memorando Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 samsung c100 podaj mi konkretne powody dlaczego samsung bo ja jestem laik w sprawie fonów:) ładny jest :] cienki :] porzadnie wykonany :] funckjie tez nie glupie , dlugo sie nie bawilem nim to niewiem dokladnie co ma czego niema w porownaniu do noki , luknij sobie na www.noki i samsunga ale bez wachanai raczej samsung takie goolen ma mwrazenie i odczucie , nokia wygalda jak tłuk pancenry widzisz nokia mnie wkurza jakiej niemialem to zawsze na poiczątku nietrzeszczy a potem wkurza mnie bo trzeszczy jak diabli dlatego szukam telefonu który w moich łapkach niezacznie trzeszczeć:) więc nokia odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 jak zdejmuje się simlocka z samsunga? bo do noki mam programiki do zdalnego zdejmowania simlocka a czy do samsunga coś takiego jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 sebasw - nie odpowiedziales na moje pytanie dotyczace T630. Nie umiem znalezc promo w PLUS GSM aby byl po 250 pln :/ Co do wybory tel. chyba sie zdecyduje na M55. Po tym co wyczytalem na simensiaku.pl - http://www.siemensiak.pl/go.php?id=testy o M55 to chyba juz nie mam watpliwosci. W sumie strona o siemensie wiec tylko niby wychwalaja ale MC60 i C60 sie dostalo po d*** wiec mysle, ze dosc porzadne i obiektywne testy tych fonow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 jakie pytanie ? t610 bede mial za 220 zl :) w plusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ale pisales o T630 za 250 pln w PLUS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 no niestety okazuje sie, ze bedzie za kilka miechow :( w salonie powiedzieli mi, ze w kwietniu, a okazuje sie, ze pozniej .... szkoda. wiec biore narazie se t610, a pozniej moze sprzedam i kupie inny. jednak t610 chyba nie jest taki zly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 E no pewnie, ze nie jest zly :P Hmm, tylko ze ja biore PLUS 100 (w promo za przejscie z IDEA) ale moge wybierac fony tylko te z pierwszej rubryki czyli tylko te z PLUS 20 (ew. pakiet 25). A w nich T610 jest po 305pln. Na to sobie nie pozwole. Co jak co ale 300pln za tel to lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 a jakie masz znizki za przejscie z Idei ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Pol abonamentu przez rok. Biore PLUS 100 za 79 pln/2. 40 pln - 50 minut + 50 SMS, 1,34 pln/min. Strefa plus moze zrobia VIII edycje czyli koszty o jakies 60% nizsze, itp, itd. Komorka to pewnie M55+aparat za 181pln (sprzedajac moja MT50 za 150 pln mam tel za 30 pln, do tego kabelek za 20 pln i HAJ LAIF :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 spoko ! ja mam identyczne warunki. jednak biore plus 200 i zaplace 64 zl - 100 min +100 sms se t610 za 99 zl netto n 6610 za 199 zl netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ale dowiedz sie bo jezeli chcesz skorzystac z tej promocji (polowa abonamentu dla zdrajcow :P ) to nie mozesz wybierac telefonow dla tych wlasnie pakietow, a tylko te z pakietow najtanszych. Czyli T610 303 pln Cie bedzie kosztowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie, nie, ja mam inna oferte, ale z identycznym rabatem mam se t610 za 99 zl netto n 6610 za 199 n 3100,3510i itp. za 1 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 N3510i wzialbym gdyby mi pierwszy rok podarowali abonament :P Dowiedzialem sie wlasnie w salonie Plusa, ze M55 sa juz niedostepne. Jedynie jak jakis salon bedzie mial zapasy to moze dostane. W Polkomtelu juz nie ma i nie bedzie :/ Nie usmiecha mi sie dawac 300pln za porzadny aparat. Chyba C100 zostanie. Update po 24h: Jest u mnie w miescie jeszcze M55 w salonie. Sebasw, koles w salonie PLUS dal mi cynk, zebym poczekal z podpisaniem umowy przynajmniej do 4 kwietnia bo szykuje sie jakas wypasiona promocja. Nie wiemczy przebije ta do jakiej mam prawo jako byly urzytkownik IDEA ale moze byc ciekawie. Moze nowe fony albo te co sa w nowych cenach ? Jakby tak SE T610 w cenie M55 :) (chociaz nie wiem ktory lepszy :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ss87 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Kto ma Sony Ericssona t610 w IDEII i wysylaj juz z niego maile.Prosze o kontakt bo nie wiem jak zkonfigurowac skrzynke w telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Najlepiej bierz Nokie 3310 - najlepsza Nokia jaką wymyślili - smsy i dzwonienie są cool.. cena też wporzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 a powiedzcie mi, gdzie kupie akcesoria do tej motorolki ? najlepiej tanio i wysylkowo. 1. ladowarke samochodowa 2. uchwyt na telefon, do samochodu 3. ladowarke biurkowa ? Polecam: http://sklep.promaco.pl. Wysyłkowo, tanio, szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja osobiście uważam T610 za lepszy od T630... jezu ostatnio pisałem smsa na tym T630 to myslałem że ku...cy dostanę! Ma za duże przyciski i do tego blisko siebie... co w moim przypadku go dyskfalifikuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...