kucyk Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ten slup to chyba nie byl najlepszy pomysl na pierwszy plan :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Niby tak, ale przez to fotka nabiera innego znaczenia, tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jeśli by coś ciekawego ukazało się na tym słupie - czemu nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ten slup to chyba nie byl najlepszy pomysl na pierwszy plan :> Ja myślę, że gdyby ostrość była ustawiona na tramwaj, to ten słup nawet w miarę dobrze by się wkomponował. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Drugie bardzo fajne, pierwsze tez byloby dobre, ale co za c...j postawil tam ta latarnie? :P W pierwszej chwili pomyslalem, ze matryca Ci padla w widowiskowy sposob.Czasami przydaje się do "podwyższenia" skyline'u. ;) Szkoda mi tej fotki... ale "z ręki" było ciężko... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zabawa z makro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jak jeszcze raz ktos wstawi fotke bez resize, to bede lecial po % - tak, Manhunt, do Ciebie pije ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Kortowiada. Adam Ostrowski. ;] PS. Spotkałem się z opinią, że robienie bw na koncertach, to oznaka braku umiejętności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 PS. Spotkałem się z opinią, że robienie bw na koncertach, to oznaka braku umiejętności... Sam wiesz, że zrobienie tego w dobrych kolorach i żeby jeszcze w miarę przyjemnie wyglądało, nie jest najłatwiejsze. ;) B/W załatwia całą sprawę od ręki :P aczkolwiek ja bym z tymi umiejętnościami to się nie wyrywał ... Olej i rób tak jak Ci pasuje, bo jest OK. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 nie moge sie z tym zgodzic - widziałem mase fot bw robionych na materiałach 3200@6400 i wyżej i są kapitalne;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 B/W, jak wszystkiego, trzeba umiec uzywac. Naduzywanie kazdego efektu bedzie tracilo amatorszczyzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 fotografia czarnobiała nie jest żadnym efektem:) trzeba ją raczej traktować jako coś pierwotnego;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Co się kryje na tyłach galerii Promenada :) p.s. Czy aby wystawić zdjęcia znajomych mi osób muszę mieć jakieś ich pozwolenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 IMHO wypadaloby ich zapytac, przez zwykla grzecznosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Dopiero zaczynam przygodę z fotografią (aparat od kilku dni), ale już bym chciał coś zaprezentować :) (kliknij na zdjęcie żeby powiększyć) 1. Honda CBR 900 RR (Fireblade) 2. Kumpel na Hondzie Shadow 750 3. Kumpel robiący foto tej samej Shadowki Edytowane 23 Maja 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Masz hires tej pierwszej fotki bo jeśli można chciałbym na pulpita zapodać ;) (coś pięknego.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stecarlos Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Kilka fotek, nie jakieś zbyt profesjonalne. ZA jakiś czas będzie lepiej. Fujifilm S5500 + polaryzacyjny i UV hamy. http://picasaweb.google.pl/stecarlos/Zdjec...nalenie_sztuki# EDIT: zapomniałem linka do fotek :P Edytowane 23 Maja 2009 przez stecarlos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Popracuj nad ostrością i kontrastem. Wszystko się niestety zlewa na zdjęciach kwiatków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Masz hires tej pierwszej fotki bo jeśli można chciałbym na pulpita zapodać ;) (coś pięknego.)Dzięki :) Masz tutaj foto w rozdzieczości 3872 x 2592 px http://uniqueproject.com/dane/firek3.jpg EDIT Jeszcze fota z wczoraj - Suzuki SV 650S Edytowane 24 Maja 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Lampka od środka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Ostry. Praca konkursowa.;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniika Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 To jedna z moich fotek wykonana w parku , [ Nikon D40 ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Jestem bardzo poczatkujacy fotograf. Do niedawna cykalem kompaktami, az przyszla pora na lustrzanke. Prosze o konstruktywne uwagi :) Ostatnie zdjecie, cykniete ot tak w sklepie Jack&Jones, spodobało mi sie po jakims czasie. Teraz gosci na moim pulpicie (1440x900). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) widok z wieży widokowej na Baraniej, po prawej Skrzyczne :) ciekawostka - ten jasny punkt w kierunku którego zwrócona jest droga biegnąca po zboczu z lewej to tzw. Zameczek Prezydencki w Wiśle Czarne Edytowane 26 Maja 2009 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Praca konkursowa.;] super, że gest z mikrofonem tak wkomponował się w skupiający uwagę blask reflektora... do tego te krople (?) budujące klimat gorącej koncertowej atmosfery. znakomita reporterka, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 motorkiSzturchane coś w PSie czy czyste rawy? Fajne fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Nie będę ściemniał, że to czyste RAWy :) PS był w użyciu, ale PSem się wszystkiego nie zrobi. Moim zdaniem najważniejsze to dobrze dopasować miejsce do danego ujęcia (prawdę mówiąć robienie przypadkowych zdjęć mnie nie kręci w ogóle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 ale PSem się wszystkiego nie zrobiBluźnisz ! ;) Moim zdaniem najważniejsze to dobrze dopasować miejsce do danego ujęcia (prawdę mówiąć robienie przypadkowych zdjęć mnie nie kręci w ogóle) Za to oklaski. Niektórzy nie zdają sobie nawet sprawy, jak ważne jest miejsce, czas, oświetlenie. Super Ci to wyszło i rób dalej. :) dymy -> Bardzo przyjemna panorama. KWS89 -> Perfekcyjna reporterka, pisałeś, że praca konkursowa, więc ... Jak przebiegł konkurs ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 dzięki MaciekCi :) Za to oklaski. Niektórzy nie zdają sobie nawet sprawy, jak ważne jest miejsce, czas, oświetlenie. Super Ci to wyszło i rób dalej. :) Prawda! Zdecydowanie obróbka na plus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...