R.i.P. Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 A tu ode mnie takie w miare ciekawe ujęcie wczorajszego księżyca + fragment bloku ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 AKa & R.I.P. Świetne fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Makro płyty DVD Ptasi minimal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Stary cmentarz żydowski (muzeum na ulicy slęznej we Wrocławiu) ---------------------- to jeszcze cos takiego Autostrada A4 pod wrockiem ---------------------------------- i gwiazdziste niebo nas Ślężą (kolo Wrocławia) moze wiecej wkrótce Edytowane 26 Marca 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Jedno. Minimalistyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 moje 2 mewy upolowane w weekend nad morzem: zeby uprzedzic: napisy dodalem.. bo tak i juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 AKa - to piorko jakos nie teges... szczególow za duzo na nim nie ma - moze jakies makro bardziej czy cos... swiatlo inne przede wszystkim - bo jest serio "minimalistyczne" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Gengish- Zmniejszone:( Bo w pełnych 8mpx jednak ładnie wygląda;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 AKa - to piorko jakos nie teges... szczególow za duzo na nim nie ma - moze jakies makro bardziej czy cos... swiatlo inne przede wszystkim - bo jest serio "minimalistyczne" Jednak owe piórko podoba mi się bardziej niż "autostrada" i to "gwieździste niebo" ... I szukać szczegółów to przeba w tych ostatnich dwóch wspomnianych raczej. Cmentarz Żydowki bardzo OK , jednak pozostałe dwie ... niestety ale totalnie "OFF" jak dla mnie. :) Ptaki tomos'a całkiem fajne tylko czemu takie ciemne ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 moze masz za ciemno ustawiony monitor? :P u mnie jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Sa ciemnie nie wykrecaj sie monitorem :P Zwlaszcza to zdjecie z winieta na 50% Chyba ze fotografowales przy swietle ksiezyca, wtedy cofam zarzuty hehe Pierwsze jest lepsze. Widze, ze z mojej okolicy :] A genghiskhan`a pierwsza fotka mi sie podoba, fajny motyw, niezle wypatrzony kadr, faktura zniszczonego grobu i klimacik jest :) PS. http://skrytobojca.info/purepc/mr%20PRO.jpg Edytowane 29 Marca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 moze masz za ciemno ustawiony monitor? :P u mnie jest dobrze. :) Są ciemne i tyle. Nie wykręcisz się monitorem. :D Przyciemniałeś oczywiście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 PS. http://skrytobojca.info/purepc/mr%20PRO.jpg darował byś sobie w końcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Autoportret ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Takie sobie, ale mam sentyment do tego ptaka. Jest u nas co rok i tak sie jakos przyzwyczaiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) FUJI F20 (na liczniku dopiero 50 zdjec, nastepne beda lepsze) @R.i.P. oj kupilem sobie pierwsza cyfrowke, daj sie nacieszyc ;) zdaje sobie sprawe z tego ze te moje zdjecia to zadne zdjecia :P Edytowane 31 Marca 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 meeron ja wiem, że chciałeś się podzielić ale proszę Cię... poćwicz, porób więcej zdjęć bo to co zapodałeś to jest poniżej przeciętnej (no offense) tymczasem mnie ostatnio wzięło na HDR (ale nie taki ordynarny/przeciętny), no a że z domu jeszcze przez tydzień ruszyć się nie mogę - z wczorajszych zabaw zrodziło się coś tak nierealnego wręcz ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) I tu kilka moich fotek z dzisiejszego wypadu za miasto :] Edytowane 31 Marca 2007 przez S-I-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jak wam się to podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Świetne, jeśli mogę, z moim małym stażem, w ogóle coś mówić :lol2: Edytowane 31 Marca 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 2 pierwsze "for fun" , trzecia już starannie. :) - Esste - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) MaciekCi, R.i.P. - jak zawsze jest co podziwiać :) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 @R.i.P. - fajna fotka, to osiedle. Niebo ślyczne. A tam w oddali to elektrownie widac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 @R.i.P. - fajna fotka, to osiedle. Niebo ślyczne. A tam w oddali to elektrownie widac ?? Ja to bym raczej grafiką opartą na fotografii nazwał. ;] Niebo "śliczne" przez przesadzoną zabawę kolorami. ehh... gdzie ta fotografia ? R.i.P -> Nie nadużywaj PSa. :) Ładniejszy HDR byłby gdyby był realny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja to bym raczej grafiką opartą na fotografii nazwał. ;] Niebo "śliczne" przez przesadzoną zabawę kolorami. ehh... gdzie ta fotografia ? R.i.P -> Nie nadużywaj PSa. :) Ładniejszy HDR byłby gdyby był realny. No przecież napisałem "z wczorajszych zabaw zrodziło się coś tak nierealnego wręcz ;o" "ZABAW" W tle elektrownia Łagisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Kolejna porcja cmentarnych klimatow: i Skrytobojca zapewne je zjedzie ale mam to gdzies B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Fotka z aparatu otworkowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A tutaj jeszcze z Kłodzka z zeszłego roku, bez żadnych modów żeby nie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Widok na Toruń z drugiej strony Wisły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...