eMTi3 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 witam dzis przeglądajac allegro natrafiłem na tą aukcje http://allegro.pl/show_item.php?item=22356746 i mam pytanko czy to sie opłaca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 To są ZWYKŁE diody, zapewne w kolorowej oprawce, a nie przezroczystej, nie żadne ultra/super jasne jeżeli chcesz nimi podświetlić kompa to Ci za bardzo nie wyjdzie do one świecą jakby chciały a nie mogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Oplaca sie ale po co ci 300szt??? ;) To sa naprawdopodobniej diody zwykle ktore nie swieca za jasno wiec do podswietlania sie nie nadadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Oplaca sie ale po co ci 300szt??? ;) To sa naprawdopodobniej diody zwykle ktore nie swieca za jasno wiec do podswietlania sie nie nadadza. ;( szkoda a 300sztuk na przyszłość te czerwone mnie kusza bo bym je w szereg i pod 12v :> i miał bym podświetlenie :P ale jak wy mówicie ze raczej nie o to musze pomyślec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...