taxman Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 WARTO CHYBA LUKNAC;P WWW.USTAWKA2004.FILM.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Buahahahahahahaha :P :P :P Jaka beka... Film się ściaga, ale już nie moge ze śmiechu :P Obejrzałem... Ale lol z Kolesia :lol: Choć było to troche chamskie :P Gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 8O 8O :D :D WYMIĘKAM!!! hahahaah :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 akcja.. glupia, ale fajne forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 "Pamietaj, nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 filmu nie moge sciagnac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ale koles przypalil, oskara dla autorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 brawo :) niezla polewka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ale bym si wqzył jak by mnie ktoś tak w hu wycioł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ale bym si wqzył jak by mnie ktoś tak w hu wycioła od kiedy to sie umawia z nieznajomymi dziewczynami przez neta ? trzeba byc niezlym frajerem zeby nie umiec poderwac jakies dziewczyny na imprezie, piwku czy tam kocercie itp. Koles dostal nauczke i na pewno juz tak wiecej nie zrobi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Hahahaha ale numer :D Filmik wymiata. "Nauczy sie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ieln internetu uzywac" - hahahaha, powaliła mnie ta akcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokół Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a jak zamienic .jpg na .mpg 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a jak zamienic .jpg na .mpg 8OZapewne masz win XP i wyłączone pokazywanie rozszerzeń :D To faktycznie stwarza pewien problem, ponieważ jak dopiszesz do nazmy pliku .mpg, to bedzie ona brzmiała ustawka.mpg.jpg :P Musisz zrobić tak: - wchodzisz do Panelu sterowania/Opcje folderów/widok - i odznaczasz tam opcje "Ukryj rozszerzenia znanych plików" Teraz możesz już spokojnie zmienić rozszerzenie :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokół Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 zrobiłem :D thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Boskie poprostu :D Dlaczego komputery sprzedają wszystkim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 w win 2kp jest tak samo... ze trzeba w panelu sterowania to zmieniac :/ co jak co akcja nie z tej ziemi. hehehe ze tez ktos na cos takiego wpadl....Hmm znam kogos kto tez by tak wpadl ale nie nakrecili o tym filmu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ja tam do zmiany rozszerzeń używam total cmd, najwygodniej moim zdaniem. PS. Ustawka wymiata hehehe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ta ladny numerek. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Kolega tez tak zrobił. Mamy czat lokalnej rozglosci nasze radio (lub bezpośrednio: link) i tam spedzaja czas glownie, nie mogace znalezc nic innego do roboty, gimnazjalistki. Pewnego razu kolega umowil sie z 7 pod pewnym sklepem w centrum miasta :D Niestety juz nie chcialo mu sie (ani mi) przyjsc, ale pewnie musialo to smiesznie wygladac ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jakiego kodeka używacie (próbowałem 2 wersji Xvid-a)? U mnie jest dźwięk ale nie ma obrazu :/ Wszystko działa tylko nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 LOL ROTFL :D:D:D:D wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 hahahha ale mialem polewke ogladajac to :D :D przypomina mi sie akcja z kumplem jak go na gg wkrecalismy ze rozmawia z jakas laska :| :D :D co on wtedy wygadywal :lol: BTW :/ akcja filmu dzieje sie ok 3 przystanki od mojego domu :F na osiedlu kumpa hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 lol,super akcja ,ehehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 u mnie to sie nie odpala :/ nie wie,m cze,u wchodzii automatycznie wychodzi, nie ma zadnego bledu czy cos :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 u mnie to sie nie odpala :/ nie wie,m cze,u wchodzii automatycznie wychodzi, nie ma zadnego bledu czy cos :/ u mnie wlasnie tez :/ co jest? edit: infranview dzwiek odtwarza, obrazu nie/ EDIT 2: KODEKI DO FILMU :) http://underpl.org/index.php?d=1&cat=43&dfile=400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Dzieki - już działa :D Filmik extra - nauczy się :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hehe ja też może taką akcje zrobie z jakimś kumplem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Hehe dobre, tez podobne akcje kumplowi zrobilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...