Skocz do zawartości
spiderman6666

Kolejny setowicz zamierza opuścić nasz team ????

Rekomendowane odpowiedzi

Co poniektórzy Panowie z Barwkompu nie pierwszy raz pokazali,

że nie stać ich na walkę w duchu fairplay. Jeszcze obnoszą się

z tym na forum co jak dla mnie jest już szczytem... nie będę

kończył, sami dobierzcie odpowiednie epitety. :evil:

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po lekturze na BrudKomie no normalnie nóż w kieszeni się otwiera i normalnie w takiej sytuacji ciężko mi jest zrozumieć gostków którzy z Tweaka do Barwkomu lecą, jak muchy do [ciach!]a, gdzie honor, gdzie ambicja. Przecież Oni jadą po nas jak po jakiejś ślepej kobyle.

Jak to się delikatnie mawia miękkie kręgosłupy, a u mnie w robocie tak lekko nie ma i mówimy, (chyba się szykuje ciach ) - miękkim ch.u._._.m robiony.

Przepraszam wszystkich, też drużynę Barwkomu (za ten Brud....) ale normalnie nerw poniósł ostatnio ciężki tydzień był i tu takie kwiatki.

Cze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeberko o jakim ty honorze mówisz - co to za bzdury - jakąś ideologie dorobiliście do tego projektu seti? to ma być głównie zabawa a nie sposób na życie. a brud jest w całym internecie nie tylko na forach takich czy owakich.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nie dawno dołączyłem do was. Jestem dopiero na 116 miejscu ale co tam :) Wcześniej liczyłem na Celku 266, później przeniosłem się na UD, a teraz dołaczyłem do was. Od jakiegoś czasu liczę na tym co w podpisie.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna to ideologia ale jak Oni nas to Okey, a jak my po nich to be. Każda rywalizacja polega na tym by wygrać lub zająć premiowane miejsce i tylko to się liczy, ale chodzi tylko o tą zabawę. Tak ogólnie poza SETI to śmiało mogę skoczyć na browca z Tobą :), a tekst pisany był po lekturze forum Barwkomu w chwili mocnego wzbórzenia ;) i tam dopiero stworzyli niektórzy sens życia by wszystkimi metodami do kopać Tweakowi.

Pozdrawiam Tweaków i Barwkomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie, ze zabawa, ale niech ta zabawa bedzie fair-play.

Dokładnie!To miała być zdrowa rywalizacja a wygląda na bardzo nieprzyjemną walke 8O

Ja chyba śnie MaKaR... wrócił Yupi :!: :!: :!: :D

Mam nadzieje,że na stałe i ten wybryk się już nie powtórzy :evil:

Witanko ralphi13 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie, ze zabawa, ale niech ta zabawa bedzie fair-play.

Dokładnie!To miała być zdrowa rywalizacja a wygląda na bardzo nieprzyjemną walke 8O

Ja chyba śnie MaKaR... wrócił Yupi :!: :!: :!: :D

Mam nadzieje,że na stałe i ten wybryk się już nie powtórzy :evil:

Witanko ralphi13 :wink:

no wróciłem :P bo qumple nie stanowią dla mnie konkurencji mam 200 jedostek przewagi i 10 razy taki przyrost a tutaj mam jesczez 71 do wyprzedzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faino i miło :)

Co wchodzę na statystyki Tweak'a to jak liczę o początku 2004 roku zawsze widzę jak user o niku Van Zan męczy się by przesłać choć 1 WU może liczy na C64 bo 3 miech i 0 na kącie ;) Jak by zrobić mały porządek to szybciej staty team'u by się ładowały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...