PiotruśPan Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Wiem, ale zrobiłem jak mówił PiotruśPan. :PTaaa najlepiej to na mnie zwalić winę :P @PiotruśPan: wczoraj próbowałem zrobić tą charakterystyczną gwiazdkę wokół światła i powiem Ci, że do tego dochodzi jeszcze 1 czynnik. Odległość aparatu od źródła światła. Lampka na biurku dała ładną poświatę, ale lampy na dworze już nie. Jeśli się mylę to mnie poprawcie :P Odległość aparatu od źródła światła nie ma znaczenia. Poniżej zdjęcie poglądowe popierające tą tezę ;]. 2234002[/snapback] Powiedzcie no mi, dlaczego nad drzewami robi mi się taka jakby biała smuga ?Te zdjęcia to HDR'y. Do tego zrobione pewnie w CS2, mam rację? Edyta: genghiskhan pierwsze zdjęcie z serii czarnobyli wpada w oko. MaciekCi "Przed snem I" i "Red" podobają się. Edytowane 19 Lipca 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 1) Nie zwalam na Ciebie winy :P 2) Gwiazdki próbowałem robić lampom na dworze, ale pewnie coś zchrzaniłem. Jutro ew. coś wrzucę, bo teraz już za późno. 3) Nie masz racji. Robione w Photomatix Pro. Na CS2 nie mam miejsca na dysku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Z dzisiejszego spaceru z psem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) dla wielbicieli Piaska Goyi i niedługo Maryli rodowicz zapraszam na mojego sajta (w sigu) troche fotek BLANTMEN dla efektu gwiazdek musisz przymknąć przysłonę na maxa i nie wiem czy nie lepiej ustawić pomiaru na punktowy edit Dijkstra pierwsze bylo by super gdyby nie ta trawa Edytowane 20 Lipca 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 @cyganos: na trawę zdecydowałem się celowo, bo widoczek za nią byłby nieciekawy, jakkolwiek można było ją odpuścić i przyciąć później zdjęcie. Trudno, takie światło pewnie się już nie powtórzy ;] I jeszcze takie coś: Chmury miast i wiosek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 jak tylko odzyskam mobo zapodam nowe fotki tym razem bedzie to sesyjka w plenerze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam, Trochę fotek w bliskiej podczerwieni zrobione aparatem Sony DSC-F707 z filtrami Hoya R72 oraz NDx8 w słoneczny dzień w trybie NightShot: http://mowa.home.pl/kfgz/dj_ant_infrared_pictures.zip - rozmiar ~6,6MB Za jakiś czas postaram się wrzucić jeszcze trochę fotek. Muszę tylko dokupić filtr NDx4 bo sam NDx8 to trochę za mało na słoneczny dzień (za duża czułość i zdjęcia wychodzą mocno prześwietlone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) @cyganos: na trawę zdecydowałem się celowo, bo widoczek za nią byłby nieciekawy, jakkolwiek można było ją odpuścić i przyciąć później zdjęcie. Trudno, takie światło pewnie się już nie powtórzy ;]a mi się widoczek za trawką podobał właśnie przez to światło :) Witam, Trochę fotek w bliskiej podczerwieni zrobione aparatem Sony DSC-F707 z filtrami Hoya R72 oraz NDx8 w słoneczny dzień w trybie NightShot: Za jakiś czas postaram się wrzucić jeszcze trochę fotek. Muszę tylko dokupić filtr NDx4 bo sam NDx8 to trochę za mało na słoneczny dzień (za duża czułość i zdjęcia wychodzą mocno prześwietlone). parę fotek nawet ciekawych ale na przyszłość wrzucaj fotki na forum bo mało komu się chce sciągać 6 mb Edytowane 21 Lipca 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Takie tam zdjęcie ;) Robione zwykłym compactem (nikon l3). Edytowane 22 Lipca 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Takie tam zdjęcie ;) Robione zwykłym compactem (nikon l3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Data chrzani zdjęcie. :) Następnym razem jak robisz widoki to wyłączaj datę - będzie znacznie ładniej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Macie bez daty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Fajny widoczek :) jaka to miejscowosc ? ->>> Jest to widok na Dunaj i okolice Wiednia ;) Jak Wam się podoba, to zaraz wkleje panorame Wiednia robioną tym samym aparatem ;> edit: prosze :> Edytowane 22 Lipca 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) IMG men.... fajowe, szczegolnie 1 fotka, na drugiej chmury sie rozplynely ;) i trawa w lewym dolnym rogu drazni troche oko :P Edytowane 22 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Genialne !! Szkoda tylko, że u mnie nie ma takich widoków. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Chmury 2d? Wolałbym normalną wersję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Takie tam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Zdolny jestem B) Dopiero zaczynam zabawę z takimi fotkami ale to strasznie wciąga :D Edytowane 23 Lipca 2006 przez Boone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 pierwsza nieciekawa,druga lepsza ale jeszcze lepiej by było jakbys tam popracował nad kadrem pomijając ciemnosc ale to o zmroku robione widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Tez mam fotke z Zakopca: A co chciales w niej przekazac? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Lonely world ... Edytowane 24 Lipca 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Lonely world ... http://forum.purepc.pl/miniaturki/46f87c0965c010c2619e0e726b8e5e2a39366miniatura widze ze ostatnio B&W Cie kreci :) ciekawe zdjęcie i tytul :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Nudziło mi się. Zdjęcie jest bardzo stare, ale szukałem jakeigoś, żeby poćwiczyc PS'a :P No i efekt taki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Tez mam fotke z Zakopca: A co chciales w niej przekazac? :> od tak mi sie spodobala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) BLANTMEN@ Ale ten centralny kadr :D Chyba z linijka mierzone :D Edytowane 24 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Niet. Po prostu pstryk! i jest. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 bardzo fajne , kolorki jak z bajki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Takie tam ... I takie tam ... Edytowane 25 Lipca 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...