Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Wypadłem z obiegu - 2 tygodnie robią swoje ! :lol: Zauważyłem że sie jakieś 30.30 i 30.82 pojawiły ! Co wybrać ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Wybierz oficjalne 30.82 whql, zostaw refreshfix i użyj NVRefreshTool 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja mam na XP 30.30 i NVRefreshTool 1.0 chodzi spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ja też używam NVRefreshTool 1.0, a czy są w ogóle jakieś detonatory, które same załatwiają problem odświeżania pod Windows XP/2000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ja też używam NVRefreshTool 1.0, a czy są w ogóle jakieś detonatory, które same załatwiają problem odświeżania pod Windows XP/2000?Przyłączam sie do pytania ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 próbowałem nv refreshtoola 1.0 i jego problem polega na tym że nie umozliwia on(przynajmniej u mnie na 30.30) uruchamiania gry pod wyznaczoną wartością odswieżania np.100 radzi sobie z tym znakomicie refresh rorce 1.10 http://www.frazpc.pl/ciagnij_soft/113 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Wybierz oficjalne 30.82 whql, zostaw refreshfix i użyj NVRefreshTool 1.0Uzywam dokladnie tego samego zestawu i rox. Nie ma dentek pod winXP ktore zalatwiaja sprawe 60Hz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Wybierz oficjalne 30.82 whql, zostaw refreshfix i użyj NVRefreshTool 1.0Uzywam dokladnie tego samego zestawu i rox. Nie ma dentek pod winXP ktore zalatwiaja sprawe 60Hz. Sprawdze......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 wez 30.82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Problem z odświeżaniem leży po stronie win2k/xp. Jak ktoś nie chce instalować roznych narzedzi, to mozna zwiekszyc minimalna czestotliwosc monitora w rejestrze, badz pliku inf. (dziala to z dowolna karta z dowolnymi sterownikami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Problem z odświeżaniem leży po stronie win2k/xp. Jak ktoś nie chce instalować roznych narzedzi, to mozna zwiekszyc minimalna czestotliwosc monitora w rejestrze, badz pliku inf. (dziala to z dowolna karta z dowolnymi sterownikami)Lamersko zapytam się: Jak to zrobić ??? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...