Sfx Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 czesc mam pytanko jakos tak mnie naszlo, chcialbym wiedziec ile z was tweakowcow cwiczy rano co kolwiek ja naprzyklad biegaam codziennie minimum 30 minut wedlug ustalonego planu rosciaganie 10 minut i troche cwiczen silowych.A jak jest z wami robicie cos czy tylko od rana komputer :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 pn-pt ide na przystanek :P sob-nd biegam 30 min na de_aztec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A myslisz ze stukanie w klawisze i ciaganie myszy to nie wysilek z rana ?? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja tam rano lykam odrzyweczki dopiero pare godzin potem cwicze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Czasem ćwiczę na drążku do podciągana :mrgreen: przyczym jest to bardzo nie regularne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Drążek rulez!!! :) Na drdążku podciągam się codziennie, pompki też dobra rzecz jak na domowe warunki. Biegam też, ale w zimę była przerwa, wiosna się zbliża więc znów trzeba bedzię zacząć. A poranne ćwiczenia to nie dla mnie, nigdy nie mogę się zwlec z łóżka, a jak już wstanę to nie ma czasu na ćwiczenie. Sfx gdzie biegasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A myslisz ze stukanie w klawisze i ciaganie myszy to nie wysilek z rana ?? :mrgreen:Dokladnie! Zwlaszcza ciaganie myszki z rana mnie meczylo wiec zmienilem na lzejsza i jest git :mrgreen: A na powaznie to cieplo sie robi powolutku wiec mam nadzieje. ze zaczne znow biegac i rzuce palenie! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja tam zawsze z rana ćwiczę podnoszenie ciężarów i karate a potem slalom gigant ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Eeee tam nie ma to jak poranna "Wielka Pardubicka" :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a ja z żoną ćwiczę.......hehehehehehe...........:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 trenuję biceps otwierając drzwiczki od chiefa :D a potem tylko paluszki na klawiaturze :D moze w wakacje sie wezme za jakies cwiczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja tam zawsze z rana ćwiczę podnoszenie ciężarów i karate a potem slalom gigant ;]]] To wspinaczke i kajak juz porzuciles ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja tam zawsze z rana ćwiczę podnoszenie ciężarów i karate a potem slalom gigant ;]]] To wspinaczke i kajak juz porzuciles ?? 8O Przerzucil sie na paralotnie. Ale troche sie tego wstydzi. Ja tam rano trenuje brzuszki probujac sie podniesc. Niestety grawitacja i chec snu sa silniejsze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja bym pobiegal, tyko jest pewien problem. Wiocha - nie bede biegl przez wies prawie ze glowna droga bo sie ludzie beda glupio gapic. Jak pobiegne nie glowna droga - mniej ludzi sie bedzie glupio gapic i plotkowac, za to niestety moge miec niechciane sprinty z psem okolicznych chlopow jako dodatek, male szczekacze zapinkalaja jak najete, zebiska maja niby male, ale klapia nimi jak oszalale. No a duze psy sa czasami glodne... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ... 8) ... ya preferuję siłownię - 3/4 razy w tygodniu, w niedzielę basen... i jako masażysta w klubie, czasem biegam z (w sumie za :wink: ) ekipą..., ale że żadko nadążam za tempem :oops: , to raczej te biegi są sporadyczne (jak piłkarze są zmęczeni, a ja wypoczęty - poziom się w miarę wyrównuje ). :D :D )... Pozdro dla aktywnych Tweak'owców... 8) :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja cwicze regularnie miesien piwny, na razie jest maly ale przede mna dluga droga :] a poza tym pykam w nasz narodowy sport co tydzien ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja w pon-piatek rano zawsze ide 20min do szkoly a jak zaśpie to zapier.... 10min :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 w pn-pt do szkoly 20min a potem biegi wsrod antycznych ruin azteca i piaskow pustyni dusta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja cwicze codziennie wieczorem ale nie na okreslony czas tylko na okreslona ilosc cwiczen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 tez cwicze brzuszki / podciagania / pompki a od przyszlego miesiaca na silke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 w pn-pt do szkoly 20min a potem biegi wsrod antycznych ruin azteca i piaskow pustyni dusta ;) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja codziennie rano przejeżdżam rajd Paryż-Dakar (to na rozgrzwkę) A później idem sobiem do szkoły (2,5 km) I jeszcze na treningu jak coś zawale to robie po 50 pompek (zdarza się często :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 pon-pt 3 min na przystanek piechta... gdy oćec ma na pierwsza zmiane (co 2 tyg) to ide do sklep po cieplutkie buuleczki( z 6 min w dwie strony) i koniec sportu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Od marca :arrow: W Poniedzialki i srode basen po 45min :arrow: Niedziela hala (siatka) moge chodzic tez we wtorki ale nie mam czasu na to :arrow: Sobota siłownia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Z ranc a to nigdy czas unei ma bo szkola... ale po szkole to silownia 4 razy w tygodniu i bieganie 2 dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja codziennie wracam z budy do domu , jakies 30-35 min zwawszym krokiem. ciagle sobie mowie ze zaczne bieganie albo jakies cwiczenia ale mam cholernie slaba silna wole:// czasami tez na rowerku pohasam... ale najczesciej to 'palcami po klawiaturze' ;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 rout heh tesz mam taka silna wole... zawsze se gada e se pobiegam, pocwicze na silowni, poucze sie ;) i na tym sie konczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ludzie a ja sobie musze sam sniadanie zrobic a nie wiecie ile to wysilku i trudu kosztuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A ja codzienie cwicze z rana jak przejsc ok 1km w 5 minut (za pozno wychodze z domu na pociag ktorym jade do szkoly). Ale ani raz nie spoznilem sie jeszcze pociag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 O kolejny sport ktory zaczne praktykowac - polerowanie samochodu :) jak dobrze pojdzie to za 2-3 tygodnie juz bede mial dobre zaplecze do karate itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...