Tom.O Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja mam ten sam problem chyab kupie RAID electrica :) eh ak mam raid promise ale nic nie daje ! buhaha :D Mi też Raid nic nie daje :) (ale kupiłem ostatnio tego electrica i działa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Załatw sobie żabę i gacka- niech wpieprzają te owady :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ja temat potraktowalem powaznie bo z tymi latajacymi stworami to jest problem czasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Heh, libero wyspij sie dobrze bo sie zaszlachicisz, o ile dobrze pamietam to czlowiek potrzebuje do prawidlowego funkcjonowania od 8-10h snu. A odstep miedzy twoim ostatnim postem z 11sierpnia z pierwszym z 12 sierpnia to niecale nieco ponad 5h, heh a to za malo o 4h przynajmniej. Heh, pare takich nocek i bedziesz wykonczony ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nie martw sie o mnie :) Poprostu saplem ostatnio troszke zadlugo (15,30h) i nie kladlem sie spac :) hehe ale dizsiaj ide w kime bo ciezki dzien mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nie martw sie o mnie :) Poprostu saplem ostatnio troszke zadlugo (15,30h) i nie kladlem sie spac :) hehe ale dizsiaj ide w kime bo ciezki dzien mam :) Hehe, :), kartofelku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Hehe, :), kartofelku :PBuhaha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 ostatno w monitorze zabilem dwa pajaki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...