zx_spectrum Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Przecież tam jak ja pokazałem jest zwyczajny duży enter :). hehe cały ten temat nie ma sensu :) jak nie chcesz mieć małego entera to kup sobie inna klawiature :) ,albo zamów na zachodzie - wyślą ci pocztą i zapłacisz dwa razy więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Jestem ciekaw bardzo jak sie taka klawiatura sprawuje? Czy warto wydawac na nia troszke kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Jeżeli masz cierpliwośc, to czekaj 2 lata na ta klawke z dużym, może sprowadzą :D A tak na serio, to kupuj z małym, na początku tragedia i same "k***!!" lecą na usta, ale po tygodniu już zupełnie inaczej :D Ja z miesiąc temu przerzucałem się z jakiegoś chicony za 15zeta w promocji :D na logitecha internet OEM (z małym..) i teraz W OGÓLE nie trafiam w shifta, only enter :D. moozg się przyzwyczai. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ja mam takie trochę inne pytanie dotyczące tej klawiatury, a nie chcę zakładać nowego tematu. Jaka jest dokładnie szerokość tej klawiatury? Mam trochę wąską szufladkę pod blatem biórka i nie wiem czy się zmieści. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 szerokosc 46 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ja mam od wczoraj ta klawe (z malym enterem) i jest lux ! pisze conajmniej 2 razy szybciej na niej :D tez jestem przyzwyczajony do duzego entera, ale az tak to mi nie przeszkadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Są takie fajne klawiaturki Samsunga z dużym enterem, duzym (normalnym) backspace i slashami kokół prawego shifta. Aha no i płaskie klawiszki jak w laptopie. Wiem to nie to co Logitech, ale mnie się bardzo podobają tylko trudno je dostać. W domu mam A4tech z klawiszami na właściwych miejscach (j.w.) tylko taki dziwny układ w kształcie A, ma poprawiać ergonomie, a jest raczej niewygodny .... daj na nia namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Wolałbym taką: A klawiatura jest rzeczywiście fajna. tak, a po zachwycie "duzym" i na dodatek odwrotnym enterem, przyjzyj sie i poszukaj klawisza "". bo nie wiem czy zauwazyles ale backspace tez jest duzy, i "" wyladowal obok lewego shifta. to jest dopiero poroniony pomysl, nauczyc sie trafiac tam zamiast w prawy gorny rog klawiatury. mam ultrax w tej dla mnie normalnej wersji z malym enterm i moge cie zareczyc, w niczym to nie przeszkadza. co wiecej, klawiaturka jest tak wygodna, ze na nic innego jej nie zmienie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...