Tomekkkkkkkk Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Cześć. Dostałem kompa za grosze. Chce go przeznaczyć dla siostry, ale niemoge zainstalować systemu do końca bo niemam pojęcia jaka tam karta graf siedzi. Odczytałem z niej tylko tyle: z laminatu AG240G Rev 2.2A. Na kostkach Pamięci na naklejce VIDEO EXCEL 8 MB ONBOARD Fastware.. Ale za cholere niewiem co to za układ. Może intel jakiś ? Bo chyba nie RIVA...... Pomocy !! Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ohohooooo ciezka sprawa i niewiem czy ktokolwiek na tym forum bedzie wiedzial :? Pokombinuj ze starami, ocen mniej wiecej wiek karty, obczaj jakie w danym roku sie prezentowaly, i instaluj stery az trafisz w sedno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=115453 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Nie jest tak zle jeszcze ze mna :D 2 min w goglach. http://list.driverguide.com/list/company858/ jak nie to, not przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 AG240G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 qrde ale ci ludzie leniwi sa 2 sec w googlach i znalazlem stery : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 No i pięknie. Stery ściągnąłem, zainstalowałem i pojawia sie komunikacik przy zmianie rozdzielczości albo kolorów. Problem tkwi w nieprawidłowych ustawieniach karty. :? Co jest grane skoro ja tylko zainstalowałem stery bez grzebania w ustawieniach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 sterowniki są nie halo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...