Slaw-KUN Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ale jesteście napeleńce heheh od razu zrywać ubrankio i ,..... ;] A jak wy masujecie ? koliste ruchy bez posiechu cierpliwosci, cierpliwosci mmmmmm na wszystko jest roziwiązanie hmm nie wim czy dawać linka do faq ... [; ..nie jeszcze nie starajcie sie mocniej XD jak na raize kolejny link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_3 :) Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 polecam ta gre http://www.vox.de/flash/game.html wyłączcie num locka ! wyłączcie ! i energicznie żeby szybciej jechać dajecie klawisz 6 na numerycznej, w momencie gdy zaczniecie zbliżać sie do murka-ulica zmieni kolor wciskacie spacje ! niezła brechta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja juz wiem o co chodzi w tej OG ( :lol: ). Po prostu ja klika lem zamiast masowac >: / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 w karawanie mialem 500m, ale bede trenowal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_3 :) Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 693.36m moj rekord ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ja narazie nie moge przekroczyc 500m : ale polewa z gierki jest ostra ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 karawana - 619 :] giera wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Karawan 701.99 spoko grieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 713 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 YETISPORTS Part6 - the BIGWAVE http://yeti3.yetisports.org/_yetisports6/ http://www.prosieben.de/games_handy/online...pup_game_part6/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 hardware.uni.cc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 karawana 698,03m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 hahahah nacicnijcie spacje w momencie jak sie rozpedzacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Odkopałem temat, bo znalazłem coś dla przyszłych kierowców, a nie chcę nowego tematu zakładać. Tym bardziej że tutaj pasuje ;) http://www.ebaumsworld.com/pparkgame.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 etam 800m karawana to pryszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) 773 Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 glupia ta gra niemoge nawet do polowy tego zoltego pola dojsc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 dajcie jeszcze jakies fajne gierki ps. karawana 843:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 879.8m ale samochód zatrzymał się tuż przed murkiem. Nie wiem jak Ci goście powykręcali 920m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ja mam jakieś 928 (chyba) :D spójrzcie w Highscores :P 12 (chyba) pozycja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Też ci sie chciało bawić w archeologa żeby sie pochawlić takim osiągniecie :) Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Ups... :) Nie spojżałem na date, przegladałem jakiś stary topic i tam byl link do tego, a ja pomyślałem ze to jakiś 'wspolczesny' topic. Przynajmniej dobrze bo ostatni post jest przynajmniej z 2005 roku :P Co do tematu, to tego 928 nie moge powtórzyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 902 bo 20 próbach mam system na robienie wyników od 850-900 ! Jednak jak to przeskoczyć nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 polecam mousebreaker.com a co do karawany to 819 :F :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 http://www.playforyourclub.com/play20.php?59750 Wybieramy Rasiaka i nabijamy punkty :) PS: Mój rekord to około 78k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Ha, ja nie moge przejsc progu 500m, a moja siostra pzyszla i wcisnela moze z 5 razy 6 potem spacje i oto mamy rekordzik :lol: :wink: :arrow: Zdolna co nie :?: Bo po mnie :). A co mi tam jestem lepszy od niej :oops:.... Edytowane 12 Października 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 ależ mnie wciągło: http://www.cartoonnetwork.com/games/action...ters/index.html mini instrukcja: jak podrzucisz chomika to tam masz takie cos jak LAUNCH METER jak chomik opada to sstaraj sie trafic w niego gdy kreska w tym Launch meterze będzie tak mniej wiecej na środku, dodam jeszcze, że jak chomik leci to przytrzymujac lewy klawisz myszy dodajemy mu skrzydeł hehe :D no Panowie i Panie kto da więcej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 karawan 914 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Karawan 969,7 (proste to jest). poprawka 998,69 - 6 - 7 prób :) Edytowane 23 Stycznia 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 karawan 901 bez__tytu__u.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...