Skocz do zawartości
Sfx

Poranne cwiczenia

Rekomendowane odpowiedzi

czesc mam pytanko jakos tak mnie naszlo, chcialbym wiedziec ile z was tweakowcow cwiczy rano co kolwiek ja naprzyklad biegaam codziennie minimum 30 minut wedlug ustalonego planu rosciaganie 10 minut i troche cwiczen silowych.A jak jest z wami robicie cos czy tylko od rana komputer :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drążek rulez!!! :) Na drdążku podciągam się codziennie, pompki też dobra rzecz jak na domowe warunki. Biegam też, ale w zimę była przerwa, wiosna się zbliża więc znów trzeba bedzię zacząć. A poranne ćwiczenia to nie dla mnie, nigdy nie mogę się zwlec z łóżka, a jak już wstanę to nie ma czasu na ćwiczenie.

Sfx gdzie biegasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myslisz ze stukanie w klawisze i ciaganie myszy to nie wysilek z rana ?? :mrgreen:

Dokladnie! Zwlaszcza ciaganie myszki z rana mnie meczylo wiec zmienilem na lzejsza i jest git :mrgreen:

A na powaznie to cieplo sie robi powolutku wiec mam nadzieje. ze zaczne znow biegac i rzuce palenie! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zawsze z rana ćwiczę podnoszenie ciężarów i karate a potem slalom gigant ;]]]

To wspinaczke i kajak juz porzuciles ?? 8O

Przerzucil sie na paralotnie. Ale troche sie tego wstydzi.

Ja tam rano trenuje brzuszki probujac sie podniesc. Niestety grawitacja i chec snu sa silniejsze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym pobiegal, tyko jest pewien problem. Wiocha - nie bede biegl przez wies prawie ze glowna droga bo sie ludzie beda glupio gapic. Jak pobiegne nie glowna droga - mniej ludzi sie bedzie glupio gapic i plotkowac, za to niestety moge miec niechciane sprinty z psem okolicznych chlopow jako dodatek, male szczekacze zapinkalaja jak najete, zebiska maja niby male, ale klapia nimi jak oszalale. No a duze psy sa czasami glodne... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... 8) ... ya preferuję siłownię - 3/4 razy w tygodniu, w niedzielę basen... i jako masażysta w klubie, czasem biegam z (w sumie za :wink: ) ekipą..., ale że żadko nadążam za tempem :oops: , to raczej te biegi są sporadyczne (jak piłkarze są zmęczeni, a ja wypoczęty - poziom się w miarę wyrównuje ). :D :D )...

Pozdro dla aktywnych Tweak'owców... 8) :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja codziennie rano przejeżdżam rajd Paryż-Dakar (to na rozgrzwkę)

A później idem sobiem do szkoły (2,5 km)

I jeszcze na treningu jak coś zawale to robie po 50 pompek (zdarza się często :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja codziennie wracam z budy do domu , jakies 30-35 min zwawszym krokiem.

ciagle sobie mowie ze zaczne bieganie albo jakies cwiczenia ale mam cholernie slaba silna wole://

czasami tez na rowerku pohasam...

ale najczesciej to 'palcami po klawiaturze' ;))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi