v1ru5 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mam taki problem, otóż kumpel mnie prosił o złozenie jakiegoś zestawu komputerowego z b. duzym naciskiem na tworzenie muzyki, nagrywanie, przegrywanie jej, edycja sampli i takie tam. Nie wiem czy doradzić mu Audigi2 czy może jakiegoś Herculesa czy Terrateca. Może ma ktoś doświadzczenia i coś doradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Terratec jest świetny. Yamaha najlepsza, ale najdroższa. Jakiś czas temu wyszedł chip dźwiękowy firmy VIA o nazwie envy, ponoć zaj...sty poszukaj na ten temat, bo droższy od terrateca nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Jak dla muzyka - to tylko z tej półki: http://www.kartydzwiekowe.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...