xpektor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dokładnie o takie ocenki mi chodzilo, dzieki Kaeres.... i tak jak mowisz, weekendzik u kuzyna i juz cos nowego, stawy 300m od domu juz mi sie znudzily. Dziejsza wizyta... dźwiga w naszej firmie. Oczywiscie zamiast ustawiac na miejscu kontener, narazalem zycie szukajac dobrych ujec. Rano sloneczko mocno swiecilo i sporo fotek wyszlo bardzo ciemnych (szczegolnie tyh pod slonce) z podchodzacym pod kolor granatowy niebem. 9) Wywolywanie raw'a w ps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 st1ch ale tą wieżę ratuszową to już chyba ze dwa razy wrzucałeś. Raz w tej formie i raz nie shopowane. I nawet pamiętam bo mi się to pierwsze podobało i kadr zmieniłeś żeby tej wieżyczki nie było. I taka wersja była najlepsza. Co do pierwszej foty, to też mi dołu brakuje, ale drugie coś w sobie ma. Co do fotki wiezy z Gdansku, to mozliwe ze juz wrzucalem (nie pamietam juz :P), za co sora, ze jeszcze raz. Co do reszty - rower, taki mialem zamiar, zeby nie bylo jego calego widac, nie wiem tak jakos, ale gdy zaczeliscie mowic ze jest poucinany, to sam az sie przypatrzylem, i rzeczywiscie, nie wyglada na 100% good, a panorama Gdansk, nie ma ziemi, bo byl ochydny start PRL'owski mur, nie pasujacy kompletnie do reszty, dlatego tak to wyglada, lepiej tak niz z murem, uwierzcie mi na slowo. Dzieki all za komenty. pozdrO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Diablak na długi weekend (z Polany Krawcowej na Jałowcu) click click i jeszcze z wieży na Baraniej click S6500fd Edytowane 11 Maja 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 coś w bw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 jedynka świetny kadr ~ w kolorze chyba jeszcze ładniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 dzięki dymy w kolorze jest po prostu zielono :) czemu Twoje fotki się nie otwierają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Zamek Spiski: click 0 click 1 click 2 click 3 click 4 click 5 click 6 click 7 click 8 click 9 click 10 click 11 click 12 Edytowane 11 Maja 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 bardzo ładne kolorki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zamek Spiski:fajnie ten zamek, 6 najbardziej jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 dzięki :) warto się wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 no to na początek tygodnia 2 fotki z mojego miasteczka 1.Samotność 2. Bezsenność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Właśnie kupiłem sobie cyfrówkę (Lumix Panasonic DMC-FZ8), i zrobiłem fotkę pięknej roślinki w moim ogródku :razz: Pewnie by się dało zrobić ładniejszą fotkę ale tak jak piszę mam nowy aparat i muszę się nim jeszcze pobawić. :razz: Edytowane 13 Maja 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Zrobione jakieś 90 minut temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Kilka moich fotek Do Was mi daleko, pociesza mnie tylko ze robione zwyklym kompaktem nawet jakos wygladaja Moje obiekty niestety sa ciut bardziej ruchliwe niz drzewa badz budynki [; Czas zakupic jakas lustrzanke i poczytac cosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Dorzucę jeszcze trochę fotek "Łysego". Tym razem w trochę lepszej jakości. Robione kamerką internetową ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Krotko zapytam: Jak ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) Podłączyłem kamerkę do tego czegoś ;) za pomocą złączki. Kamerkę oczywiście podłączyłem do lapka + VirtualDub - przechwytywanie za pomocą kodeka huffyv + stackowanie w registax. Niestety warunki/stan obiektywu nie pozwoliły mi na uzyskanie zadawalającej ostrości :/ Edytowane 19 Maja 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 1st raz o czyms takim szlysze, widocznie naprawde malo wiem na temat fotografii. Jak domniemam aparatem nei da rady podmienic kamerki. Efekt bylby chyba jeszcze lepszy... Kiepska jakosc powiekszonych zdjec to wina kompresji, czy poprostu tkaie wyszly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Jak domniemam aparatem nei da rady podmienic kamerki.Pewnie się da się, aczkolwiek na temat MTO i lustrzanki/kompaktu niewiele mogę powiedzieć. Mam w domu Nikosia D50 i przejściówkę na gwint M42 z ostrzeniem na nieskończoność. Może się nim kiedyś pobawię. Kiepska jakosc powiekszonych zdjec to wina kompresji, czy poprostu tkaie wyszly?Kompresja była bezstratna więc pozostaje tylko winić pogodę (seeing) i/lub obiektyw ;] Z resztą i tak dosyć mocno potraktowałem klatki za pomocą wyostrzania falkowego w registax - oczywiście na granicy dobrego smaku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 taki imho ciekawy kadr przypadkiem ustrzeliłem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 zelazny @ gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 z ostatniej sesji pozwolę sobie coś zapodać:) 1 2 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Cyganos - świetne zdjęcia. Pierwsze wygląda jak obraz. Normalnie w ramę i na ścianę. Gratulacje. Ode mnie spojrzenie na świat w troszkę innym zakresie - a mianowcie mój ulubiony temat - podczerwień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 z ostatniej sesji pozwolę sobie coś zapodać:) klasa ~ robisz pożytek z tej puszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Z serii "Warszawa w podczerwieni" ciąg dalszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 dzięki za miłe opinie, Apo5 ciekawie to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Taka tam radosna tworczosc z wczoraj, fotki robione eosem 350D + KIT z filtrem Mandee nd-4 Robione w czwartek po meczu ok 23, nikon d40 + KIT bylem troche wstawiony wiec wyglada jak wyglada, ale jak na moj tamtejszy stan foto wg mnie jest dobre. Prosze o konstruktywna krytyke i opinie co powinienem poprawic :) Fotki obrabiane w Paint Shop Pro 8 dorwe jakies lepsze szklo do EOSa to postaram sie porobic jakies ciekawsze fotki, KIT to jednak bardzo duze ograniczenie IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 a510 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Arni: no i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...