Mayo Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) "Mój pierwszy raz" Więc może potraktujcie mnie ulgowo ;) Na razie A530 :) Edytowane 23 Lutego 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 To i ja coś dorzucę: 1. Jupiter 21m ;] 2. Kit;] 3. Jupiter 21m. 4. Kit;] Czekam na opinie;) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) @ Mayo Nie jest tak zle ;) 1,4,5,6,8 calkiem znosnie, jeszcze gdyby co nieco obciac/zmniejszyc + ramka byloby fajnie, P.S Postaraj sie nastepnym razem dawac zdjecia max 800x600 (pamietaj ze nie kazdy ma łacza 1-2Mb/s) @AKa Jak zawsze wysoki poziom, pierwsze ciekawe tylko mam wrazenie ze jakies pociete. Drugie wielkie PRO,podoba sie :] jak na pustyni a to tylko snieg ;) 3- tło nie ciekawe ale wrobelki fajne ;) Ostatnie jest elo :D tylko flash by sie przydał. Edytowane 23 Lutego 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) @ Mayo jeszcze gdyby co nieco obciac/zmniejszyc + ramka byloby fajnie, P.S Postaraj sie nastepnym razem dawac zdjecia max 800x600 (pamietaj ze nie kazdy ma łacza 1-2Mb/s) 1. Ok, następnym razem się bardziej postaram ;) Hmm, tylko trochę nie rozumiem tego ramkowania. Owszem, czasem to pasuje, ale wg mnie przeważnie psuje naturalność zdjęcia ;) 2. Heh, racja, będę dawał mniejsze. EDIT: No masz :lol2: Edytowane 23 Lutego 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vbnero Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 A oto moja krótka galeria . Fotki robię aparatem Konica Minolta A200. Zapraszam do oglądania. Tematem z reguły jest natura :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 R.I.P. fajne fotki pstryka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mayo - Fajne fotki jak na a530 :>. AKa - jak zwykle nice :). R.i.P. - hmmm nie podoba mi sie... lukasrz - pierwsze spox, drugie cos sepia nie wyszla :)? Balans kolorow w photoshopie 45 , -45 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Taki wynalazek w podczerwieni - połączenie obiektywów przez redukcję odwrotną: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Hej, dawno mnie tu nie było. Lukasrz zmieniłeś aparat? A710IS jest lepszy od fujika? Taka sobie fotka pstryknięta w grudniu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 No to ja rzuce tylko linkiem: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=227631 To efekt pracy znajomego m.in. z tego forum, ale on juz aktywnie sie nie udziela, wiec za jego przyzwoleniem ja robie mu reklame, bo uwazam ze warto :) Moim skromnym zdaniem gasi przynajmniej 95% fotek z tego topicu, ale to tylko moje zdanie i moja slabosc do takich gorek :roll: Ewentualne komentarze prosilbym pisac tam, zeby nie smiecic tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Moim skromnym zdaniem gasi przynajmniej 95% fotek z tego topicu A to tutaj jest jakis wyscig szczurow? Po takim komentarzu odechcialo mi sie zagladac w link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ech... nie taki byl cel tego komentarza, zawsze ktos musi odwrócić kota ogonem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 @ Jacek_:D zmieniłem, A710IS jest lepszy.... + dobrze dzialajaca optyczna stabilizacja + dużo lepszy balans bieli + dużo lepsze ustawienia kolorow + makro od 5mm! + superszybki autofocus + zoom x 6 wystarcza spokojnie + mocniejsza lampa + duzy LCD Jedyny minus jaki zauwrazam w stosunku do s5600 to 710is bardziej szumi i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Jedyny minus jaki zauwrazam w stosunku do s5600 to 710is bardziej szumi i tyle. ajj jestem uczulony na szumy. Za ta kase warto brac 710is ?? (o nowke chodzi) EDIT: sorrki za OT :oops: Edytowane 4 Marca 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwer66 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dawno nie byłem ale coś tam namodziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwer66 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Ładna fotka. Edytowane 7 Marca 2007 przez qwer66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 St1ch bez urazy, ale na tych fotkach ktore wyzej zamiesciles nie ma nic ciekawego. Nie widze tez sensu wrzucania 4 bardzo podobnych do siebie zdjęć. Fotki AKa z 2 lutego miażdza, szzegolnie te pierwsze 3, a to czerwonawe to jedna z najlepszych tutaj wrzuconych fotek. Osobiscie dawno nic konkretnego nie cykalem. Bo zimno, czasem deszczowo i jakos nie chce mi sie po blocie ganiac + brak czasu. Ale mysle to jak najszybciej zmienic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Niestety ale przychylam się do zdania xpektora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Dodam coś od siebie, nie zajmuje sie fotografią lecz podczas urlopu nad Bałtykiem zrobiłem kilka (wg. mnie) ciekawych fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 W piątek była ładna pogoda więc wybrałem się do miasta porobić troche fot ;) Wiem, że to nic nadzwyczajnego, ale dopiero zaczynam swoją przygode z fotografią więc proszę o wyrozumiałość ;) -> ALBUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Widok z miejsca gdzie jakis czas temu zgubila sie grupka turystow z Polski. Szlismy od Kopy Konradzkiej przez Suche Czuby na Kasprowy. Widoki byly oszalamiajace. Edytowane 12 Marca 2007 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Widok rzeczywiście ładny, ale LITOŚCI, zmniejsz to zdjęcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Mała wycieczka na Skrzyczne w Szczyrku ;) Edytowane 12 Marca 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Kilka fotek: mroczna trawa :D 1. 2. 3. 4. Edytowane 13 Marca 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RangeRR Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Edytowane 12 Marca 2007 przez RangeRR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Dziękuję :) Przepraszam za wielkość zdjęć... Ale coś chyba nie działa automatyczne zmniejszanie [albo źle zrobiłem, albo nie wiem co... ] No, to troszkę fotek z zabawy fisheyem. 1. 2. 3. Dwie pierwsze zaszumione, bo robione na f5.6/iso1600 i byłw z rawa wywoływane, i tak wyszumiły... Edytowane 13 Marca 2007 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Klyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...