psla Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 | | | | http://psla.neokrates.poznan.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 psla -> bajka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Maksym Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 A ja znów z innej beczki i tematycznie nieco inaczej... Pozdrawiam Saturnowo. Paweł Maksym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 A ja znów z innej beczki i tematycznie nieco inaczej... Pozdrawiam Saturnowo. Paweł Maksym a to moje klimaty:D tylko sprzetu nie mam do tego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Dawno mnie nie było więc muszę odkopać kilka postów ;] cyganos fajne fotki szczególnie te poprawione/przyciaśnione ;] Podoba się. lukasrz. Ta flara wygląda jak z awatara sgj'ta, czyli niezbyt ciekawie ;] Skrytobójca. Podoba się. psla. dobre, dobre :wink: Paweł Maksym. Super zdjęcie. To również moje klimaty. Co do sprzetu patrz wyżej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 takie tam foty ze studia fuji s2pro 6mpix +siakaś sigma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Moj kandydat na pierwsze miejsce to zdjecie numer 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Kilka zdjęć :wink: Narzuta na pościel :wink: I teraz dzisiejsza popoludniowa sesja mchu :wink: Proszę o komentarze i opinie :wink: Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Widze, ze nie tylko ja z utesknieniem czekam wiosny ;] cokolwiek 'zielonego' juz przykuwa uwagę ;) nice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam! Jestem amatorem jeśli chodzi o fotografie ale chciałem się dowiedzieć co myślicie o moich zdjęciach. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcia były robione za pomocą aparatu Konica Minolta Z10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Witam! Jestem amatorem jeśli chodzi o fotografie ale chciałem się dowiedzieć co myślicie o moich zdjęciach. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcia były robione za pomocą aparatu Konica Minolta Z10. czy mozesz udostepniac fotki na imageshack a nie na tym gow..nie ? aha i pomysl o komprsji zdiec a nie ich dekompresji bo prawie 2MB to przegiecie, tyle to maja fotki 4000pix x 3000pix jak nie wieksze zdiecia calkiem ladne :] jak przyroda o tej porze roku :) pochwal sie czyms na czasie ;) ogolnie fotografie ladne ocena 8.5/10 :) pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Co sadzicie o tych fotkach : :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 druga fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Witam, nie umialem znalesc tematu pod cos takiego, a ze ten jest przylepiony to i mam nadzieje,ze wiekszosc z Was przejrzy te wiadomosc: http://www.ephotozine.com/articles/viewarticle.cfm?id=77 Jak wyglada przyszlosc slajdow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 mogłeś dać to tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=177563 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Będzie cos z tego ? ;] Pozdrawiam And these.... :) co tak malo ludzi zagląda ostatnio do tego tematu ? :D trzeba odświeżyć trochę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Pierwsze extra, a drugie ... co to ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Jak dla mnie trochę za duzo PSa ;], ale mimo wszystko fajne. Na pierwszym bardziej bym widział zwykły szum ale to tylko moje zdanie. Pierwsze extra, a drugie ... co to ? :PMoim zdaniem zdjęcie przedstawia: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ...krawężnik ;]. Po lewej widać kupę śniegu, jakies niedopałki, w centrum kałuża, a po prawej krawężnik ;] Jeżeli rozwiązując tą zakadkę w czymś przeszkodziłem to sorry lukasrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Jak dla mnie trochę za duzo PSa ;] Mam takie samo zdanie ;] to już nie fotografia a raczej obróbka fotografii :> Jako , że dział się nazywa "Fotografia cyfrowa i grafika" można to policzyć jako taki mix ;] Pokaż orginały fotek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Sam nie lubie obrabiac i modyfikwac fotek, wole oryginaly...zdecydowanie, zapodaje oryginaly :D pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To, co teraz pokaze wyszlo calkiem przypadkiem, kiedy robilem zdjecia do wystawienia czegos na Allegro, ale bardzo mi sie podoba. Zero techniki, czyste auto, brak poprawek, tylko przycieta. Nie czytac przed obejrzeniem wzmacniacza! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chodzi mi o kontrast ciepłej i zimnej strony zdjecia. Zdjecia nawet nie nadaja sie do oceny, dobrze o tym wiem, ale chcialem cos przedstawic, by rozruszac troszke temat ;] Czysty przypadek, nie podoba mi sie to cos przy rekach, to chyba kontrolki i odbicie opakowania po cd (mogloby go nie byc, ale kto myslal, ze tu cokolwiek bedzie widac).. w kazdym razie mimo niewielkiej predkosci dramaturgia zdjecia ogromna, hehe Zdjecie wykonane przez kolege.. Troche zieleni zimą na ocieplenie atmosfery ;] Moje wlosy 3tyg temu, moj pomysl.. Na zywo wyglada lepiej ;) Dodalem sobie nawet zdjecie osobiste do profilu.. Nad morzem, we Władysławowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Wawka :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 jedynie to ostatnie jest warte uwagi, w pozostalych nic specialnego tak naprawde nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Sa wiezowce i jest skyline no i downtown :mrgreen: Edytowane 24 Marca 2006 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To, co teraz pokaze wyszlo calkiem przypadkiem, kiedy robilem zdjecia do wystawienia czegos na Allegro, ale bardzo mi sie podoba. Zero techniki, czyste auto, brak poprawek, tylko przycieta. Nad morzem, we Władysławowie. ostatnie jakbyś dopalił lampą byłoby ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 rcube: sam robiles te fotki? bo takie same juz gdzies widzialem , chyba na forum cyber foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Tak :) Na cyber foto tez je dalem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) w takim razie zwracam honory...... kometarze sa na cyber foto :D Edytowane 24 Marca 2006 przez kordek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 jedynie to ostatnie jest warte uwagi, w pozostalych nic specialnego tak naprawde nie ma. A o czyje Ci chodzi ? Jeśli o fipy to on wyraźnie powiedział , że sam wie , że fotki się nie nadają do oceny ... a jeśli Ci chodziło o wieżowce ... To jednak ja uważam, że są OK - ale dobra - o gustach się nie dyskutuje ;) ostatnie jakbyś dopalił lampą byłoby ok nieeeee , właśnie oto chodzi :] o kontury postaci ... z flashem było by ... nie ciekawe a tak to ma coś w sobie ... mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) A o czyje Ci chodzi ? Jeśli o fipy to on wyraźnie powiedział , że sam wie , że fotki się nie nadają do oceny ... a jeśli Ci chodziło o wieżowce ... To jednak ja uważam, że są OK - ale dobra - o gustach się nie dyskutuje ;) nieeeee , właśnie oto chodzi :] o kontury postaci ... z flashem było by ... nie ciekawe a tak to ma coś w sobie ... mi się podoba. chodzi mi o ORT:wierzowce, nic specialnego w samych zdjeciach nie ma, jedynie ostatnie przyciaga uwage. Edytowane 24 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...