Skocz do zawartości
Cichon

Potrzebne: Zdjęcie mostów L2 na Duronie 1800

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie potrzebował bym zdjęcia mostów L2 na Duronie 1800. Mam niefortunnie naklejony sticker i odsłonięty mam ostanie dwa mostki licząc od lewej (1 i 2 z prawej) i nie wiem czy "pierwsze dwa" nie są przepalone bo chciałbym zatlonizować proca. Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakas dziwna teorja . . .

tak na prawde 90% sprzedawcow nakleja te naklejki jak popadnie bo nawet nie wiedza ze mozna z nimi jakies mody robic . . . taka prawda

Mi osobiscie jeszcze sie nie zdazylo zebym mial naklejke na mostach . . . Zawsze mozesz jeszcze kolesiowi sciemnic ze nie wiadomo co za kleju oni tam uzywaja i ze moze to niekozystnie wplynac na proca :] wszak pasty termoprzewodzace tez powinny trzymac sie z dala od mostkow wiec dlaczego maja tam byc jakies naklejki ??? masz spore szanse ze lyknie to jak pelikan :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakas dziwna teorja . . . 

tak na prawde 90% sprzedawcow nakleja te naklejki jak popadnie bo nawet nie wiedza ze mozna z nimi jakies mody robic . . . taka prawda 

Mi osobiscie jeszcze sie nie zdazylo zebym mial naklejke na mostach . . . Zawsze mozesz jeszcze kolesiowi sciemnic ze nie wiadomo co za kleju oni tam uzywaja i ze moze to niekozystnie wplynac na proca :] wszak pasty termoprzewodzace tez powinny trzymac sie z dala od mostkow wiec dlaczego maja tam byc jakies naklejki ???  masz spore szanse ze lyknie to jak pelikan :]

ale po co tak kombinowac , przeciez powie w sklepie ze mu cooper shim nie wchodzi i nie ma ata musza przekleic .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...