Hipo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Takie sobie pieski http://photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF2613.jpg i krzaki na tle zachodu słońca, nie bijcie ;) http://photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF2659.jpg I jeszcze piesek solo http://photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF2616.jpg Edytowane 23 Października 2005 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Takie sobie pieski 1714037[/snapback] pierwsze najlepsze tylko troszku nieostre - podostrzyłeś po zmniejszeniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Wszystkie foteczki dziewicze prosto z aparatu, tylko jak hostuje są automatycznie kadrowane do takiego rozmairu. W sumie to jestem bardzo zadowolony jak na 3 dzień z aparatem w ręku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenty Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 www.foto-galeria.pl/agromek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 To ja też się pochwalę :) zachód Zdjęcie zrobiłem G5 w marcu tego roku. Niebo wyglądało tak tylko przez parę minut. Nigdy czegoś takiego nie widziałem. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ....byly pieski to teraz kot :D http://img371.imageshack.us/img371/410/100332rs.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ten błysk w oku... Może jak bęe na wsi to możlwie uda mi się złapać ujęcie skaczącego 45kg kota z drzewa do drzea w odległosci 5 metrów! Tak takeigo mam rozrabiake... woli ganiać ptaszki po drzewach niz myszy po ziemi/sry za offtop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ..z uwagi na to ze jest to kot swietej pamieci, pozwolilem sobie zamiescic jeszcze jedna jego fotke. http://img408.imageshack.us/my.php?image=2100713ld.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ..z uwagi na to ze jest to kot swietej pamieci, pozwolilem sobie zamiescic jeszcze jedna jego fotke. 1717484[/snapback] Kotek jest super. Widać że lubiał pozować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 jak wam się taki bałagan podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panbobek44 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 "Być albo nie być" - wałbrzyskie biedaszyby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 cyganos-> jestem zdecydowanie na TAK :) mimo "dezorientacji" ona ma coś w sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Cyganos - tak jak napisałeś - bałagan. ;) Panbobek - biedaszyby - temat mógłby być ciekawy, ale ta fotka wygląda jak przypadkowo pstryknięta piwnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 @Cyganos king bardzo fajne, na 1szy rzut oka wyglada jak przypadkowe, ale milo sie na nie patrzy :) @panbobek44 co jest tematem fotografii?? moze czegos nie widze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 cyganos-> jestem zdecydowanie na TAK :) mimo "dezorientacji" ona ma coś w sobie ;) 1727870[/snapback] Cyganos - tak jak napisałeś - bałagan. ;) Panbobek - biedaszyby - temat mógłby być ciekawy, ale ta fotka wygląda jak przypadkowo pstryknięta piwnica. 1727884[/snapback] @Cyganos king bardzo fajne, na 1szy rzut oka wyglada jak przypadkowe, ale milo sie na nie patrzy :) @panbobek44 co jest tematem fotografii?? moze czegos nie widze?? 1727907[/snapback] dzięki za opinie :wink: generalnie sam nie lubie bałaganu w kadrze ale tu tak jakoś mi pasuje :D w sumie jesień może się trochę kojarzyć z bałaganem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 małe, bo małe :) "jestem!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latzky Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 straszne...jak również te powyżej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Witam pare moich fotek :) wszystkie robione z ręki aparacikiem Z3 nic przy nich nie ruszane w takiej formie zgrane z aparatu :D http://www.nitka.net.pl/~biegi/fotki/PICT0015.JPG http://www.nitka.net.pl/~biegi/fotki/PICT0028.JPG http://www.nitka.net.pl/~biegi/fotki/PICT0039.JPG http://www.nitka.net.pl/~biegi/fotki/PICT0068.JPG EDIT: zamiast podac linki wrzuciłem zdjecia na forum :mur: Edytowane 31 Października 2005 przez biegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam pare moich fotek :) wszystkie robione z ręki aparacikiem Z3 nic przy nich nie ruszane w takiej formie zgrane z aparatu :D 1728710[/snapback] fotki jakieś takie ... "suche" (?), bez życia, czegoś mi w nich brakuje :] a może poprostu się dziś nie wyspałem :P dwie ostatnie ciut przepalone : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Wiem, że fotka nie jest doskonała i trochę za ciemna, ale chciałem oddać klimat ostatnich dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Za duzo nieba, kadr sie wali jak cholera, uzywaj jakiegos programu do prostowania. I IMO nie jest wcale klimatyczna, przydalby sie wiekszy, objety obszar. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 I IMO nie jest wcale klimatyczna, przydalby sie wiekszy, objety obszar. 1735362[/snapback] A ja nigdzie nie napisałem, że jest klimatyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Nic specjalnego, nowy clusterek Wawki ;) http://img390.imageshack.us/img390/223/35gr.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Nic specjalnego, nowy clusterek Wawki ;) 1736247[/snapback] szkoda że lampa w kadrze bez niej było by lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ostatnie dni tez uwieczniłem, moze sie niespodobać bo przepalone ale dzięki temu uzyskałem fajny efekt na drzewku w tle :) http://photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF2915.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) A ja nigdzie nie napisałem, że jest klimatyczna. 1735394[/snapback] No ale piszesz ze chcesz oddac klimat, wiec chyba poprzez klimatyczna fotke?? B) @rcube Fajne, lubie zdjecia BW. Tylko szkoda ze ta lampa.... Edytowane 5 Listopada 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Fotki robione cyfrówką Canon PowerShot A510 Narazie tyle :D Bo dopiero zaczynam swoją przygodę z fotografowaniem ;) Wkońcu... :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Fotki robione cyfrówką Canon PowerShot A510 Narazie tyle :D Bo dopiero zaczynam swoją przygodę z fotografowaniem ;) Wkońcu... :) 2 i 3 nieostre, robiłeś z ręki? na trzecim za dużo przepaleń próbuj dalej ;) Edytowane 6 Listopada 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) 2 i 3 nieostre, robiłeś z ręki? na trzecim za dużo przepaleń próbuj dalej ;) no pewnie ze zreki, z czasem naswietlania 0.5s nie bardzo mozna z reki zrobic ostre no chyab ze statyw masz w rece :) na 3 przesadziłem troche z szerokoscia otwarcia przeslony, ale to moje 1 fotki :P Edytowane 6 Listopada 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 no pewnie ze zreki, z czasem naswietlania 0.5s nie bardzo mozna z reki zrobic ostre no chyab ze statyw masz w rece :) na 3 przesadziłem troche z szerokoscia otwarcia przeslony, ale to moje 1 fotki :PJak na debiut to nawet nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...