lukasrz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Dziś zrobiłem taka :P ( 1/15s naświetlanie, F/3.2 przysłona, bez statywu :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Dziś zrobiłem taka :P ( 1/15s naświetlanie, F/3.2 przysłona, bez statywu :P ) albo mi się wydaje albo brak ostrości na modelce, dałbym większą liczbę przesłony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) albo mi się wydaje albo brak ostrości na modelce, dałbym większą liczbę przesłony zgadza sie nie wziolem tego pod uwage i wziolem wielopunktowy pomiar ostrosci zamiast skupic sie na gril, dzieki za sugestje przyda sie na przyszlosc !! Edytowane 7 Listopada 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Niezła fota jak dla mnei, tylko bym ją rozjaśnił minimalnie o te 5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Niezła fota jak dla mnei, tylko bym ją rozjaśnił minimalnie o te 5%a ja chce ją jeszcze przyciemnić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Jako że nikt dawno nic nie wrzucał to ja dam cos od siebie. :) Cerkiew w Supraslu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Niebo natural? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Niebo natural? :> napewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 radiacja 100% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Hehe, poza zmianą kolorów 100% natural ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam Jestem absolutnym laikiem jeśli chodzi fotografie... nawet nie mam swojej cyfrówki :( W wolnych chwilach czytam sobie literaturę związaną z tematyką fotografii cyfrowej, a pierwsze kroki stawiam dzięki znajomemu który niekiedy pożycza mi aparat (Canon A75) :) Ponieważ ta sytuacja trwa już od dłuższego czasu, powstało kilka tworów... Co myślicie? http://img519.imageshack.us/my.php?image=gram2xk.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Negatyw oryginału. Zmieniłem trochę kadr i takie coś mi wyszło. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Negatyw oryginału. Zmieniłem trochę kadr i takie coś mi wyszło. :P fajne ale co to ?:) Edytowane 27 Listopada 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 :P Kropla wody kapiąca z kranu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) tera ja;] http://gallery.photo.net/photo/3906780-lg.jpg widoczek 1;] - ilford hp5 @ iso 200[/url] http://gallery.photo.net/photo/3906844-lg.jpg widoczek 2 - ten sam film - aha skany 400dpi[/url] i tu troche ze studia: ilford pan 100 studio edit;] to moze teraz;] Edytowane 28 Listopada 2005 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Pierwsze dwa linki nie ładują nic poza pustą stroną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Pierwsze dwa linki nie ładują nic poza pustą stroną Faktycznie.Nic tam nie ma. Pisze coś że nie ma sie właściwych uprawnień... Może wrzuć to na ImageShack... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Pierwsze dwa linki nie ładują nic poza pustą stroną Faktycznie.Nic tam nie ma. Pisze coś że nie ma sie właściwych uprawnień... Może wrzuć to na ImageShack... skopiujcie te linki do przegladarki i otworzcie - wtedy dziala ale nie spodziewacje sie wielkiej rewelacji - sredniawe te krajobrazy - portrety sa duuuuzo lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 skopiujcie te linki do przegladarki i otworzcie - wtedy dziala ale nie spodziewacje sie wielkiej rewelacji - sredniawe te krajobrazy - portrety sa duuuuzo lepsze sredni krajobraz?;] <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 http://gallery.photo.net/photo/3906780-lg.jpgPodoba mi się. Ten drugi widoczek - nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 sredni krajobraz?;] <rotfl> heh, jak zawsze - jakakolwiek krytyka = obraza sam kadr jest sredni - podoba mi sie horyzont i te gory, ale jest za duzo nieba, a te znowu nie jest tak ciekawe, by zajmowac, az tyle miejsca... ponadto kobylasty szum nie pasuje do atmosfery jaka panuje na fotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 heh, jak zawsze - jakakolwiek krytyka = obraza sam kadr jest sredni - podoba mi sie horyzont i te gory, ale jest za duzo nieba, a te znowu nie jest tak ciekawe, by zajmowac, az tyle miejsca... ponadto kobylasty szum nie pasuje do atmosfery jaka panuje na fotce boze nawet nie wiesz ile dałes radosci znajomym (z kursu foto) jak dalem im to przeczytac :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ... ponadto kobylasty szum nie pasuje do atmosfery jaka panuje na fotcePrzecież ten szum to zamierzone posunięcie... Właśnie dzięki niemu jest gitos "atmosfera"(jak to nazwałeś)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) boze nawet nie wiesz ile dałes radosci znajomym (z kursu foto) jak dalem im to przeczytac :D :lol: :lol: :lol: Swoj swego znalazl? :D Ty wszytkich krytykujesz i wszystko a jak Ciebie ktos skrytykuje to od razu z tego wielka afere robisz... Jeden wielki LOL Edytowane 29 Listopada 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) genghiskhan zawsze jest "Pro" bo on chodzi na kurs foto i jest mastah ... Jak w ogóle śmiecie kwestionować jego doskonałość ... ;) EDIT : No i on ma zawsze rację ... guru ;) Edytowane 29 Listopada 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie toleruje tego typu ludzi -> ZAROZUMIAŁYCH... Ps. Pozdro Maciek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Industrial apple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Na dzien dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 co to ma byc wogole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...