SlawekW Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mam linię telefoniczną, do niej podpięty telefon oraz _rownolegle_ modem. Chciałbym teraz rozmowę telefoniczną podsłuchać (docelowo: nagrac na HDD) za pomocą modemu. Gdyby zamiast modemu był drugi aparat wystarczyłoby podnieść słuchawkę i byłoby słychać rozmowę na linii. Ale jak to zrobić modemem ? Moze apliakcja Telefon (której standardowo w XP nie ma) ? System to WinXP, modem USRobotics Sportster Voice ext. Czekam na wasze pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Moze pomecz ten programy Skype (dostrepny np. na www.underpl.org )! Komunikacja glosowa za pomoca mikroofnu, bardzo fajny i przydatny, polecam! Tym mozesz angrwyac co zechcesz:)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 raczej pytajacemu chodzilo o cos innego i z tym jest zwiazane moje pytanie, jaki program oferuje nastepujace funkcje: - rozmowe na telefon stacjonarny poprzez sluchawki w kompie? dla informacjii podam ze mam podpieta linie telefoniczna pod modem i brak jest dodatkowego telefonu i z tad moje pytanie jest, mozliwe ze o to samo chodzi o co jest pytanie w tym topicu:) heyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Telefon w XP jest - tylko ukryty. Wpisz w poleceniu uruchom dialer.exe i bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...