Gość Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 nie kreciles?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Nie ja ja wziolem od kumpla bo chcialem zobaczyc jak mi chodzi nowy procek i plyta, na drugi dzien kupilem gigabyta 8500 i tamtego oddalem kumplowi. po 2 dniach wlozyl go i nic, pozniej zobaczylismy ze brakuje tego kondensatorka. karta lezala w pokoju obok, wydaje mi sie ze nikt nia o sciany nie rzucal :) a krecona nie byla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 greg505, naucz się edytować posty (przycisk ZMIEŃ). Jeszcze raz napiszesz 4 posty pod rząd i czeka cię chwila odpoczynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 a ja tak mysle ze kumpel dał ci zwaloną karte zeby naciągnąc cie na kase :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Napewno nie, jestem tego pewien, jego przez kilka dni w domu nie bylo i nawet nie mial takiej mozliwosci.........dziwne dziwne ale coz....... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...