turtle79 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Witam! Mam problem ze zniekształconym obrazem na monitorze. Nie jest to wina monitora (sprawdzałem na dwóch) ani karty graficznej (sprawdzałem na czterech). Chodzi o to że obraz jest na bokach nieco pofalowany i w żaden sposób nie można go wyregulować. Problemy zaczęły się po wymianie uszkodzonego zasilacza. Czy możliwe, że to jest problemem? A może płyta główna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 MOze cos koło monitora stoi co poweoduje takie anomalje np głosniki z magnesem ???? jakieś trafo ??? itp pole elektromagnetyczne !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Faktycznie!! Zapomniałem, że istnieje coś takiego :oops: Na monitorze stoi głośnik, na obudowie też. Ale zaczęło się, zanim kupiłem głośniki. No nic, wrócę z pracy i sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 U mnie zasiłka od głośników była powodem takich zniekształceń obrazu. Napisałeś że zaczęło się to po wymianie zasilacza, ale nie napisałeś którego, czy zasilacza w kompie, może jakiegoś innego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Jak nic nieda odstawienie glosnikow to moze komurka gdzies blisko lezy, u mnie to wlasnie telefon omurkowy powoduje znieksztalcenia obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 telefon raczej odpada, tylko przy przychodzachy sms, rozmowach... stawiam n te glosniki, ewentualnie jakis program... u mnie taki jeden programik, ktory mial podobno przyspieszac chipset powodowal takie falowanie, po jego wylaczeniu wszytko wrcalo do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Zasiłkę wymieniłem w komputerze. Odstawiłem wszystko, co może powodować zakłócenia, ale nie ma poprawy :cry: Oba monitory, które podłączyłem, żeby sprawdzić jak będzie wyświetlany obraz to delle. Może taka jest uroda używanych delli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 stare monitory??? podłacz inny !! cvałkiem innej fitmy , bo jesli są stareto są zwalone :) kondensatory pewnei wyschły na zasilaniu i stąd przyczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Nie są aż takie stare :D Ale tak zrobię,dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...