TwiN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Co poniektórzy Panowie z Barwkompu nie pierwszy raz pokazali, że nie stać ich na walkę w duchu fairplay. Jeszcze obnoszą się z tym na forum co jak dla mnie jest już szczytem... nie będę kończył, sami dobierzcie odpowiednie epitety. :evil: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 sorry makar tak jak makakus poweidział jestem przewrażliwony i czasami za szybko coś napiszę zanim pomyśl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a moze ktos jeszcze chce nas opuscic :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a moze ktos jeszcze chce nas opuscic :?: :evil:Nie prowokuj ;) Ja mam nadzieje że to pytanie retoryczne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a moze ktos jeszcze chce nas opuscic :?: :evil:Nie prowokuj ;) Ja mam nadzieje że to pytanie retoryczne.... :wink: jakby co to :kijem: albo :wisielec: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Po lekturze na BrudKomie no normalnie nóż w kieszeni się otwiera i normalnie w takiej sytuacji ciężko mi jest zrozumieć gostków którzy z Tweaka do Barwkomu lecą, jak muchy do [ciach!]a, gdzie honor, gdzie ambicja. Przecież Oni jadą po nas jak po jakiejś ślepej kobyle. Jak to się delikatnie mawia miękkie kręgosłupy, a u mnie w robocie tak lekko nie ma i mówimy, (chyba się szykuje ciach ) - miękkim ch.u._._.m robiony. Przepraszam wszystkich, też drużynę Barwkomu (za ten Brud....) ale normalnie nerw poniósł ostatnio ciężki tydzień był i tu takie kwiatki. Cze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 żeberko o jakim ty honorze mówisz - co to za bzdury - jakąś ideologie dorobiliście do tego projektu seti? to ma być głównie zabawa a nie sposób na życie. a brud jest w całym internecie nie tylko na forach takich czy owakich. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Oczywiscie, ze zabawa, ale niech ta zabawa bedzie fair-play. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWLeeroy Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 A ja się nie dawno dołączyłem do was. Jestem dopiero na 116 miejscu ale co tam :) Wcześniej liczyłem na Celku 266, później przeniosłem się na UD, a teraz dołaczyłem do was. Od jakiegoś czasu liczę na tym co w podpisie. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Żadna to ideologia ale jak Oni nas to Okey, a jak my po nich to be. Każda rywalizacja polega na tym by wygrać lub zająć premiowane miejsce i tylko to się liczy, ale chodzi tylko o tą zabawę. Tak ogólnie poza SETI to śmiało mogę skoczyć na browca z Tobą :), a tekst pisany był po lekturze forum Barwkomu w chwili mocnego wzbórzenia ;) i tam dopiero stworzyli niektórzy sens życia by wszystkimi metodami do kopać Tweakowi. Pozdrawiam Tweaków i Barwkomp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Oczywiscie, ze zabawa, ale niech ta zabawa bedzie fair-play. Dokładnie!To miała być zdrowa rywalizacja a wygląda na bardzo nieprzyjemną walke 8O Ja chyba śnie MaKaR... wrócił Yupi :!: :!: :!: :D Mam nadzieje,że na stałe i ten wybryk się już nie powtórzy :evil: Witanko ralphi13 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 U mnie jak by nowy Tweak doszedł, złożyłem złoma na Duraku 1600 i już od 23 liczy z Bartkiem :) Z czasem ten Duron będzie pomykał jak jakiś Athlonik Cze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Oczywiscie, ze zabawa, ale niech ta zabawa bedzie fair-play. Dokładnie!To miała być zdrowa rywalizacja a wygląda na bardzo nieprzyjemną walke 8O Ja chyba śnie MaKaR... wrócił Yupi :!: :!: :!: :D Mam nadzieje,że na stałe i ten wybryk się już nie powtórzy :evil: Witanko ralphi13 :wink: no wróciłem :P bo qumple nie stanowią dla mnie konkurencji mam 200 jedostek przewagi i 10 razy taki przyrost a tutaj mam jesczez 71 do wyprzedzenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 faino i miło :) Co wchodzę na statystyki Tweak'a to jak liczę o początku 2004 roku zawsze widzę jak user o niku Van Zan męczy się by przesłać choć 1 WU może liczy na C64 bo 3 miech i 0 na kącie ;) Jak by zrobić mały porządek to szybciej staty team'u by się ładowały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...