kwscore Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 To może i ja coś dozuce od siebie. Każde zdjęcie z innej parafii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) OK, również dorzucę coś własnego autorstwa, choć do miana „dzieła sztuki” poniższa fotka absolutnie nie aspiruje ;] Natomiast jej czarno humorzasty przekaz jest chyba wystarczająco czytelny, aby zrozumieć o co chodzi. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_edzio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) I ja się pokażę :) Jedyne fotki, jakie robiłem w swoim życiu aparatem (jakaś pożyczona hybryda): Reszta już telefonem (tak!)- Samsung Delphi 2mp Dalej telefonem, ale trochę z PSem I żeby nie było to nie chwalę się skuterem :) EDIT: Nowe Edytowane 6 Lutego 2011 przez wujek_edzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) A to jak temat troche się odświeżył to dorzuce jeszcze parę: ps. Do zdjęć kota wszelkie prawa zastrzeżone :D edit. Edytowane 29 Stycznia 2011 przez pok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Atak multimedialny! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) poca długo obrabiałeś zdjęcie żeby taki efekt uzyskać? I ile zdjęć robiłeś do tego hdr? Edytowane 30 Stycznia 2011 przez pok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Cyk, cyk. Ustawiłem sobie w aparacie by strzelił mi z biodra serie trzech zdjęć z różnym exp. Potem Photomatixem skleiłem. Czas: 15 minut z wejściem na górę do mieszkania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Zdjęcie 10Gdzieś już widziałem to miejsce. Co to za obiekt i gdzie się znajduje? Stalownik w Bielsku-Białej? Edytowane 19 Lutego 2011 przez kickass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Rispekt man :) Thanks man. :) Jeszcze 1 z Sosnowca. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 jakieś 850m temp -8 Foto By TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) jakieś 850m temp -8 Foto By TI Twoje ? Czy Ciebie ? ;) Tutaj wrzucamy swoje prace a nie zdjęcia z naszego życia... Poza tym, nawet jeśli to Twoje foto, to w zasadzie nic nie przedstawia, a już na pewno w żaden sposób nie dorównuje temu, do czego nas przyzwyczaiłeś przez ostatnie strony tego tematu... Edytowane 3 Marca 2011 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Twoje ? Małżonka robiła :wink: Czy Ciebie ? też to w zasadzie nic nie przedstawia to sorry możesz wyrzucić do czego nas przyzwyczaiłeś przez ostatnie strony tego tematu... z przyzwyczajaniem różnie bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 @kwscore mógłbym wykorzystać twoją fotke jako tapetke? ;> http://farm6.static.flickr.com/5166/5360585294_696129713d_z.jpg Tylko jakbyś miał ją w FHD... Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 @kwscore mógłbym wykorzystać twoją fotke jako tapetke? ;> http://farm6.static.flickr.com/5166/5360585294_696129713d_z.jpg Tylko jakbyś miał ją w FHD... Dzięki :) gdzieś mam bo dawałem to na konkurs znajdę to podeśle a wykorzystuj wymieniaj na żetony itp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 z przyzwyczajaniem różnie bywa Ja tylko chcę Cię nakierować, jakie fotki wrzucać/robić, a wiem, że potrafisz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Dziś rano, bladym przedświtem, wracając z Cebitu, jechałem naszą "autostradą" z Poznania do stolicy i tylko uj mnie strzelał, że nie da się zatrzymać i wyjść pofocić. Cudne chmury, lekka mgiełka na ziemi dająca wszystkiemu wrażenie lekkiego surrrealizmu... no praktycznie piękne kadry same pchały się pod obiektyw. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Kawałek tegorocznej zimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Kawałek tegorocznej zimy. 1wsza się podoba :wink: Latasz jeszcze ? Edytowane 6 Marca 2011 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 No, to dorzucam coś po długiej nieobecności w temacie. Time-lapse podczas jazdy autem. ;) http://www.youtube.com/watch?v=GYvCEJenWw4 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 No, to dorzucam coś po długiej nieobecności w temacie. Time-lapse podczas jazdy autem. ;) CLIP Rewelka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Świetnie dobrana muzyka - bardzo, BARDZO porządny materiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 KWS89 faak uprzedziłeś mnie z pomysłem :P zdradź tajemnicę od strony technicznej - jakie ustawienia itd ;) Aparat leżał na tylnej półce po prostu czy jak? W temacie time lapse polecam http://vimeo.com/15368982 a potem http://vimeo.com/18849712 Bajka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) g00dMan- rzuć okiem w forum testowe, tam opisałem jak to zrobiłem. :) Mocny statyw jest konieczny, bo aparat inaczej będzie na zakrętach latał we wszystkie strony świata... A te time lapsy są fajne- naprawdę fajne. Ale cena slidera jest zaporowa- 1400-2500$... Więc- wolę po prostu pstrykać i kombinować. ;) Edytowane 12 Marca 2011 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Picasa Web Albums - slavOK - Fotki różne kilka fotek-eksperymentów na szybko wrzuciłem ;p kolejną ciekawą techniką jest tilt-shift bawił się ktoś w to nie za pomocą PS ? Edytowane 12 Marca 2011 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Bawiłem się, ale zrobienie tilt-shitfta tą techniką bez odpowiedniego obiektywu- było by co najmniej upierdliwe. ;) A na obiektyw tylko do jednego celu, tak za bardzo nie chce mi się wydawać pieniędzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Z wczorajszej konwencji tatuażu w Ahoy (Rotterdam) całość tutaj > ImageBam - Fast, Free Image Hosting and Photo Sharing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...