niko2003 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Na kolana :) :wink2: Inna gierka tym razem zaczerpnięte z IN4, ale link dałem większy, bo tam nic nie widać! Kupujesz, przechodzisz, dwa obozy troche dluga.. http://www.armorgames.com/games/seaoffire_popup.html Edytowane 10 Lutego 2007 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) nie wiem czy już było ale daję : Striker of the month Edytowane 11 Lutego 2007 przez adzio_tuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 www.shockplay.com wspaniały tenis można grac w multi i poznac wielu obcokrajowców którzy graja do bani oraz polskich wymiataczy jak np sawyer;] //przekopiowałem tu post,ponieważ poprzedni topic jest closed ;] a gra warta świeczki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Dostalem linka do smiesznej superprostej gierki na stronie banku, gdzie lapie sie spadajace z nieba pieniadze. Zagralem pare razy i chapnalem dwiescie tysiecy. Szkoda ze nie prawdziwych. ;) Moze dopisza mi te kwote do slada?. LOL http://www.deutsche-bank-pbc.pl/zysk/gra.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antares4 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Dostalem linka do smiesznej superprostej gierki na stronie banku, gdzie lapie sie spadajace z nieba pieniadze. Zagralem pare razy i chapnalem dwiescie tysiecy. Szkoda ze nie prawdziwych. ;) Moze dopisza mi te kwote do slada?. LOL http://www.deutsche-bank-pbc.pl/zysk/gra.html Deszcz pieniędzy, ależ to fajnie wygląda! Nie wiesz, czy można tam wygrać jakąś kasę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nie sprawdzalem, ale chyba tak, w takich grach zazwyczaj cos mozna wygrac. Pewnie trzeba przekroczyc minimalna kwote zlapanych pieniedzy, zeby zakwalifikowac sie do losowania i dostac w prezencie karte debetowa z dwiema stowami albo cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antares4 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Nie sprawdzalem, ale chyba tak, w takich grach zazwyczaj cos mozna wygrac. Pewnie trzeba przekroczyc minimalna kwote zlapanych pieniedzy, zeby zakwalifikowac sie do losowania i dostac w prezencie karte debetowa z dwiema stowami albo cos takiego. Najwyższy wynik to 267 200 złotych, ktoś się postarał. Niejaki Nowobogacki. Dobry nick sobie wybrał. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 http://ishi.blog2.fc2.com/blog-entry-211.html?new Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Nowobogacki. Dobry nick sobie wybrał. :)Ano dobry, zazdroscilbym mu nawet, gdyby wyplacili mu tylko jedna setna tego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Dwie naprawde super gierki przygodowe.Kilka zagadek, dobry schiz klimat. Świetne :D Samorost 1 Samorost 2 Edytowane 17 Maja 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 wypasiona gierka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Mało powiedziane ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 http://www.supuzzle.com/ Nie wiem czy było [; Tłumaczyć chyba nie trzeba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 http://www.supuzzle.com/ Nie wiem czy było [; Tłumaczyć chyba nie trzeba ;) Ta gierka bez małego oszustwa jest nie do przejścia. Matematyki nie ominiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ta gierka bez małego oszustwa jest nie do przejścia. Matematyki nie ominiesz.Ja nie wiem jak ją przejść, Tobie sie tu udało? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Też jestem ciekawy jak ją przejść ;). Pokaż screena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 trzeba czitowac i wtedy sie przejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Proszę bardzo... aby przejść podpowiem, że trzeba skorzystać z prawego klawisza myszki. Teraz uzasadnienie dlaczego gra nie ma 'normalnego' rozwiązania. Otóż pełny graf dwudzielny K(3,3) nie jest grafem planarnym, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 a rozwin wypowiedz powyzsza bo dalej nie wiem o co kaman (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=krlTLSjIdh8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dziwne, u mnie ten trick nie działa :/ Uzywam opery... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Proste że działa :D i to w operze i w FF bo sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Pamiętacie grę Desktop Tower Defence ? Oto jak pogrzebać w pamięci komputera w celu uzyskania pożyczki z banku ;) *Ostrzegam jednak iż psuje to klimat gry (jak zresztą sam tryb FUN). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ściągasz program TSearch http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm Uruchamiasz grę Desktop Tower Defense i wybierasz tryb FUN. Budujesz co chcesz za te 10 000 złota które masz i gdy pozostanie Ci np 65 złota mnożysz tą kwotę x 8 = 520 Zwracamy się teraz do tsearch-a. Open Proces i wybieramy proces przeglądarki której używamy. Klikamy na pierwszą ikonę lupy i wpisujemy 520 Najprawdopodobniej znajdzie wiele wpisów. Teraz wydajemy np. 5 złota i klikamy na drugą ikonę lupy wpisując tym razem 480 (60 x 8 = 480). Tym razem pozostać powinna jedna pozycja. Klikamy ją dwa razy i pojawia się ona po prawej. Teraz zmieniamy pozycję Value na 79992 i mamy znów do pełna złota ;) Teraz należy szybko wydać odrobinę złota, zanim wartość ulotni się z pamięci ram. Niestety jest dziura w grze, która pozwala nam jedynie wydać kolejne 4500 złota. Po przekroczeniu tej wartości (mimo kolejnych "uzupełnień") gra się zawiesi. Co cwańsi mogą w ten sposób zdobyć więcej żyć/punktów itp... :) Sztuczka ta nie ingeruje bezpośrednio w kod programu w związku z czym nie podpada pod crack/loader i nie łamie praw autorskich. Nie łamie także żadnego z punktów regulaminu (3 i 4). Edytowane 3 Czerwca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nowa gierka. Jest co najmniej wciagajaca. Na poczatku wydaje sie malo czytelna, lecz z czasem to nie przeszkadza. Klimat jest git. http://www.candystand.com/uk/play.do?id=18047 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Może nie flash, ale wciąga - http://playfreeonlinegames.eu/playonline/t...healphabet.html Na początek mój wynik 3,94 Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Widziałem Twój wynik i dlatego wrzuciłem tutaj linka, żeby nie robić OT w Topicu śmiechu. A żeby post nie był bez niczego to poprawka rekordu - 3,77 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) No to ja tez sie pochwale :wink: Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Przebijam :wink: Ale przyznaję, że ciężko było i spędziłem nad tym z 0,5 godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) No to ja tez przebijam :razz: Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Phi, na to wystarczyło 5 minut :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...