radzio_ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 kiedys w to gralem i cale przeszedlem... daj linka to sobie przypomne i powiem co i jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 w pysk wlasniej est zle, mniejsze szanse ze przeleci chocby pierwszego slonia update: http://www.yetisports.org/ lepiej grac na oficjalnej stronie, ten link co byl podany wczesniej jest do jakiejs zupelnie innej planszy (poza tym nam rekordy sa jakos przeklamane) niz oficjalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 kiedys w to gralem i cale przeszedlem... daj linka to sobie przypomne i powiem co i jak :P http://nikon.bungie.org/misc/warthog_launc...thog_launch.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja mialem 3188 wiec sie nie chwal:D ale to trzeba miec szczescie, bo wiekszosc z tej odleglosci zrobilem przy jednym strzale... najlepiej, jesli na samym poczatku uda sie przeskoczyc slonia, slonia i drzewo - nie zawsze wychodzi Moze osobny topic o yeti - zeby przedstawiac swoje wyniki w poszczegolnych grach ? FIRST SHOOT : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 lopo => co Ty na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 RESPECT :twisted: 8O :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ja mialem 3188 wiec sie nie chwal:D ale to trzeba miec szczescie, bo wiekszosc z tej odleglosci zrobilem przy jednym strzale... najlepiej, jesli na samym poczatku uda sie przeskoczyc slonia, slonia i drzewo - nie zawsze wychodzi Moze osobny topic o yeti - zeby przedstawiac swoje wyniki w poszczegolnych grach ? FIRST SHOOT : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 i mamy nowy rekord Niemiec mam nadzeje ze nie jest to twoje ostatnie słowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 RZĄDZĘ?? ;] :twisted: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 http://www.wagenschenke.ch/ taka gierka dla znawcow , co juz w praktyce tak chodzili :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbex Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 duużo. Może nie wszystkie śmieszne ale małe i do pogrania. www.miniclip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 http://www.wagenschenke.ch/ - mój rekord 104 metry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 RZĄDZĘ?? ;] :twisted: 8O nie rzadzisz ;] :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja rzadze :P 4970 a byloby wiecej gdybym nie przywalil w zyrafe w ostatnim strzale :/ screena mam na kompie, jednemu przedstawicielowi niedowiarkow moge poslac jesli bedzie trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 HAHHAA sorry ze tak post za postem, ale jestem jako pierwszy z forumowiczow chyba, na hight score !!!! http://yeti1.yetisports.org/yetiscore/yeti...score5_new.html aktualnie miejsce 447: 5655 m autografy kosztuja po 5 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 jestem jako pierwszy z forumowiczow chyba, na hight score !!!! aktualnie miejsce 447: 5655 mSzacuneczek !!!! PS. Dzieki, ale na autograf chyba sie nie skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Mam nadzieje ze tego nie było... Nie wiem dlaczego ale prostota tej gierki mnie oczarowała :D The Helicopter Game Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 było :Ptzw. Miler Simulation ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw-KUN Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zapraszam do gry opartej na życiu ;];];] p.s. musiasz mieć 18 lat....a zresztą..i tak to w celach eduacyjnuch ;];];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mugen 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mugen 2ze co panie Chrono ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 http://uk.download.yahoo.com/ne/fu/dodge.html Mój wynik 46 sec za drugim razem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zapraszam do gry opartej na życiu ;];];] p.s. musiasz mieć 18 lat....a zresztą..i tak to w celach eduacyjnuch ;];];] jest jakis cfaniak ktoremu sie udalo ? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie mam pojecia co tam trza zrobic, moze Slaw-KUN pomoze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie mam pojecia co tam trza zrobic, moze Slaw-KUN pomoze :]hehe ;-) sciagasz ubranie i masujesz ;D moj kumpel juz byl na krawedzi ograzmu ale mu nie wyszlo ! doslownie brakuja mi pixele ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No sciagnelem ale te masowanie jakies do [gluteus maximus] jest, masuje, masuje i nic >: / Minimalnie sie podnosi ta kreska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No sciagnelem ale te masowanie jakies do [gluteus maximus] jest, masuje, masuje i nic >: / Minimalnie sie podnosi ta kreska...] u r orgasm nwb :lol: hehe . dobra a tak powaznie to nie umiesz masowac ;-) masujesz suta ;-) albo cyca albo ({}) :D i wtedy sie sporo podnosi ;-) probuj a moze ci sie uda ;-) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No qrde tak robie ale tam do [gluteus maximus] to, widac tylko dla pr0sów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 hah.. bo buraki jestescie 8) trza umiec :P ja mialem cos kolo 1800pkt i sie udalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...