CHECK-IT Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ta ja wiem ale zapewne to nci nie da bo juz tak robilem ze starym procem .. no nic.. Jak wpadne na hate to zlookam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wiec sprawa wyglada nastepujaco.. Zlozylem wc ,ale mialem za duze temperatury bo Byl cs i nie dociskalo za dobrze do procka bo woda byla zimna.. No to poradzono mi zdjac cs'a i tak zrobilem.. Poczym nie wsadzilem sprezynek na blok i niechcacy lekko ukruszylem procka..No wiec powiedziano mi zebym kupil nowgo procka.. Tak tez sie stalo . zalozylem cs'a juz teraz , wszystko przymocowalem i komp nadal nei wstawal.. Dokladnie takie same objawy jak ostatnio.. Wlacza sie na 2 sek i sie wylaca po czym miga lampa power i zeby zastartowal ponownie trzeba wyjac kabel od zasilacza..Podlaczenie wiatraka wysoko obrotowego nic nie dalo.. Wiec wszystko odlaczylem od plyty i odpalilem ja bez niczego.. No i na plycie wszystko sie krecilo itd.. Wsadzilem proca i znowu to samo;. Co moze byc nie tak? Procek nei jest spierdzielony bo kupilem nowy i to nic nie dalo.. Ram tez nie bo go wyjmowalem.. Wszystko. Robilem restart biosu i tez [gluteus maximus].. Co moze byc nie tak bo juz nie mam glowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 No to pozostaje jeszce płyta :( albo zasilacz. Sprawdzałeś wszystko na innym kompie ? wloz proca , ram etc do kompa kolegi, tylko tak sprawdzisz co jest walniete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 No proc i ram jest wykluczony a plyta.. Hmm.. No jesli chodzi bez niczego to chyba tez jest ok/ Juz mialem kiedys takie akcje z zabezpieczeniem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Niekoniecznie, jak jakies elemety sie popsuly gdy dales napiecie na rozwalonego proca to nie bedzie chodzila. Najprościej sprawdzic wszytsko u znajomego, po kolei. Gdybaniem nigdzie nie dojdziemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 No to zkremowałeś swojego proca ;) Gratulacje :P Te sprezynki służą do dociskania bloku do proca więc pod żadnym pozorem nie można ich usuwać... Dla N2 te sprezynki sa za dlugie, wiec trzeba je troszke obciac. Ja ich tez nie zastosowalem, ale mam za to CopperShim firmy Thermaltake i dokrecajac rozsadnie i rownomiernie nic nie ukruszylem i dobrze dociska blok do CPU. Za pierwszym razem sie udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 No to zkremowałeś swojego proca ;) Gratulacje :P Te sprezynki służą do dociskania bloku do proca więc pod żadnym pozorem nie można ich usuwać... Dla N2 te sprezynki sa za dlugie, wiec trzeba je troszke obciac. Ja ich tez nie zastosowalem, ale mam za to CopperShim firmy Thermaltake i dokrecajac rozsadnie i rownomiernie nic nie ukruszylem i dobrze dociska blok do CPU. Za pierwszym razem sie udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 heh teraz to juz i chyba po plycie no nie? No bo co jeszcze moze byc nie ta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...