Skocz do zawartości
Szymoon

Galeria Zdjęć Użytkowników PurePC

Rekomendowane odpowiedzi

albo mi się wydaje albo brak ostrości na modelce, dałbym większą liczbę przesłony

zgadza sie nie wziolem tego pod uwage i wziolem wielopunktowy pomiar ostrosci zamiast skupic sie na gril, dzieki za sugestje przyda sie na przyszlosc !!

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem absolutnym laikiem jeśli chodzi fotografie... nawet nie mam swojej cyfrówki :(

W wolnych chwilach czytam sobie literaturę związaną z tematyką fotografii cyfrowej, a pierwsze kroki stawiam dzięki znajomemu który niekiedy pożycza mi aparat (Canon A75) :)

Ponieważ ta sytuacja trwa już od dłuższego czasu, powstało kilka tworów...

Co myślicie?

http://img519.imageshack.us/my.php?image=gram2xk.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tera ja;]

http://gallery.photo.net/photo/3906780-lg.jpg widoczek 1;] - ilford hp5 @ iso 200[/url]

http://gallery.photo.net/photo/3906844-lg.jpg widoczek 2 - ten sam film - aha skany 400dpi[/url]

i tu troche ze studia: ilford pan 100

studio

edit;] to moze teraz;]

Edytowane przez genghiskhan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze dwa linki nie ładują nic poza pustą stroną

Faktycznie.Nic tam nie ma. Pisze coś że nie ma sie właściwych uprawnień...

Może wrzuć to na ImageShack...

skopiujcie te linki do przegladarki i otworzcie - wtedy dziala

ale nie spodziewacje sie wielkiej rewelacji - sredniawe te krajobrazy - portrety sa duuuuzo lepsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sredni krajobraz?;]

<rotfl>

heh, jak zawsze - jakakolwiek krytyka = obraza

sam kadr jest sredni - podoba mi sie horyzont i te gory, ale jest za duzo nieba, a te znowu nie jest tak ciekawe, by zajmowac, az tyle miejsca... ponadto kobylasty szum nie pasuje do atmosfery jaka panuje na fotce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, jak zawsze - jakakolwiek krytyka = obraza

sam kadr jest sredni - podoba mi sie horyzont i te gory, ale jest za duzo nieba, a te znowu nie jest tak ciekawe, by zajmowac, az tyle miejsca... ponadto kobylasty szum nie pasuje do atmosfery jaka panuje na fotce

boze nawet nie wiesz ile dałes radosci znajomym (z kursu foto) jak dalem im to przeczytac :D :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boze nawet nie wiesz ile dałes radosci znajomym (z kursu foto) jak dalem im to przeczytac :D :lol: :lol: :lol:

Swoj swego znalazl? :D

Ty wszytkich krytykujesz i wszystko a jak Ciebie ktos skrytykuje to od razu z tego wielka afere robisz...

Jeden wielki LOL

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan zawsze jest "Pro" bo on chodzi na kurs foto i jest mastah ... Jak w ogóle śmiecie kwestionować jego doskonałość ... ;)

EDIT : No i on ma zawsze rację ... guru ;)

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi