Nameless Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Czy jest jakiś programik który by blokował dodawanie nowych programów do autostartu :?: To jest troche męczące gdy wiele programów odczs instalacji pakuje się do autostartu i trzeba czesto je z tamtąd usuwać przez msconfig. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ad-Aware 6.0 Professional.(Drogo - 39.35$ :cry: ) http://www.lavasoft.de/software/adawareprofessional/ Niestety darmowa wersja Personal ma wyłączony monitor Ad-watch działajacy w tle i umożliwiający zablokowanie edycji sekcji autostart w rejestrze systemu. Opcja Ad-Watch jest dostępna być może w wersji Plus, ale nie miałem z nią do czynienia i trudno mi cokolwiek twierdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 właśnie powiedzcie mi dokładnie do czego służy ten Ad+watch bo mam go i nie wiem do cyego on jest thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...