Skocz do zawartości
Thoom

Logitech UltraX Flat + Enter

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież tam jak ja pokazałem jest zwyczajny duży enter :). hehe cały ten temat nie ma sensu :) jak nie chcesz mieć małego entera to kup sobie inna klawiature :) ,albo zamów na zachodzie - wyślą ci pocztą i zapłacisz dwa razy więcej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz cierpliwośc, to czekaj 2 lata na ta klawke z dużym, może sprowadzą :D A tak na serio, to kupuj z małym, na początku tragedia i same "k***!!" lecą na usta, ale po tygodniu już zupełnie inaczej :D Ja z miesiąc temu przerzucałem się z jakiegoś chicony za 15zeta w promocji :D na logitecha internet OEM (z małym..) i teraz W OGÓLE nie trafiam w shifta, only enter :D. moozg się przyzwyczai.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie trochę inne pytanie dotyczące tej klawiatury, a nie chcę zakładać nowego tematu. Jaka jest dokładnie szerokość tej klawiatury? Mam trochę wąską szufladkę pod blatem biórka i nie wiem czy się zmieści. Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są takie fajne klawiaturki Samsunga z dużym enterem, duzym (normalnym) backspace i slashami kokół prawego shifta.

Aha no i płaskie klawiszki jak w laptopie. Wiem to nie to co Logitech, ale mnie się bardzo podobają tylko trudno je dostać. W domu mam A4tech z klawiszami na właściwych miejscach (j.w.) tylko taki dziwny układ w kształcie A, ma poprawiać ergonomie, a jest raczej niewygodny ....

daj na nia namiary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolałbym taką:

Dołączona grafika

A klawiatura jest rzeczywiście fajna.

tak, a po zachwycie "duzym" i na dodatek odwrotnym enterem, przyjzyj sie i poszukaj klawisza "". bo nie wiem czy zauwazyles ale backspace tez jest duzy, i "" wyladowal obok lewego shifta. to jest dopiero poroniony pomysl, nauczyc sie trafiac tam zamiast w prawy gorny rog klawiatury.

mam ultrax w tej dla mnie normalnej wersji z malym enterm i moge cie zareczyc, w niczym to nie przeszkadza. co wiecej, klawiaturka jest tak wygodna, ze na nic innego jej nie zmienie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi