten watek doszedlem do wniosku ze jestes najwiekszym specem od fotografii na tym forum... :wink: [na dodatek bardzo skromnym] jak mistrzu oceniasz moje foto bo... "no i..." nic mi nie mowil btw. pokazesz w końcu jakieś swoje prace :!: :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 GEJKISZAN GDZIE SA TWOJE FOTY????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Przynajmniej pokazales jakiekolwiek zdjecie, woglole przez kogo mialbys byc zbesztany ?? przez gejkasztana? Do puki on nie pokaze fotek, nie powinien krytkowac, ja przynajmniej nie odzywam sie na temat fotek zrobionych i pokazanych przez innych userow bo ja swoich nie pokazalem i nie pokaze bo sa kijowe. to wszystko do ghekishsksh: zanim skrytk(u)jesz czyjas prace najpierw pokaz swoja a pozniej krytkuj i nie zgrywaj "macho" i wielkiego fotografa bo mozna tylko wtedy to zrobic " HAHAHAHA :D :D :D :D LOL LOL" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 @ aster napisz poprawnie moja xywe to pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Ja bym powiedzial tylko tyle: brak tematu O zachod chodzi, cyz o plot ? jesli o plot, to inny kadr i nie koniecznie o zachodzie, jesli o zachod, to bez plotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Ja bym powiedzial tylko tyle: brak tematu O zachod chodzi, cyz o plot ? jesli o plot, to inny kadr i nie koniecznie o zachodzie, jesli o zachod, to bez plotu. W sumie to chodzilo o jedno i drugie ;) Ale slowa obiektywnej krytyki zawsze doceniam :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Ja bym powiedzial tylko tyle: brak tematu O zachod chodzi, cyz o plot ? jesli o plot, to inny kadr i nie koniecznie o zachodzie, jesli o zachod, to bez plotu. W sumie to chodzilo o jedno i drugie ;) Ale slowa obiektywnej krytyki zawsze doceniam :) Pozdro Mam podobne odczucie. Zdjecie technicznie wykonane dobrze... ale jest po prostu nieciekawe, nie przykuwa wzroku, bo nie wiadomo na czym ma sie skupić ogladajacy [zły kadr :?: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Ja bym powiedzial tylko tyle: brak tematu O zachod chodzi, cyz o plot ? jesli o plot, to inny kadr i nie koniecznie o zachodzie, jesli o zachod, to bez plotu. W sumie to chodzilo o jedno i drugie ;) Ale slowa obiektywnej krytyki zawsze doceniam :) Pozdro hehe a ja nic nie powiem 8) nom bede mial kaske wiec moze kupie skaner i obaczycie co nie co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Takie sobie ale mi sie podoba :) Wiem ze zaraz zostane zbesztany, ale co mi tam... Foto Według mnie, zdjęcie ni jest nawet poprawne.. brak jakiegokolwiek sensownego kadru, no i ogolnie nie przemawia. Nie traktuj tego jak beszty tylko jak konstruktywna krytyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...