P!otrek 1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Siedze teraz w nocy przed kompem i po monitorze łażą mi dwie muszki, jeden mały chrząszcz i czasami pojawia się ćma, jak odgonić ten syf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Siedze teraz w nocy przed kompem i po monitorze łażą mi dwie muszki, jeden mały chrząszcz i czasami pojawia się ćma, jak odgonić ten syf? Wyłączyć monitor i położyc się spać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 I ja tak właśnie robię :-) Dobranoc wszystkim maniakom siedzącym jeszcze na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Eh nie macie powazniejszych problemow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 a Ty mash problemy o tej porze? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 o wiem :D trzeba pierdnąć z całej siły i szybko uciekać z pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 o wiem :D trzeba pierdnąć z całej siły i szybko uciekać z pokoju :D Moze idz juz spac bo myslenie widac o 3 w nocy nie jest twoja mocna strona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mozesz zamontowac sobie siatke z drobnymi oczkami w oknie ktore otwierasz tzw moskitiera (mam to na dzialeczce). Albo lampa taka na pradzik ktora wieszasz sobie i ona sciaga do siebie owady i ZABIJA NA SMIERC ;))) calkiem skuteczne, ja uzywam na tarasie. Sa tez takie zestawy elektroniczne do zlozenia ktore odstraszaja rozne latajace, skutecznosc rozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 "Najlepiej" to popsikaj monit i siebie "MUCHOZOLem" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 "Najlepiej" to popsikaj monit i siebie "MUCHOZOLem" :lol: E tam ! niech wezmie mlotek i wali tam gdzie siedzi owad :) Moze zmadrzeje jak sie walnie w glowe kilka razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 "Najlepiej" to popsikaj monit i siebie "MUCHOZOLem" :lol: E tam ! niech wezmie mlotek i wali tam gdzie siedzi owad :) Moze zmadrzeje jak sie walnie w glowe kilka razy :) Masz racje :lol: A jak trafi w ta cme na monicie , to jest szansa ze implozja ja zalatwi :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Buhaha :) Swoja droga to nie pojete sa dla mnie niektore ludzkie problmy :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Buhaha :) Swoja droga to nie pojete sa dla mnie niektore ludzkie problmy :) hehe To dlatego libero, ze masz zapewne zbyt malo zlozona osobowosc ;) Buuahahahahahahaaaaaaaaaaaaa Masz zapewne tez zwykle, przyziemne problemy, szarego stukacza w klawisze :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 To dlatego libero, ze masz zapewne zbyt malo zlozona osobowosc ;) Buuahahahahahahaaaaaaaaaaaaa Masz zapewne tez zwykle, przyziemne problemy, szarego stukacza w klawisze :o No wiesz ja zawsze sie mialem za prostego czlowiczka :) Z prostymi problemami i skromnymi mazeniami :) Wiec to pewnie dlatego :) Buhaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 To dlatego libero, ze masz zapewne zbyt malo zlozona osobowosc ;) Buuahahahahahahaaaaaaaaaaaaa Masz zapewne tez zwykle, przyziemne problemy, szarego stukacza w klawisze :o No wiesz ja zawsze sie mialem za prostego czlowiczka :) Z prostymi problemami i skromnymi mazeniami :) Wiec to pewnie dlatego :) Buhaha Pewnie tak, troszke z "zawiscia" patrze na takie "fajne" i "skomplikowane" "luckie" problemy, heh ............ ale coz, trzeba zyc z tymi prostymi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 no coz pozostaje mi sie zgodzic z Toba :) I wrocic do swoich przyziemnych spraw :) Co by tu na obiad zjesc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 no coz pozostaje mi sie zgodzic z Toba :) I wrocic do swoich przyziemnych spraw :) Co by tu na obiad zjesc :?: wlasnie :? kaszanke juz od 3 tygodni, bleeeee hmmmmmmm............ makaron z Delma ????? WOW moze zaszalec i ryz z "japkami" ????????? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 kasze gryczna z ogurkiem kwaszonym :) Albo chleb ze smalcem :)Ale to na przystawke :) Od bedy kilo ziemniakow z malym kotletem schabowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 kasze gryczna z ogurkiem kwaszonym :) Albo chleb ze smalcem :)Ale to na przystawke :) Od bedy kilo ziemniakow z malym kotletem schabowym :) kolega w pracy tak robi : od swieta to : chleb z tustym (smalec & skffarki) i woda z pralki :mrgreen: Qrde Ty o schabowym ??????????????????????? fiu fiuuuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 no wiesz schabowy to jedna rzeczy z tych moich sktomnych przyziemnych mazen :) Warto bylo by kiedys je zrealizowac :) Ale ostatnio mi sie powodzi wiec moze zaszaleje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Siedze teraz w nocy przed kompem i po monitorze łażą mi dwie muszki, jeden mały chrząszcz i czasami pojawia się ćma, jak odgonić ten syf? Kapciem lub gazeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 moja rada kup sobie catch bedzie smierdziec ale owady bardzo szybko skapituluja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 zobacz TU - na komary dziala a czy np na cmy to nie wiem - kosztuje okolo 12zl BTW sprawdzone w dzialaniu - porzyczylem od brata jak szedlem na grilla kilka tyg temu (byl akurat "wysyp" komarow) - powiem ze bylem najmniej pogryziona osoba - 1 ukaszenie (chyba dlatego ze bateria byla juz stara) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ale smieszne doswiadczenie ! koles robi sobie glupi zart a Co poniektorzy biora to powaznie ! Smiechowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 hihihihih ;) no faktycznie dwa owady i jusz bubel co z tym zrobic ;) hiiihih ja jak zwykle monit do wanny i splukuje 8) hihii ale najbardziej je lubie zjadac :twisted: bahubhauhabuhaubhubha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja mam ten sam problem chyab kupie RAID electrica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja mam ten sam problem chyab kupie RAID electrica :) eh ak mam raid promise ale nic nie daje ! buhaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ) ja mam ten sam problem chyab kupie RAID electrica :) eh ak mam raid promise ale nic nie daje ! buhaha :D Najlepsza jest lampa UV z siatka pod napieciem, zajebiscie sie fajcza w locie rozne robaczki, ewentualnie dobre sa tez wentyle na chlodnicy, jak robalek wleci to ........... wylatuje "troszke inny" droogiej strony. (tylko kto mi ta chlodnica wyczysci ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 e tam odpalasz odkuzacz i sru czysto w przestrzeni kosmicznej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 e tam odpalasz odkuzacz i sru czysto w przestrzeni kosmicznej :) :P Dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...