rob75 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Paulo---już poprawiłem......... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 rob75 - super. :) A tu jeszcze jedno, też jakoś tak wyszło, że ciemne tło. url=http://img301.imageshack.us/my.php?image=ko322o018eb.jpg 1573980[/snapback] IMO takie zdjęcia wyglądają jak fotki z podręcznika do środowiska. Zdecydowanie bardziej podoba mi się jak fotografujący skupi się na jakimś detalu np. te drobne kwiatki/pączki w centrum kadru są fantastyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Co prawda robione pożyczonym aparatem (c765), ale mój będzie około czwartku. Kwiatuszek a co :) i to wcale nie jest makro :P (8x zoom) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 masz rację,makro to nie jest :D a co to w ogóle jest?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zoom na Dużą donice w moim ogródku, robione z ręki więc może być niewyraźne. Nie zapoznałem się jeszcze dobrze z aparatem (jak pisałem mój c765 będzie w czwartek, robiłem pożyczonym) więc jakość jest jaka jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 goldenSo jakbys niewiedział, to masz tu przykladowe makro :D http://www.republika.pl/nowohuckie_technikum/makro.jpg btw: ale mam ukurzony panel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ew. tu: http://fotografia.interklasa.pl/index.php?...=pokaz&id=79690 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Secik - ładne makro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 takie makro w klimacie :) bohater poniższych zdjęć Intel Celeron jakis tam zabawa z wodą impact :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ostatnie syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=barraqda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 http://flo3.digart.pl/ - tez sie ujawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 1584748[/snapback]całkiem przyjemne foty duży plus za pomysł i wykonanie kropel - super, najpierw myslałem że to grafika komputerowa :D 1584765[/snapback]ładne te wodospady, dobre oko , za to strona na której masz zdjęcia koszmarna pełno reklam nawet ff sobie nie radzi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Eeee lata toto po domu i straszy ludzioow a owlosione bardziej niz ja [ img]http://filehost.to/files/2005-08-20_03/162534_lokalna_florauna2.jpg[/img ] Ehh troszhe niewyrazne bo z reki no i bez zadnych soczewek E nie wiem czy tu tez jest zabronione postowanie takich duzych fotek ale mam nadzieje ze nie , jak tak to prosze o litosc i niezabijanie na miejscu :lol: 4. Nie umieszczaj w postach dużych obrazków lub długich linków, powodujących "rozjeżdżanie" się forum. Maksymalna szerokość wstawianych obrazków to 650 pikseli, do większych obrazków należy podawać linki. Przy podawaniu bardzo długich linków wskazane jest stosowanie tekstu zastępczego ( tekst zastępczy ). //sgj Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 weż lepiej szybciutko skasuj to zdjęcie i umieść mniejsze,albo lepiej znajdz tego robala i pstryknij mu ładne zdjęcie.................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 @killua za takie rozciągnięcie forum możesz zaprocentować [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 moje miasto wieczorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Za mało "dołu". Niebo jest zbyt mało atrakcyjne, żeby go tyle pokazywać. IMO lepiej się skupić na odbiciu w wodzie. Edytowane 2 Września 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja bym wolal baardziej tak: Troche niedokladnie bo sie spieszylem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Za mało "dołu". Niebo jest zbyt mało atrakcyjne, żeby go tyle pokazywać. IMO lepiej się skupić na odbiciu w wodzie. 1629264[/snapback] hm mam jeszcze jedno z wodą jak znajdę to wrzucę Ja bym wolal baardziej tak: 1629748[/snapback] hm kwestia gustu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Spoko :) ale generalnie PS syci, tam gdzie aparat dal ciala ( lub fotograch ) mozna wszytko poprawic ( lub prawie wszystko ) Moze stworzymy jakas galerie na forum z przykladami fotek? tzn. fotka przed i po obrobce w PS, moze kogos taki temat zainteresuje i sam bedzie chcial sprobowac dzieki temu poprawic swoje zdjecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) czasem lepiej nie pokazywać fotki przed obróbką :wink: a tu fotka o której pisałem wcześniej więcej dołu jeszcze jedna robiona z rana tzw. "Babie lato" Edytowane 6 Września 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 respect za babie lato, wypasiona fota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 respect za babie lato, wypasiona fota 1637735[/snapback] dzięki :D rannne wstawanie czasem się popłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 no rzeczywiscie respekt zawalista fotka, czekam na moja cyfrowke eh pokaze klase :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 takie tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 całkiem udane tylko wieżyczka w tle do kasacji :D btw a jak się prezentuje w kolorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 całkiem udane tylko wieżyczka w tle do kasacji :D btw a jak się prezentuje w kolorze? 1651301[/snapback] no co ja zrobie z ta wieza - element krajobrazu taki..... w kolorze nie robilem tylko BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 poPSuj :D zresztą jak uważasz ja po prostu nie lubię jak coś takiego mam na zdjęciu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Mój długo oczekiwany wrześniowy urlop - klyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...