cyganos king Posted July 24, 2007 Report post Posted July 24, 2007 nowy słoik trza było przestrzelić :-P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
truman20 Posted July 25, 2007 Report post Posted July 25, 2007 Te drzewa wyglądają jakby się paliły :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
GenghisKhan Posted July 25, 2007 Report post Posted July 25, 2007 trza bylo troche nieba wyciagnac - fotka dla mnei wygląda bardzo płasko Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted July 25, 2007 Report post Posted July 25, 2007 (edited) Ja dam takie coś Pozdr. Edited July 25, 2007 by Grzechu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted July 25, 2007 Report post Posted July 25, 2007 Hmm czym robione ? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted July 25, 2007 Report post Posted July 25, 2007 Canon S3 IS + Raynox DCR-250 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
R.i.P. Posted July 25, 2007 Report post Posted July 25, 2007 Dzisiejsze "ukrzyżowanie" lotu ;s Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
teat Posted July 26, 2007 Report post Posted July 26, 2007 Na zabicie nudów po pracy robiłem sobie zdjęcia :-P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
cyrkiel Posted July 27, 2007 Report post Posted July 27, 2007 (edited) macie Edited July 27, 2007 by cyrkiel Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
B@nita Posted July 30, 2007 Report post Posted July 30, 2007 (edited) Zeszłoroczny sztorm,czysta amatorszczyzna w moim wydaniu Edited July 30, 2007 by B@nita Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slavok Posted August 2, 2007 Report post Posted August 2, 2007 ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
R.i.P. Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 samochód irlandzkiej mafii ;o Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
paulo Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 Kilka tatrzańskich widoczków pstrykniętych wielce profesjonalnym aparatem w telefonie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SKRYTOBOJCA Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 (edited) ;) Albo masz BF/FF albo niezle ci sie trzesa rece jezeli przy tej ogniskowej i 1/160 udalo ci sie poruszyc zdjecie ;) EDIT : Nie cytujemy obrazków ! - MaciekCi Edited August 5, 2007 by MaciekCi Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slavok Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 Poruszone bo w ruchu z ręki pstryknięte, Skryto może Ty coś wrzucisz ciekawego nie wytykając błędów innym :P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SKRYTOBOJCA Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 Poruszone bo w ruchu z ręki pstryknięte, Skryto może Ty coś wrzucisz ciekawego nie wytykając błędów innym :P A to juz nie moge zwrocic na cos uwagi zanim nie wrzuce jakiegos zdjecia? Zaczynasz gadac jak jedna osoba na G... ;) Jakbym ostatnio mial wiecej czasu na wypad z aparatem, to pewnie bym jakies zdjecia pokazal. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slavok Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 A to juz nie moge zwrocic na cos uwagi zanim nie wrzuce jakiegos zdjecia? Zaczynasz gadac jak jedna osoba na G...Możesz możesz, nie zabraniam :P Tylko wiesz nie lubię gdy mnie ktoś krytykuję a sam od siebie nic nie daje, że tak powiem ;) i nie odnosi się to do Ciebie ale ogólnie. Pozdro. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted August 5, 2007 Report post Posted August 5, 2007 Możesz możesz, nie zabraniam :P Tylko wiesz nie lubię gdy mnie ktoś krytykuję a sam od siebie nic nie daje, że tak powiem ;) i nie odnosi się to do Ciebie ale ogólnie. Pozdro. Czemu tak ? :) A jakbym był emerytowanym fotografem, który na koncie miał połowę druków w NG , pracował dla Times itp itd. i teraz mi aparat ukradli to co, też bym nie mógł oceniać fotek bez pokazania czegoś od siebie ? :D Rozumiem, że niektórych ludzi coś takiego drażni, czy coś, ale trzeba mieć na uwadze każdą krytykę/ocenę. Nawet od tych co nie robią fotek, bo powiedzmy sobie szczerze ... Większość "widzów" naszych fotek jednak się tym nie zajmuje, prawda ? ;) Więc oni nie mają prawa do oceny ? ;) P.S. Pozatym Skrytobojca ma już na swoim koncie jakieś fotki, więc możesz pooglądać. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slavok Posted August 5, 2007 Report post Posted August 5, 2007 Czemu tak ? icon_smile3.gif A jakbym był emerytowanym fotografem, który na koncie miał połowę druków w NG , pracował dla Times itp itd. i teraz mi aparat ukradli to co, też bym nie mógł oceniać fotek bez pokazania czegoś od siebie ?Jak byś był emerytowanym fotografem NG to bym czuł do Ciebie respekt i czcił twoje słowa ;) a Twoje fotografie oglądał bym właśnie w NG i Times :P Mówię tu o postach Skryto i jemu podobnych, a dlaczego ano dlatego bo wiem, (z jego postów), że ma fajny sprzęt który tworzy w postaci cyfrowej i to nie problem wrzucić fotkę - tylko i wyłącznie dlatego się przyczepiłem. Rozumiem, że niektórych ludzi coś takiego drażni, czy coś, ale trzeba mieć na uwadze każdą krytykę/ocenę. Nawet od tych co nie robią fotek, bo powiedzmy sobie szczerze ... Większość "widzów" naszych fotek jednak się tym nie zajmuje, prawda ? icon_wink2.gif Więc oni nie mają prawa do oceny ?Owszem mam na uwadze każdą krytykę i się jej nie boję, ponieważ właśnie po części dzięki tej krytyce się uczymy i poprawiamy swoje błędy których nie dostrzegaliśmy sami na swoich fotkach wcześniej. Pozatym Skrytobojca ma już na swoim koncie jakieś fotki, więc możesz pooglądać.ostatnio coś po[gluteus maximus]dł z aktywnością ;) Dobra nie twórzmy więcej OT w tym topicu mam nadzieję, że się zrozumieliśmy. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SKRYTOBOJCA Posted August 5, 2007 Report post Posted August 5, 2007 (edited) ostatnio coś po[gluteus maximus]dł z aktywnością ;) Bo nie mial aparatu, a jak juz go kupil to ma i prace i rozne kursy i inne zobowiazania :) Moze jak dobrze pojdzie to w przyszly weekend wybiore sie na Jarmark Dominikanski i zdam fotorelacje ;) a dlaczego ano dlatego bo wiem, (z jego postów), że ma fajny sprzęt To sie Maciek wygadal, ja nic z siebie nie mialem zamiaru pisac, zeby wlasnie nikt mi nie wytykal jaki mam sprzet :) Edited August 5, 2007 by SKRYTOBOJCA Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted August 5, 2007 Report post Posted August 5, 2007 Dobra wrzucę coś starszego, żeby nie było, że ja nic nie daję, bo rzeczywiście , zastój ;) a to tylko dla tego, że nie mam czasu i chęci aby się zabrać za nawet przejrzenie fotek z Tatr i Portugalii :mrgreen: zrobię to kiedy indziej... I tu uwaga do ostatniego, coś mi się wydaje, że cytrynka trochę kiczowato wygląda w takim połączeniu ... nie miałem ideii co dać. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
paulo Posted August 6, 2007 Report post Posted August 6, 2007 Miałeś nic nie dawać, samo piórko dobrze by wyglądało. Fajna GO przy młynku. Ten alpejski widoczek gdzie pstrykałeś ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted August 6, 2007 Report post Posted August 6, 2007 Mówisz - masz A alpejski widoczek był pstryknięty gdzieś po drodze do Zermattu. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRuH Posted August 6, 2007 Report post Posted August 6, 2007 (edited) Mi udało się kilka dni temu taką fotkę pstryknąć, mówię ładne niebo po burzy to pstryknę,(aparat do najlepszych nie należy :-P ) Edited August 6, 2007 by maruh Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
paulo Posted August 6, 2007 Report post Posted August 6, 2007 Mówisz - maszNo i sam powiedz czy nie wygląda lepiej ? Grunt to nie przesadzić. Jak fotka jest z Zermatt, to ja Matterhorn poproszę. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted August 6, 2007 Report post Posted August 6, 2007 No i sam powiedz czy nie wygląda lepiej ? Grunt to nie przesadzić. Jak fotka jest z Zermatt, to ja Matterhorn poproszę. :) Dawałem już kilka stron wcześniej. :> Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kardas Posted August 7, 2007 Report post Posted August 7, 2007 (edited) Polskie Tatry. Czerwony szlak, Giewont -> Kasprowy, widok na słowacką stronę. Edited August 7, 2007 by kardas Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lans Posted August 10, 2007 Report post Posted August 10, 2007 (edited) No to moze ja wrzuce cos od siebie :) Edited August 10, 2007 by lans Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KWS89 Posted August 12, 2007 Report post Posted August 12, 2007 Po krótkiej nieobecności, mały test nowego nabytku. Tele sigmy 70-300APO. Dwa portreciki. Any oppinions;)? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Szela Posted August 12, 2007 Report post Posted August 12, 2007 Ladne? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...