Pawko_78 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Szukalem i szuakel mi nie znalazlem. Wiec zadaje to pytanie. Czy da sie w jakis sposob zwiekszyc wydajnosc tejze pompeczki?? Weze juz zmienilem na 8/10, dalem wiekszy pojemnik i teraz przydalo by sie cos wiecej z niej wycisnac... Co poradzicie ?? Chyba ze po prostu inna pompeczka i juz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 (...)po prostu inna pompeczka i juz ?? blok , pojemnik , weze ... i po co ci to bylo CPC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawko_78 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 CPC bylo mi po to ze pozwolilo mi rozpoczac przygode z WC. Wcale nie zaluje ze to kupilem. Teraz po jakims czasie przyszedl moment kiedy mam ochote to modernizowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 CPC bylo mi po to ze pozwolilo mi rozpoczac przygode z WC. Wcale nie zaluje ze to kupilem. Teraz po jakims czasie przyszedl moment kiedy mam ochote to modernizowac :) Moim zdaniem jeżeli masz ochotę modernizować to najlebszym wyjściem będzie kupienie nowego WC w tego shita nie warto ładować już kasy i czasu. A tak apropos to po co chcesz modernizować pompkę przecież jeżeli jest taka możliwość to i tak nic ci to nie da :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ta pompke to mozna wycisnac... za okno :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja mam stary patent podpiac pod Sile ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...