SuChyY Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 genghiskhan, juz nie bede sie czepial tych fotek, ktore rzeczywiscie nadzwyczajne nie sa... takie widoki sa wszedzie, wystarczy tylek ruszyc, ale wytlumacz mi prosze po co podajesz w jakiej rozdzielczosci skanowales film ? przeciez to nie ma zadnego znaczenia jesli publikujesz fotki w necie w rozdzielczosci 72 ppi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 genghiskhan, juz nie bede sie czepial tych fotek, ktore rzeczywiscie nadzwyczajne nie sa... takie widoki sa wszedzie, wystarczy tylek ruszyc, ale wytlumacz mi prosze po co podajesz w jakiej rozdzielczosci skanowales film ? przeciez to nie ma zadnego znaczenia jesli publikujesz fotki w necie w rozdzielczosci 72 ppi :/tia jasne nie ma roznicy :lol: :lol: :lol: eot;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeżeli jest to mnie uświadom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 SuChyY nie kłóć się , wiem że masz "Fotograf Jesieni '05" w randze ale to nie upoważnia Cię do kwestionowania doskonałości fot a tym bardziej słuszności wypowiedzi naszego mastaha (który chodzi na kursy foto i wymiata) pamiętaj - to on jest światłością i prawdą , ma zawsze najdoskonalsze foty a innych userów są do d*** ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 a to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 http://img207.imageshack.us/img207/5755/ds...azwezem28wg.jpg a to ? niezła fota, dla mnie pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) 1796327[/snapback] http://img207.imageshack.us/img207/5755/ds...azwezem28wg.jpg a to ? obie wymiataja Edytowane 5 Grudnia 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 to te tez sie powinny spodobac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 nineinch... :) nin... ladnie to tak wedrowac ;-) :D co slychac na cyberfoto ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ihttp://img329.imageshack.us/img329/4596/sw41rf.jpg http://img329.imageshack.us/img329/328/sw73jg.jpg to te tez sie powinny spodobac :wink: pierwsze naprawdę świetne, ta woda, naprawdę jestem pełen podziwu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 nineinch... :) nin... ladnie to tak wedrowac ;-) :D co slychac na cyberfoto ? B) oj przyznam sie ze juz rzadko tam wpadam czas na robienie zdjec a nie na to by pisac o [ciach!]lach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) obie wymiataja Dziekuje bardzo. Niestety teraz jestem chorutki i nie ma bata zebym wstał o okolo 6-7 godziny robic zdjecia :) No moze zeby nie bylo tak do konca off topikowo :> :) Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 dobra dobra to juz chyba ostatnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 imho tylko panorama dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 panorama wlasnie jest najgorsza przez rozlazaca sie perspektywe i to nie jest moje widzi mi sie a uwagi ludzi z innych for i portali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Co mi tam... Pierwszy raz w życiu miałem dziś cyfrówkę w ręce i spodobało mi się, teraz tylko ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... Motyw stary i otrzaskany, ale co tam, zawsze piękny... Właściwie nie wiem o co mi chodziło, czy o te bruzdy na śniegu, czy o te drzewa i niebo... Narzędziem był Canon A520 Edytowane 18 Grudnia 2005 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ta druga może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 tak patrze;] fotki na poziomie :lol: tylko nie bijcie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 tak patrze;] fotki na poziomie :lol: tylko nie bijcie;] Nie muszą być na poziomie - to forum komputerowe, a nie fotograficzne. Natomiast kretyńskie komentarze będą kretyńskie niezależnie od tego, gdzie je umieścisz. Chcesz krytykować, to merytorycznie. Jeżeli nie, będą procenty za posty nic nie wnoszące do tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ta druga może być.Pierwsza też niczego sobie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 W sumie dużo więcej nie mogłem zrobić. Część sukcesu to fotografowany krajobraz... chociaż dobry fotograf pewnie ze wszystkiego wyciągnie piękno i głębie ;) Ja tymczasem poszukam czegoś ładnego i na pewno jeszcze będę wrzucał, bo jak mówię wciągneło mnie to... A co do samych zdjęć, sopel jedynie skadrowany, a ten widoczek wyostrzony, rozjaśniony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Nie muszą być na poziomie - to forum komputerowe, a nie fotograficzne. Natomiast kretyńskie komentarze będą kretyńskie niezależnie od tego, gdzie je umieścisz. Chcesz krytykować, to merytorycznie. Jeżeli nie, będą procenty za posty nic nie wnoszące do tematu.no wiesz moge krytykowac merytorycznie ale nikt tego belkotu nie zrozumie i zostane pewnie znow pojechany...tylko za odrobine wiedzy i praktyki jaka posiadam;] a chyba po to sie jezdzi po ludziach zeby wyciskali z siebie wiecej i wchodzili na wyzszy poziom (tu: poziom przedstawianych fotek) pozdro;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 no wiesz moge krytykowac merytorycznie ale nikt tego belkotu nie zrozumie i zostane pewnie znow pojechany...tylko za odrobine wiedzy i praktyki jaka posiadam;] a chyba po to sie jezdzi po ludziach zeby wyciskali z siebie wiecej i wchodzili na wyzszy poziom (tu: poziom przedstawianych fotek) pozdro;] :lol: to dawaj mistrzu :lol: ... jeśli uważasz, że NIKT nie zrozumie pojęć foto to już Ci mówię - grubo się mylisz ,chyba, że Ci chodziło oto, że nikt nie zrozumie tego co napiszesz bo nie umiesz się poprawnie wysławiać ;] zgadłem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 On to do Samoobrony pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Litwa... I już Polska: Zdjęcia robione aparatem bez żadnej optyki(HP Photosmart 320). Hm, może ktos wie jak skanować zdjęcia skanerem żeby były jak najładniejsze? Mam skaner(nienajnowszy w sumie 6 lat ma) i się rozmazują jakoś te zdjęcia aż wstyd pokazać :-| Edytowane 20 Grudnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Chce żebyście ocenili te fotki: dzieki :) Edytowane 20 Grudnia 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Co tym drzewam na pierwszej sie stało, jakieś anielkie sadzonki czy jak ze mają aureolke dookoła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 chyba niebo było "odszumiane" ;] zobacz na odbicie w wodzie ;P foty fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Co tym drzewam na pierwszej sie stało, jakieś anielkie sadzonki czy jak ze mają aureolke dookoła :D tam jest inne niebo wstawione :D foty kumpla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...