Feluke Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Oto co udalo mi sie znales w Slomczynie. ;) Udalo mi sie to cudo kupic za cale 50zl z kompletnym kompem P150. :D Obudowa jest wykonana naprawde solidnie, blacha ma z 1mm grubosci (moze wiecej), calosc jest polaczona duza iloscia nitow. Calosc jest tak ciezka ze moj kregoslup jeszcze czuje ten sklon zeby ja podniesc. ;) Teraz tylko dremelopodobne w dlon i do dziela. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Noo... mam cos podobnego i naprawde jest ciezka... moja jest z 95 roq ;] a blache sie tak ziezko dremelkiem tnie ze o jejuuu... ciekawe jak tymi tarczkami zbrojonymi bo ja cielem zwyklymi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No wyczesaną budę kupiłeś na słomku, kumpel jakoś się tam zbiera ale jakoś nie wychodzi a na pewno coś by przywiózł:) . Do mnie nie długo dojdzie moja big towera z allegro dałem za nią też 50 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ciekawa obudowa za ciekawą cene, jednym słowem udany zakup. Zobaczymy co z tego zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ciekawa obudowa za ciekawą cene, jednym słowem udany zakup. Zobaczymy co z tego zrobisz.super buda :) no i masz do tego P150 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Oj, duzo bedzie sie dzialo. :D Bartool zbrojonymi lepiej sie tnie. Nie zuzywaja sie tak szybko i lepiej sie je prowadzi. Jezeli cos bede wycinac to szlifierka kontowa. Narazie robie plany i obmyslam co bedzie potrzebne, jak rozwiazac problemy i ile to bedzie kosztowac. ;) Prace bede mogl wykonywac najwyzej w weekendy albo dni wolne jak bede u dziadkow bo tam jest cala piwnica z narzedziami. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Jeżeli dobrze widzę w środku siedzi Fortron- no to udało Ci się- extra zasiłka- nawet wersja 245W bije na głowę wszystkie noname 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Jeżeli dobrze widzę w środku siedzi Fortron- no to udało Ci się- extra zasiłka- nawet wersja 245W bije na głowę wszystkie noname 400W.Niestety ale on tam nie siedzial. ;) W budzie byl jakis 230W ale tez ciezki jak jasny gwint, nawet od tego Fortrona. Teraz planuje jakos polaczyc te 2 FSP w jeden. Szkoda ze ten model wybralem bo on ma to glupie zasilanie do glosnikow i plytka przeszkadza troche. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Fajna buda :D prawie tak fajna jak moj chieftec za 25zl :D hehe fajnie te kratki w zasilaczu wygladaja, a jak ciezka to kolka daj :D bedzie latwiej przesuwac hehe ja tam mam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Fajna buda :D prawie tak fajna jak moj chieftec za 25zl :D hehe fajnie te kratki w zasilaczu wygladaja, a jak ciezka to kolka daj :D bedzie latwiej przesuwac hehe ja tam mam :> hmm tez myśle o kółkach tylko ile one kosztuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Fajna buda :D prawie tak fajna jak moj chieftec za 25zl :D hehe fajnie te kratki w zasilaczu wygladaja, a jak ciezka to kolka daj :D bedzie latwiej przesuwac hehe ja tam mam :> hmm tez myśle o kółkach tylko ile one kosztuje :P Ja kupilem w obim bardzo starannie wykonane, gumowe (bo mam panele), nie skrecane 7zl, a skrecane sa po 9zl :) bynajmniej wygodnie moge sie z nia poruszac po pokoju jak potrzebuje, bez tego bylaby kicha :) majac ciezkie komponenty sama buda waz sporo potem zasilacz, zalmany :> napedy hehe :) Jak zrobisz swoje mozemy zrobic wyscigi z gorki :D rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Fajna buda :D prawie tak fajna jak moj chieftec za 25zl :D hehe fajnie te kratki w zasilaczu wygladaja, a jak ciezka to kolka daj :D bedzie latwiej przesuwac hehe ja tam mam :> hmm tez myśle o kółkach tylko ile one kosztuje :P Ja kupilem w obim bardzo starannie wykonane, gumowe (bo mam panele), nie skrecane 7zl, a skrecane sa po 9zl :) bynajmniej wygodnie moge sie z nia poruszac po pokoju jak potrzebuje, bez tego bylaby kicha :) majac ciezkie komponenty sama buda waz sporo potem zasilacz, zalmany :> napedy hehe :) Jak zrobisz swoje mozemy zrobic wyscigi z gorki :D rotfl no no :) tylko moja to midi towet a z tego co wiem to ty masz Big tower ;( wiec ty wygrasz ;P ale moja tez ciężka a zarazem ładnie bedzie wygladac na kołach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...