Cichon Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No właśnie potrzebował bym zdjęcia mostów L2 na Duronie 1800. Mam niefortunnie naklejony sticker i odsłonięty mam ostanie dwa mostki licząc od lewej (1 i 2 z prawej) i nie wiem czy "pierwsze dwa" nie są przepalone bo chciałbym zatlonizować proca. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 a nie latwiej isc do sklepu , i poprosic ich zeby przykleili gdzies indziej ten sticek ( pod jadrem ) . Powiesz ze ci CS zle dotka i radiator nie styka sie z jadrem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BurriToS Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mysle ze to jest naklejone celowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Nio i masz racje :P. Heh chyba zawsze naklejaja wlasnie ten sticker na mostki :D. U mnie tez tak bylo. Ale cio tam jak sie chce troszke pobawic to trzeba ryzykowac wiec juz dawno nie ma stickere :P. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jakas dziwna teorja . . . tak na prawde 90% sprzedawcow nakleja te naklejki jak popadnie bo nawet nie wiedza ze mozna z nimi jakies mody robic . . . taka prawda Mi osobiscie jeszcze sie nie zdazylo zebym mial naklejke na mostach . . . Zawsze mozesz jeszcze kolesiowi sciemnic ze nie wiadomo co za kleju oni tam uzywaja i ze moze to niekozystnie wplynac na proca :] wszak pasty termoprzewodzace tez powinny trzymac sie z dala od mostkow wiec dlaczego maja tam byc jakies naklejki ??? masz spore szanse ze lyknie to jak pelikan :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jakas dziwna teorja . . . tak na prawde 90% sprzedawcow nakleja te naklejki jak popadnie bo nawet nie wiedza ze mozna z nimi jakies mody robic . . . taka prawda Mi osobiscie jeszcze sie nie zdazylo zebym mial naklejke na mostach . . . Zawsze mozesz jeszcze kolesiowi sciemnic ze nie wiadomo co za kleju oni tam uzywaja i ze moze to niekozystnie wplynac na proca :] wszak pasty termoprzewodzace tez powinny trzymac sie z dala od mostkow wiec dlaczego maja tam byc jakies naklejki ??? masz spore szanse ze lyknie to jak pelikan :] ale po co tak kombinowac , przeciez powie w sklepie ze mu cooper shim nie wchodzi i nie ma ata musza przekleic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ad rem panowie prosiłbym o zdjątka. Or info czy poza jednym mostkiem L2 (pierwszy z prawej) czy jest jeszcze inny przecięty czy też źle zamalowuje. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a mi elegancko nakleili na spod procka :) mostki i wszystko czego dusza zapragnie odslaniete :) (Hello Endor SC !) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 moze to cos pomoze: http://product.pconline.com.cn/product/ima...duron1800_l.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 EZ_lo mój wybawco :-) Dziekuje. Przyznaję, że ze wszyskich możliwości nie wpadłem na najprostszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...