calvis Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 A co powiecie na: :?: :roll: PS: Poprzednie zdjęcie - Olympus E-1, te zostały zrobione Minoltą 7000i (nie szukajcie w sklepach, prędzej na allegro :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Hmmm... Z około 80 zdjęć z Zielonej Szkoły z Jarosławca wybrałem kilka: http://sid.euweb.cz/ Proszę, nie bądźcie surowi w ocenie :D Przecież wiecie że "ja się nie znam" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 pandi mi sie druga podoba, a moje zdanie - posprzataj :D troche kurzu masz hehe Sid: IM001100.JPG - obciac z dolu troche i bedzie ciekawiej IM001176.JPG - fajne swiatlo za chmur, chyba bym sie tez pobawil w kadrowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 To nie kurz, to mąka ;] SKRYTOBOJCA - fajne pajączki, robiłeś Z-1 oczywiście? Sid - niektóre fotki nawet fajne, ale jakość nie za ciekawa... Najlepsze chyba IM001176.JPG. Tak tu sobie pokazujemy widoczki, robaczki, pajączki i kwiatki, a ludzi jak na lekarstwo... Może ja zacznę od totalnie przypadkowego zdjęcia z ostatniego wypadu do Krakowa? ***To zdjęcie ma jedynie zachęcić do przedstawiania ludzi, nie chcę, by podlegało ocenie (a tym bardziej krytyce :P ).*** :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Wszystko Z1 :) UPDATE: Ostatni z tej serii hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 dopiero teraz tu trafilem... o ile dobrze przeczytalem to mieliscie nei dawac fotek tylko linki... http://ocg.prv.pl/obrazki/niebo.jpg http://ocg.prv.pl/obrazki/niebo2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Moje zdjecia: 1.Po deszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 jestem jeszcze raczkujący w tym temacie :wink: oto fotka wykonana dzisiaj niedaleko mojej chałupki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 @GuC!o^ - podoba mi się. Gdyby w kadrze (bliżej prawej krawędzi) pojawił się "ktoś" np. rowerzysta jadący w stronę drzewa, zdjęcie byłoby ciekawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Gucio masz ciekawe okolice, a to drzewo jest po prostu przewspaniale - jak masz cyfrowke, a pewno masz, to idz porob w tym miejscu mase zdjec, rozne ustawienia, akdry, przyblizenia - cos napewno wyjdzie bardzo dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Kolejna fotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 and Tylko nie bijcie za to ze wstawilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Kolejna fotka. A to twoja fotka byla kurde !!! :D ekstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 paulo bardzo ładna fotka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No wiec.. Moim niedawno kupionym Mercury 2.1mpx bez Optycznego zooma ;] walnąłem taka fotke.. Ponizej załaczam fotke w oryginalnej rozdzialce.. Duuuuuzo lepiej wyglada i mozna odebrac wszystkie szczególy.. http://www.tarpan.neostrada.pl/buzzy/!CID__001.jpg Oceńcie.. To są moje pierwsze przygody z cyfrakiem.. ;] Jak kupie cos lepszego to poszaleje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No ja mam pytanko chodzi mi o zdjecia robione w ruchu (objekt fotografowany) sie porusza chodzi mi tu o np poruszajacych sie ludzi,ruszajacych rekami,glowa.Mam aparacik o zblizonych parametrach co Buzzy czy da sie wykonac zdjecie nie zamazane takim aparatem czy jest jakas opcja co to ulatwia. Buzzy jak bys mogl zrob zdjecia kogos w ruchu. dzieki i pozdro UPDATE: Czy ta opcja Czułość AE, -2EV to +2EV sluzy wlasnie do tego by zdjecia nie wychodzily zamazane (czas naswietlenia)?? i przy ktorych ustawieniach sie zdjecie w ruchu nie zamazuje. Takie baardzo lamerskie pytanie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ...czy da sie wykonac zdjecie nie zamazane takim aparatem czy jest jakas opcja co to ulatwia.Przy odpowiednio krótkim czasie naświetlania - tak. Opcja która to ułatwia to możliwość ustawiania czasu naświetlania (raczej nie masz) lub "program" sportowy (może masz). Napisz konkretnie jaki masz aparat, bo narazie tylko Buzzy wie o jaki model chodzi. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 No niestety nie mam regulacji czasu naswietlania.. Zdjecia w ruchu wychodza tez dobrze.. Sa tylko leciutko.. Zamazane.. Leciutko.. Zaraz zapodam Fotke z ruchu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja mam malutka prosbe. :D moglibyscie napisac jakies dobre fora/strony o fotografi ( na poczatku bylo podanych kilka ;) ) i jeszcze jedno :D minolta z1 czy canon A80 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 www.forum.cyberfoto.pl najlepsze :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja mam malutka prosbe. :D moglibyscie napisac jakies dobre fora/strony o fotografi ( na poczatku bylo podanych kilka ;) ) i jeszcze jedno :D minolta z1 czy canon A80 ? To sa dwa rozne aparaty zdecyduj sie, Z1 duzo zoom, A80 x3, inne aparaty inne zastosowania, musisz sie okreslic co ci bardziej bedzie pasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja mam malutka prosbe. :D moglibyscie napisac jakies dobre fora/strony o fotografi ( na poczatku bylo podanych kilka ;) ) i jeszcze jedno :D minolta z1 czy canon A80 ? To sa dwa rozne aparaty zdecyduj sie, Z1 duzo zoom, A80 x3, inne aparaty inne zastosowania, musisz sie okreslic co ci bardziej bedzie pasowac. niestety to niejest moj dylemat kumpel chce ssobie kupc A80 i tak sie zastanawialem czy ta minolta nie bedzie lepsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ja mam malutka prosbe. :D moglibyscie napisac jakies dobre fora/strony o fotografiwww.plfoto.com :!: http://forum.swiatobrazu.pl/foto/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moje pierwsze makro. Canon A80 Parametry: Szybkość migawki: 1/500s Przysłona obiektywu: F/3,5 ISO: Auto Balans bieli: Auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A co powiecie na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 niezle, a co uwazcie o tym? http://dafury.webpark.pl/2196.jpg wszystkie dane w exifie w ps tylko zmniejszone i zapisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Te ostatnie, to coz, nic specjalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Te ostatnie, to coz, nic specjalnego.qrcze, szkoda... myslalem, ze wyszlo fajnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 KIULIK ekstra kwiatek :) wako a te chmurki pomaranczowe tez fajnie wygladaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 wako : kolorki ma fajne, ale jakos mnie nie przyciaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...