kain Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 słaby A ja uwazam, ze el0, pr0 i cudowny :-| :lol: Wiesz czym sie rozni konstruktywna krytyka od krytyki? ;-) Chetnie przeczytam jakie bledy i jak je poprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Żul janio ;) Fotka robiona na targach tuningu we wrocku (tak się bawi PPC ;) ), objechana na szybko tools'ami dostępnymi w ACDsee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Grzesiu, może gdyby nie to że fotka poruszona to byłoby ok ;) Ale na miniaturce wygląda przyzwoicie. Manfred - świetne te foty z Pragi, polaryzator działa doskonale a zdjęcia idealnie nadawały by się na pocztówki. Gratz Edytowane 6 Czerwca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Masowe % poleciały, to i tak łagodnie ! Nie używałem funkcji "ZPP" którą zgodnie z regulaminem jednak powinienem zastosować. Cieszcie się. ;) Co do fotki janio, niby jakim prawem nie może tu wstawiać fotek ? Nad poziomem fotki można się zastanowić ale nie sypać komentarze w stylu "No i?" i tak dalej... bez przesady. :/ grzesiu -> najs. ;) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) [cut]Tu byl komentarz ale wycialem, wiec n/c[/cut] Zmienmy nazwe z Galeria na Fotka(pl), bedzie wtedy wszystko pasowac: ;) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) ;) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wreszcie znalazła się chwilka na odkurzenie aparatu :-) . SONY DSC-W30, macro,zdjęcia prosto z aparatu tylko pomniejszone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wreszcie znalazła się chwilka na odkurzenie aparatu :-) . SONY DSC-W30, macro,zdjęcia prosto z aparatu tylko pomniejszone. zdjęcia przeciętne a makro nie ma co się chwalić bo słabe :) Kwiatuszki mocno przepalone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 zdjęcia przeciętne a makro nie ma co się chwalić bo słabe :) Kwiatuszki mocno przepalone A czego Ty wymagasz od tego aparatu? :-P Aktualnie to jeden z najańszych kompaktów Sony. Ja jestem w siódmym niebie, że uadło mi się takie zdjęcia uzyskać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Nie zasłaniaj się aparatem, masz w nim opcje kompensacji ekspozycji więc przepalenia mogłeś uniknąć. Ciąg dalszy rowerowania: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Najbardziej podoba mi się ostatnia - AMAZING! "yeaaaahhh!!!!" brakuje tam tylko ognia z d*** ;ssss B-) A ja przebywałem trochę poza naszą Ziemią, ...Księżyc to był chyba bo już nie pamiętam :lol2: i spotkałem naszego dobrego kolegę ;sss (tylko crop w kierunku panoramy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Hmm... Szlag mnie trafia jak widzę jak musze się męczyć z całym zestawem do "makro" a i tak qpa wychodzi ;] Zazdroszczę obiektywu- popracuj nad robaczkam, chcę zobaczyć oczka proste B) Tymczasem- rzucam nowe mięsko :wink: 1. Oświecenie: 2. Zgliszcze (kadr się sam zrobił... Nic w ps^^ ) 3. Pusto tak... 4. Zabawa z podwójnym naświetleniem w analogu. Bez ps;] 5. Optymistyczne zakończenie w wydaniu 126p :wink: 6. Ostatnie- mały eksperyment. Co to może być ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 AKa - jak zwykle piekne zdjecia, bardzo mi sie podbaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) :) Edytowane 11 Czerwca 2007 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 a tutaj Skoda Felicia, zabytkowy samochodzik w stanie idealnym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wczorajszy zachód słońca (nie wiedziałem że z mojego dachu tak fajnie to widać;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wczorajszy wypad do Parku Skaryszewskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) @apo5 widze ze nie tylko na cyberfoto sie Pan udziela ;> ladne IR ;] zaraz cos od siebie wrzuce... EDIT: tak ciut bardziej "technicznie" nizeli ostatnie foty;] mam nadziej ze przypadna mimo wszystko do gustu. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ode mnie something different ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) truman20: szkoda ze niebo przepalone w tym lesie... Edytowane 17 Czerwca 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trudno w lesie o nie przepalenie przy ladnej pogodzie. Matryca nie ma takiej pojemnosci tonalnej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 truman20: szkoda ze niebo przepalone w tym lesie... Całe szczęście robiłem zdjęcia seryjne z poprawą ekspozycji. To jest najciemniejsze, ale wtedy drzewa są ciemne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 truman20 - PNG po 900KB to zdeczka za duzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zdjęcia w jpg wyglądają jak z koziej pupy trąbka :P Zresztą w dobie szekoropasmowego dostępu do internetu to chyba nie kłopot ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Zdjęcia w jpg wyglądają jak z koziej pupy trąbka :P Zresztą w dobie szekoropasmowego dostępu do internetu to chyba nie kłopot ;>Tjaa, jpg jest lepsze od tego lasu; jak masz prześwietlenia/niedoświetlenia to zrób hdr :) Nie umiesz zapisywać w jpg?? Edytowane 17 Czerwca 2007 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tjaa, jpg jest lepsze od tego lasu; jak masz prześwietlenia/niedoświetlenia to zrób hdr :)To zdjęcie, choć seryjne,było robione "z ręki" więc nienajlepiej się "składa" do hdr. Nie umiesz zapisywać w jpg??Naucz mnie... A tak poważnie to np zdjęcie z odbiciem na wodzie albo z kwiatkiem wygląda gorzej w jpg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 uuu... ten las to imo i mało ciekawe ujęcie i abberacje mocno "podkreślone" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...