slavok Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 @st1ch http://img131.imageshack.us/img131/9569/92475902ph2.jpg wali Ci się troszkę ten budynek :) chyba, że to jakieś rybie oko :P chociaż w pozostałych rogach nie widać zniekształceń... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja od siebie dziś dam hdr'a ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 no no R.I.P taki klimacik zywcem wyciagniety z NFS:MW bardzo fajne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Troszkę większy zoom i możnaby zobaczyć zielonych ludzików w zielonych domkach. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 super HDR i fajny księżyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) truman20 możesz powiedzieć coś o tym zdjęciu? ;) zoom, aparat, itd? Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 lukasrz to nie jest HDR. To jest zdjęcie prosto z aparatu, tylko pomniejszone. ;-) Mayo SONY DSC-H7, zoom 15x, f/4,5, ISO 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 lukasrz to nie jest HDR. To jest zdjęcie prosto z aparatu, tylko pomniejszone. ;-) Mayo SONY DSC-H7, zoom 15x, f/4,5, ISO 100. yy.. super hdr to byl komentarz do poprzedniego zdjęcia ;) Wiem ze ksiezyc to nie HDR :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 yy.. super hdr to byl komentarz do poprzedniego zdjęcia aaa... to sorry, zwracam honor ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) opuszczona masarnia truman20: ladny ksiezyc, tylko WB chyba nie takie... :) pozatym mysle ze dalo by lepszy efekt gdybyś zrobil crop`a ,a nie pomniejszyl zdjecie z aparatu do rozmiarow przyjmowanych na forum. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Moj pierwszy znosny plenerowy HDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Moj pierwszy znosny plenerowy HDR.Chyba bardzo ciemno było bo Ci księżyc uciekł i to rozjaśnienie pod niebem jakoś kłuje ;) Edytowane 1 Lipca 2007 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Chyba bardzo ciemno było bo Ci księżyc uciekł i to rozjaśnienie pod niebem jakoś kłuje ;)Zdjecia skladowe robilem po zachodzie slonca nad morzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Zdiecie ktore zrobilem PRZYPADKOWO i to bardzo kiepiskim aparatem 1.3mp Wydaje mi sie oryginalne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Heh, ze co? Oryginalne, bo nie masz lampy blyskowej i wyszlo Ci ogrooomne poruszenie? I ze lampy daja na zolto swoimi komunistycznymi zarowkami - lol :). Nie widze nic ciekawego :roll:. Co do moich fotek chlopaki, nie robilem zadnego w HDR, wszytki to photo + ph's z jednego ujecia, z jednego strzalu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Nic specjalnego, ale coś mi się w tej fotce podoba (i to nie to, że moja ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 W najmniejszym nawet stopniu nie trudnie sie fotografia, ale przypadkowo rzucil mi sie w oczy ten w sumie ciekawy temat, bo nie ktore zdiecia sa naprawde super, wiec postanowilem dodac moje skromne i BARDZO PRZYPADKOWE foto ;] pozdrawiam[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 cyrkiel: a co to zdjęcie przedstawia? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Plac Wolności , Łódź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Plac Wolności , Łódź http://www.toya.net.pl/~mar_cin/foty/fsq1.jpg przebajerzyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 cyrkiel: a co to zdjęcie przedstawia? ;>Wiele rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Egipt i Izrael :) Indżoj ;] http://kws.carbonmade.com/projects/63150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 beuehheha ;o w dublińskim zoo mają zajeb*ste kozy ;]]] nie ma co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Na koniec roku szkolnego kolega z młodszej klasy się wkurzył, bo rozdawali jakieś testy i miał nie za dobry wynik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Bawiłem sie dziś aparacikiem i fajnie mi wyszła fotka, w trybie oczywiście auto bo ze mnie amator, tyle że tryb 'Kwiaty" :P Edytowane 11 Lipca 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Jeszcze jedna dość nietypowa sytuacja z dublińskiego zoo ;o a tu w ramach moich zeszłorocznych wspomnień z Lazurowego Wybrzeża, niesamowity SLR Edytowane 18 Lipca 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Pierwsze zabawy z Sony DSC-H1 + trochę photoshopa: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Egipt i Izrael :) Indżoj ;] Podoba mi się takie pokazanie miejsca z innego punktu widzenia. Galeria ma fajny klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 To i ja dam "cos" od siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...