cyganos king Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 nowy słoik trza było przestrzelić :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Te drzewa wyglądają jakby się paliły :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 trza bylo troche nieba wyciagnac - fotka dla mnei wygląda bardzo płasko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Ja dam takie coś Pozdr. Edytowane 25 Lipca 2007 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Hmm czym robione ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Canon S3 IS + Raynox DCR-250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzisiejsze "ukrzyżowanie" lotu ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Na zabicie nudów po pracy robiłem sobie zdjęcia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) macie Edytowane 27 Lipca 2007 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Zeszłoroczny sztorm,czysta amatorszczyzna w moim wydaniu Edytowane 30 Lipca 2007 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 samochód irlandzkiej mafii ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kilka tatrzańskich widoczków pstrykniętych wielce profesjonalnym aparatem w telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) ;) Albo masz BF/FF albo niezle ci sie trzesa rece jezeli przy tej ogniskowej i 1/160 udalo ci sie poruszyc zdjecie ;) EDIT : Nie cytujemy obrazków ! - MaciekCi Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Poruszone bo w ruchu z ręki pstryknięte, Skryto może Ty coś wrzucisz ciekawego nie wytykając błędów innym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Poruszone bo w ruchu z ręki pstryknięte, Skryto może Ty coś wrzucisz ciekawego nie wytykając błędów innym :P A to juz nie moge zwrocic na cos uwagi zanim nie wrzuce jakiegos zdjecia? Zaczynasz gadac jak jedna osoba na G... ;) Jakbym ostatnio mial wiecej czasu na wypad z aparatem, to pewnie bym jakies zdjecia pokazal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A to juz nie moge zwrocic na cos uwagi zanim nie wrzuce jakiegos zdjecia? Zaczynasz gadac jak jedna osoba na G...Możesz możesz, nie zabraniam :P Tylko wiesz nie lubię gdy mnie ktoś krytykuję a sam od siebie nic nie daje, że tak powiem ;) i nie odnosi się to do Ciebie ale ogólnie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Możesz możesz, nie zabraniam :P Tylko wiesz nie lubię gdy mnie ktoś krytykuję a sam od siebie nic nie daje, że tak powiem ;) i nie odnosi się to do Ciebie ale ogólnie. Pozdro. Czemu tak ? :) A jakbym był emerytowanym fotografem, który na koncie miał połowę druków w NG , pracował dla Times itp itd. i teraz mi aparat ukradli to co, też bym nie mógł oceniać fotek bez pokazania czegoś od siebie ? :D Rozumiem, że niektórych ludzi coś takiego drażni, czy coś, ale trzeba mieć na uwadze każdą krytykę/ocenę. Nawet od tych co nie robią fotek, bo powiedzmy sobie szczerze ... Większość "widzów" naszych fotek jednak się tym nie zajmuje, prawda ? ;) Więc oni nie mają prawa do oceny ? ;) P.S. Pozatym Skrytobojca ma już na swoim koncie jakieś fotki, więc możesz pooglądać. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Czemu tak ? icon_smile3.gif A jakbym był emerytowanym fotografem, który na koncie miał połowę druków w NG , pracował dla Times itp itd. i teraz mi aparat ukradli to co, też bym nie mógł oceniać fotek bez pokazania czegoś od siebie ?Jak byś był emerytowanym fotografem NG to bym czuł do Ciebie respekt i czcił twoje słowa ;) a Twoje fotografie oglądał bym właśnie w NG i Times :P Mówię tu o postach Skryto i jemu podobnych, a dlaczego ano dlatego bo wiem, (z jego postów), że ma fajny sprzęt który tworzy w postaci cyfrowej i to nie problem wrzucić fotkę - tylko i wyłącznie dlatego się przyczepiłem. Rozumiem, że niektórych ludzi coś takiego drażni, czy coś, ale trzeba mieć na uwadze każdą krytykę/ocenę. Nawet od tych co nie robią fotek, bo powiedzmy sobie szczerze ... Większość "widzów" naszych fotek jednak się tym nie zajmuje, prawda ? icon_wink2.gif Więc oni nie mają prawa do oceny ?Owszem mam na uwadze każdą krytykę i się jej nie boję, ponieważ właśnie po części dzięki tej krytyce się uczymy i poprawiamy swoje błędy których nie dostrzegaliśmy sami na swoich fotkach wcześniej. Pozatym Skrytobojca ma już na swoim koncie jakieś fotki, więc możesz pooglądać.ostatnio coś po[gluteus maximus]dł z aktywnością ;) Dobra nie twórzmy więcej OT w tym topicu mam nadzieję, że się zrozumieliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) ostatnio coś po[gluteus maximus]dł z aktywnością ;) Bo nie mial aparatu, a jak juz go kupil to ma i prace i rozne kursy i inne zobowiazania :) Moze jak dobrze pojdzie to w przyszly weekend wybiore sie na Jarmark Dominikanski i zdam fotorelacje ;) a dlaczego ano dlatego bo wiem, (z jego postów), że ma fajny sprzęt To sie Maciek wygadal, ja nic z siebie nie mialem zamiaru pisac, zeby wlasnie nikt mi nie wytykal jaki mam sprzet :) Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dobra wrzucę coś starszego, żeby nie było, że ja nic nie daję, bo rzeczywiście , zastój ;) a to tylko dla tego, że nie mam czasu i chęci aby się zabrać za nawet przejrzenie fotek z Tatr i Portugalii :mrgreen: zrobię to kiedy indziej... I tu uwaga do ostatniego, coś mi się wydaje, że cytrynka trochę kiczowato wygląda w takim połączeniu ... nie miałem ideii co dać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Miałeś nic nie dawać, samo piórko dobrze by wyglądało. Fajna GO przy młynku. Ten alpejski widoczek gdzie pstrykałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mówisz - masz A alpejski widoczek był pstryknięty gdzieś po drodze do Zermattu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Mi udało się kilka dni temu taką fotkę pstryknąć, mówię ładne niebo po burzy to pstryknę,(aparat do najlepszych nie należy :-P ) Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mówisz - maszNo i sam powiedz czy nie wygląda lepiej ? Grunt to nie przesadzić. Jak fotka jest z Zermatt, to ja Matterhorn poproszę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No i sam powiedz czy nie wygląda lepiej ? Grunt to nie przesadzić. Jak fotka jest z Zermatt, to ja Matterhorn poproszę. :) Dawałem już kilka stron wcześniej. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Polskie Tatry. Czerwony szlak, Giewont -> Kasprowy, widok na słowacką stronę. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lans Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) No to moze ja wrzuce cos od siebie :) Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez lans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Po krótkiej nieobecności, mały test nowego nabytku. Tele sigmy 70-300APO. Dwa portreciki. Any oppinions;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ladne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...