Skocz do zawartości
Szymoon

Galeria Zdjęć Użytkowników PurePC

Rekomendowane odpowiedzi

Przegladam ten dzial juz od jakiegos czasu i tak przymierzalem sie do wstawienia swoim wypocin, sa to zdjecia z 5th of November z pokazu sztucznych ogni oraz nie tylko. Zdjecia robione za pomoca Sony Cybershot DSC-N1. Jako, ze jest to moj pierwszy w zyciu aparat prosze o wyrozumialosc :wink:

ps. zdjecia pomniejszone sa do rozdzielczosci 1024x768, zajmuja nie duzo wiec nie powinno byc problemow (60-100kilo)

1)

Dołączona grafika

2)

Dołączona grafika

3)

Dołączona grafika

4)

Dołączona grafika

Jako takie makro ;)

Dołączona grafika

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nic nie wstawiałem bo poziom się tak wysoki zrobił, że szok w trampkach. Piękne zdjęcia, przypominają mi te wcześniejsze np: porywające i oszałamiające, prezentujące super zegarek na ręku.

Dołączona grafikaDołączona grafika

Co to jest?

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Hipo

Zamek naprawde PRO !!!

@ AKa

Ciekawie zrealizowany autoportret.

@ qqrydza

Fajna sciana:) niezły klimat , podoba sie.

@ andrek

Kotek jak kotek, niebo lepsze aczkolwiek miasto, osiedla sux, psują strasznie zdjecia, cos o tym wiem, przynajmniej takie "zwykłe" bloki ;)

Cos ode mnie, pstryk.

"Ewelina"

Dołączona grafika

"Pasja"

Dołączona grafika

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaciekCi - Byłeś pierwszy :wink: Wszystkie zdjęcia jakby takie same - na każdym wydzielony 1 kolor ... Żeby zdjęcie było fajne nie potrzeba żadnego obrabiania. Te pierwsze zdjęcie jeszcze by uszło, ale gdyby był tylko 1 liść i trochę większy IMO. Drugie do [gluteus maximus] ;) Sraczkowato to trochę wygląda. 3 nie ma nic ciekawego. 4 ... Coś ci nie poszło usuwanie koloru ;) Drzewo ma kolorowe liście ;)

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[gluteus maximus] bez obróbki, to które jest lepsze ?

Oczywiście to ostatnie :]

Poprostu zabawy z usuwaniem i wydzielaniem koloru fotki są dla mnie kiczowate. W Fotografii chodzi też o łapanie kontrastów a nie robienie ich "po chamsku" w komputerze ... szukaj tego , pracuj nad tym. :)

Mi prędzej spodobałoby się takie coś :

Dołączona grafika

Jeszcze do tego ładna ramka i cacy :]

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaciekCi : każdy ma inny gust, dodatkowo różnimy się tym, że Ty masz więcej doświadczenia ode mnie ;), btw dzięki za pomysł, a zdjęcia są by Sony DSC-W30, więc ciężko z samego aparatu wyciągnąć coś ciekawego, dlatego trzeba sobie pomagać panem Gimp'em ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi