HAIZ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mam plyte glowna Gigabyte GA-7VA ze zintegrowana karta muzyczna "Avance 97" 5.1, wychodza z niaj 3 wyjscia na glosniki: zielony (do niego podlaczone sa glosniczki "maluśkie takie" oraz wieza, no ale graja tyko 3 glosniki a winny grac 4, czyli jeden niegra) , niebieski i czerwony, w panelu sterowania sa opcje w ktorych ustawia sie ilosc glosnikow, noi tak sobie ustawiam np. na 4 glosniki i z ilustracji wynika iz dwa dodatkowe glosniki (czyli wieza) mam podlaczyc do niebieskiego gniazdka, ale po podlaczeniu wierzy do gniazdka niebieskiego cisza, Hi-Fi :D niegra. Dlaczego? I najwazniejsze pytanie; co zrobic alzeby graly 4 glosniki: od komputra i wiezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Sprubuj ustawić wszystkie wyjścia na "out". Może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 HAIZ, zmień tytuł bo ta "wierza" aż razi w oczy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Sie Robi :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Noi nic, niedadady, myslalem ze karta moze nie jest 5 kanalowa, no ale raczej jest, ale spasuje chyba i kupie jakos dzwiekowke, bo chyba nkt mi juz nie pomoze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Posprawdzaj wszystkie opcje w ustawieniach karty i ustawieniach glosnosci. Jesli uzywasz winamp`a wlacz w opcjach hardware acceleration. Ps. Jako playera audio polecam foobar`a (www.foobar2000.org) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 moze ustaw dwa kanaly u mnie dziala na philipsie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...